Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 437
  • 258
  •   1
Отговори
# 135
  • София
О нямам време и сили за такива неща.
Няма да се разправям изобщо.Най-вероятно ще му покажа, че знам и ще си мълча.

# 136
Отмъщението трябва да предизвика болка в отсрещната страна.В такъв случай не бих се изчукала с друг,защото на себе си ще причиня повече дискомфорт.Не бих и крещяла,защото ефекта ще се загуби.Не бих си тръгнала,защото откъде-накъде да го правя?Бих мълчала,защото знам,че това би предизвикало тройно повече вина в него.
Peace
Не забравяйте,че отмъщението се сервира СТУДЕНО!!!!
Мълчание му е майката ,търпение и...... рано или късно му намираш цаката така,че да го заболи... при всеки мъж е индивидуално.

# 137
Отмъщението трябва да предизвика болка в отсрещната страна.В такъв случай не бих се изчукала с друг,защото на себе си ще причиня повече дискомфорт.Не бих и крещяла,защото ефекта ще се загуби.Не бих си тръгнала,защото откъде-накъде да го правя?Бих мълчала,защото знам,че това би предизвикало тройно повече вина в него.
Peace
Мълчание му е майката ,търпение и...... рано или късно му намираш цаката така,че да го заболи... при всеки мъж е индивидуално.
абсолютно съм съгласна newsm10.това е тактиката,да!

# 138
# 139
Peace
Пусто като много ми е трудно да търпя Twisted Evil особено за такива неща като подронване на авторитета и самолюбието. Но съм съгласна - имаш ли търпение - можеш много неща да постигнеш... 

# 140
И на мен ми е трудно,но от опит го казвам.....абстрахираш се и чакаш ......мале  Shockedзвуча, като отмъстителна вещица Blush
Просто съм преживяла подобни неща и съм пробвала всичко-раздели,скандали,заплахи,изхвърляне,събиране,содбряване..... роман мога да напиша..... извода е всичко зависи от това,колко ти е скъп човека, поведението му след разкритието и т.н.,но в общи линии търпението винаги се възнаграждава,когато улучиш удобния момент;

# 141
Защо обикновено се смята, че любовта изисква вярност?  newsm78

Не страда ли при изневяра най вече собственото ни его, едва ли ако някой ни нарани, спираме да го обичаме. Ако е така, значи не сме го обичали изобщо.

Ти направо ме хвърли в оркестъра!!!  Shocked

И ще ти задам няколко въпроса:

Омъжена ли си? (в това число влиза и съвместно съжителство без брак)
Случвало ли ти се е да ти изневерят?
Ти самата изневерявала ли си?
Мъжът ти очаква ли от теб да му бъдеш вярна?
Наистина ли ти е все едно дали мъжът, когото обичаш, е с друга жена в момента?
Ако е така, ще се запитам - наистила ли го обичаш или си с него поради друг интерес.
И още нещо - даваш ли си сметка, че една изневяра повлича след себе си страшно много негативни последици за всички участници в нея и в крайна сметка всички са наранени?

Финалният ми въпрос е - Струва ли си?
Струва ли си за една лъжичка мед да изядеш цяла каца с лайна?

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 11:56 от Маги ДС

# 142
Маги ДС
, омъжена съм от 16 години не по сметка, ако това те интересува и съм преживяла и простила много по тежки неща от секс с друга жена. Това достатъчно ли ти е?
Аз не карам никой да приема моето мнение по въпроса. Заставам зад него , щом съм го написала. Както например не бих намразила детето си, ако ме нарани ужасно много, защото го обичам.
Така е и с всяка друга любов. Не спира от една обида.  Wink

# 143
Маги ДС
, омъжена съм от 16 години не по сметка, ако това те интересува и съм преживяла и простила много по тежки неща от секс с друга жена. Това достатъчно ли ти е?
Аз не карам никой да приема моето мнение по въпроса. Заставам зад него , щом съм го написала. Както например не бих намразила детето си, ако ме нарани ужасно много, защото го обичам.
Така е и с всяка друга любов. Не спира от една обида.  Wink

Прекланям се пред опита ти и пред силите ти да преживяваш и да простиш обиди - без значение какви са! Не всеки го може! Аз май не го умея. Моля да ме извиниш, ако съм те засегнала! Грешно те разбрах - останах с друго впечатление. Твоите думи са поредното доказателство, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат на пръв поглед.
И аз няма да си намразя детето ми, ако ме нарани - но това е друго - любовта на родителя към детето му е най-безкористната и безусловната, на която са способни хората.
Но лично аз не зная дали съм способна да обичам мъжа си въпреки всичко. Ако ми изневерява или ако ме тормози (психически или физически) - мисля, че любовта ще си отиде. Обичам го много, но обичам и себе си .

# 144
Обичам го много, но обичам и себе си .

Точно това имах предвид като казах, че изневярата удря по егото ни, не по любовта.

Не казвам, че бих прощавала безкрайно, но определено съм простила доста.
Нито казвам, че трябва.
Всеки сам знае до къде може да стигне и какво може да прости на себе си и на другите.

# 145
Обичам го много, но обичам и себе си .

Точно това имах предвид като казах, че изневярата удря по егото ни, не по любовта.

Не казвам, че бих прощавала безкрайно, но определено съм простила доста.
Нито казвам, че трябва.
Всеки сам знае до къде може да стигне и какво може да прости на себе си и на другите.

Peace   bouquet

# 146
На мен ми се случи.А бяхме добро семейство.Притиснах го и сам си призна.По неговите думи-пиянски истории.Но това за мен няма значение.Много страдах,той също и искрено показваше,че съжалява.Вече 6 години-още не мога да се примиря.И реших да му върна.
Повече от година имам връзка,той не подозира,нито пък съпругата на мъжа,с който се виждаме.Значи може и да не се разбере,повярвайте.Та,направихме го само веднъж,чак след година срещи и разговори,с много чувства,но подтикът в началото на връзката беше отмъщението.Но ми олекна само за кратко.Сега пак се измъчвам за неговата изневяра.А в същият момент имам чувства и към другия.Абе объркана работа.

# 147
Не бих отмъстила, няма смисъл. С отмъщението нито доверието към него би се завърнало, нито разкъсаната ми любов би станала отново цяла.
Най-много да ме гризе съвестта, че съм направила подобна грозна постъпка, а аз не обичам да съм в конфликт със себе си.

# 148
Гост,това е в подкрепа на думите ми,че отмъщението не помага на връзката.
Казваш "Направихме го след една година срещи и разговори".Да разбирам ли,че за теб изневяра е само сексуалната част от връзката ти?

# 149
Отмъщението не е в мой стил. Не отмъщавам, има кой да я свърши тази работа - убедила съм се. Няма абсолютно никакъв смисъл да влагам сили и енергия и да робувам още и още на една грешка. Много ще ме боли, това е сигурно. Второто сигурно е разговорът - със съпруга ми имаме специални отношения, не бих се срамувала да му покажа и болката си. Ще потърся също и собствената си вина. Друго не знам какво ще направя..... и не ми се иска да узнавам.

Общи условия

Активация на акаунт