Ели,като мама на злоядка препоръчвам:морковите+картоф или ябълка,тиква-пак така;каша-морковено ябълкова на Милупа,ориз и царевица(не е толкова запичаща като чистия ориз) и от скоро,както давам глутен-млечните каши на Хип"лека нощ",ама даже и да не си въвела глутена има ябълкова-крушова,която е без.Много са вкусни,аз олизвам капачката

За топлото-с къс ръкав и в чувал,щото много шава и рита и нищо не остава на нея,но проветрявам преди сън и на сутринта.Все пак живеем на първия етаж и не е толкова жега,а и ме е страх нещо да не влезе

Лека и приятна и честито на всички зъбчовци(аз днес я снимах -вече с 2 зъба,фръц-пръц,кой като нас
Ааа,Ели,и яде на почивки за около час -по бурканче,и давам и на нея лъжица или нещо друго ,да държи и да си играе и така пробутвам храната.Ама мляко-НЕ ЩЕ
(и после сутринта мигам на парцали като почне да крещи дребния - да ставам (не за друго), че той вече е буден
.
. Отварям прозореца в хола и междинната врата (у нас врати, всъщност, има колкото си щеш
.
. Ще видим по нататък. Вчера все пак ходихме до педи да го види - преслуша го и каза, че гърдите са чисти. Варианта е да е претоплен, да са зъби или ако е вирус то той да не се е проявил още. Ама не мисля, че е вирус.
Може ли такова нещо - от едно котенце .. Ужасна съм ..

Аз така се бях подредила от него преди две години, че ми се стъжни после
Аз да се похваля