Никога не съм слагала в пюретата АМ! Вода пие по 200-300мл на ден, че и повече.
mama tan4e, честита кола и само хубави моменти

viji, много сте пораснали, браво на вас

Може би тук е уместно да се прибави още малко мляко .. незнам ... Съдя по моето дете - към 10.30 си е определено гладна .. но пък тя и по-рано става .. има друг режим ..
Така че - вие сте си ОК 

Определено е по-добрия вариант от захар във водата 

За цитонамазка ми каза, чак след като ми дойде, но аз се притесявам. Тия болки, течения, кървене при секс не са нормални
Мислеше, че имам раничка, но няма.....
Тези дни трябва да отида на контролен преглед, вторият ми такъв трябваше да е юни но така като стана с доктора ми не съм ходила все още.

. Аз предлагам различни неща, дори съм въвела пуешкото и пилешко месо с пюретата на Гербер и Хипп. Опитах да въвеждам зеленчуци и плодове един по един, но уви на пазара няма такова разнообразие от единично представени зеленчуци. При плодовете е по-лесно. След това започнах с проба и грешка. Ако нещо не се приеме добре просто започвам да предлагам друго. Мислех, че правим алергия от морков и сметана, сега обаче вече не се изрива от тях. Вече не реагира, както в началото на храните и ги приема далеч по-добре. Определено зеленчуковите пюрета и месните на Гербер са много по-любими от тези на Хипп и Семпер. Ганчев не предлагам. Имам едно наум, все ми се струва, че нещо им куца. Когато едно пюренце се хареса й го давам цялото бурканче. След това като огладнее предлагам мляко. И така: