Отговори
# 195
Значи първо трябва да установим дали е по-удобно през седмицата или уикендите - за срещата имам предвид Hug

Иначе за Тъми тъб-а, докато не си пипнеш бебето не можеш да разбереш какво точно да правиш Peace Най-добре на вече родено бебе Peace И понеже и аз ще поръчвам, а най-вероятно ще родя първа (моля никой да не ме превари Hug) директно аз ще дойда да ти покажа, когато се приберете вкъщи Hug ако нямаш нищо против, разбира се Grinning

# 196
  • жителство на место
здравейте момичета
днес се събудих с оттоци по краката и като натисна с пръст остава дупчица- докторката ме беше предупредила, че това е опасно състояние
сега не зная какво да предприема- почивни дни са, не мога да дам изследване, до понеделник да не е късно... Cry

# 197
Добро утро слънчица  Hug
аз снощи като съм излязла от форума и вие сте се развихрили  Mr. Green
много ви благодаря за милите думи Муца Цуцова, Мирката, Елена  Hug много сте ми сладки
по повод августинките - и аз си помослих, че няма да е зле да взема да си купя две нощници и чехли вече и да си приготвя като по филмите чанта дето мъжа ми от бързане ще забрави Wink
Асе, аз питам защото прочетох че една съфорумка започнала да кара чак на 2 месец след раждане със секцио - много ми се стори
ама дано мойта сладура реши да се обръща и да не се налагат крайни мерки
MY NAME, измери си кръвното /само този акъл мога да ти дам/ и ако е високо отивай на Дофтор, но най вероятно си се преуморила нещо през седмицата, вдигни си малко краката и ако нещо те тревожи просто отиди да се консултираш и да не ти пука, че може да не е нищо спешно, най важното е ти да си спокойна  Hug

# 198
Асеее дали има някъде описано правилен начин, по който трябва да се закърми  Praynig
аз реших да рждам в Майчин дом. Дали трябва ди си избера екип, или който ми се падне  newsm78 сигурно трябва и да ида до там? хич не съм в час ooooh! и някакви кремове за зърната чета, помпииии  Sad
Ама съвсем същите питанки ги питам и аз  Hug

Как сте днес, момичета? Аз след малко забягвам да  newsm41 cheers lalalala motor  superuu на Хоталич!
Ше се отчета пак утре кат` се върнем Hug
Приятен уйкенд!!!

# 199
My Name, ако има диня, вземи си една и я изяш цялата, ако можеш. Аз откакто почнах дините едно, че свалям, и второ краката ми спряха да се надуват. А бяха почнали да стават на кебапчета. А в понеделник непременно иди на консултация. Но се надявам нещата да се оправят дотогава от динята.

Ирини, много приятен разказ, но мен ме боли, че отношението е такова в тази болница. Тази грозна практика с пясъчната торбичка на корема, излишните рязания на перинеума, кошмара с кърменето могат да превърнат всяко красиво раждане в неприятен спомен.
Няма ли да се научат да дават веднага бебето на майката да засуче още в родилна зала??? ooooh!

Шейли, излагаш се! Хайде на конкуренцията с арт снимките, де! Naughty Откога чакам да проявиш желание. Не ща да съм сама. Следващите обаче вече ще ги правя със статив, че вече ми писна само пред огледалото на спалнята да се фотам.

Суити, хареса ми леглото, но не разбрах какви ще са матраците. Моите разбойници спят на дървено такова, но не толкова високо.

# 200
Честит рожден ден на Сиана,Симеони Елена  bouquetДа сте живи и здрави и само радости да има в живота ви Hug
Аз нямах нет 2 дни и сега очите ми се изцъклиха,докато ви изчета,ама успях Joy Малко отчет от мен,че вчера бях на консултация.Моята девойка е станала 2 кг #CrazyОбърнала се е с главата на долу.Уговорихме и дата за секцио-28.08.Дано не тръгне да излиза по-рано Praynig
Момичета,такова напрежение ми се е струпало на главата.... ooooh!Колегата ми се разболя от варицела /на 40г да хванеш детска болест си е направо ужас Sick/ и сега съм се сгънала от работа CrazyТа,нямам време ни да ми тежи корем,нито да пуфкам,че ми е топло JoyТо,не че се и оплаквам от това де Wink
Ириниии,да те питам аз как се храниш?Че беше казала/помня!!!/че ядеш по една бисквита на ден и още нещо,съвсем символично NaughtyАз няма да те успокоявам като другите/но искрено се моля и вярвам,че всичко е наред с малката кукла Praynig/ама да се вземеш в ръце,да си пиеш лекарствата,които ти е изписал твоят лекар,витамини и по-пълноценна храна NaughtyЧе да му помогнеш малко на това човече в теб да порасне  Wink
Добре дошли на новите майчета Heart EyesИ благодаря на лято за поканата за срещите във Варна Peace

# 201
My name, аз съм така от месец и половина. През 2 седмици изследвам албумина (белтъка) в урината. Засега всичко е нормално, но отоците не спадат (ама като казвам отоци, значи голеееми отоци, не мога да обуя нищо освен джапанки). Така че не се притеснявай излишно за събота и неделя. Не яж солено, ама ако може изобщо да не ядеш сол (напр. извара вместо сирене и т.н.), краката вдигнати над нивото на корема, повече почивка и това е всичко, което може да се направи. Да, и кръвното, както те бяха посъветвали, ако се е покачило, това е сигнал за възможен проблем. В понеделник си пусни изследване на урината за твое спокойствие. Но не се шашкай излишно. Пак ти казвам, аз си карам така отдавна и вече се примирих. Знам, че това ще изчезне след раждането. Hug

# 202
  • Варна
Добър ден!

Аз днес бях решила да се наспя, че тая седмица все нещо ми се спи. Да ама сега пък мързела ме хвана  Mr. Green
Уанде, тъкмо се чудих къде изчезна тия дни. Абе 28 август не е ли малко рано за секциото ти  Thinking Термина ти май беше нейде към 13 септември ако не се лъжа?

# 203
  • София
Добро утро прекрасни и !
Аз съм ЗА среща през седмицата. Че събота и неделя гледам да сме си с мъжлето заедно.

А иначе на който му е интересно може да хвърли едно око на моя милост хипопотама в албумчето! Последни данни от днес  ooooh! 68гк или +13 от преди Теди.  Crazy

# 204
Здрасти мамчета, нямате изчитане ей Wink
Гледам вече за багаж си говорите за болницата.И аз трябва да си купя нощница за болницата скоро да знам че съм си готова, да не търся в последния момент.
Мирка мила не се коси за стриите след като родиш ще се мажеш повечко и съм сигурна че поне ако не изчезнат ще се поскрият Peace
Ох искам вече да идва Август и да влизаме в 9месец, все повече си мисля как ли ще изглежда човечето как ще го гушкам и така Heart Eyes
Айде лек ден на всички!!! Hug Hug Hug

# 205
Асе, предложението да дойдеш вкъщи направо е супер, дано може да се осъществи PraynigHug ! Добре си дошла! Имам такава нужда от подкрепа, не само заради къпането, а и щото съм решила да кърмя на всяка цена. Честно казано съвети от роднини няма да приемам, че никой от близките ми не е гледал новородено в последните 5 години и каквото и да ми казват няма да им повярвам. А и смятам да не се моткат много, много около мен, че се изнервям. Да кажа само, че и моето секцио е назначено вече за 21.08., дано не ме изпревари бебо, че толкова неща още имам да свърша. ooooh!

# 206
  • Варна
Хей Мариям - и ти се изгуби тия дни. Сега гледам че четеш четеш и ни гледаш сеира как ще се стреснем от корема дето си изпъчила в албумчето  smile3521 Е мен определено ме впечатли  Shocked
Някой по-горе претендираше за първо място по корем с някви скромни 121 см. Споко като те гледам - ти си водиш класацията  newsm10 smile3534

# 207
В рамките на Световната седмица на кърменето (ССК) - 1-7 август - ще има още една лекция за кърменето, така че, който е пропуснал да заповяда. Иначе инициативи ще има в градове из цялата страна, така че влезте в Кърмаческия форум и вижте кое ви е близо, за да присъствате Grinning
Това по повод въпроса за правилния начин Peace Който всъщност колкото и да ви обясняват няма как да го разберете, преди да хванете собственото си бебе и собствените си гърди Peace
Освен това моля да не чувам реплики от сорта на кърмене на всяка цена, защото няма нищо по-страшно от разочарована от възможностите си родилка Peace Независимо дали за кърмене, дали заради самото раждане или каквото и да е друго - Каквото - такова. Човек се справя с всяка ситуация и ако стане така, че не може бебето да е изцяло на кърма, или има някакви проблеми не е добре да сте пренавити. Хубаво е да се знае, че от всяка ситуация има изход, но най-важното е мама да е спокойна и бебето да не е гладно Hug
Пееща, поне две нощници ти трябват за болницата, ако не раждаш в Шейново Peace Аз имах три и трите ми влязоха в употреба. Сега съм спокойна, че няма какво да пазарувам, освен лигнин.. който трябва да си набавя, че нещо май съвсем не съм се замисляла в тази насока ooooh! Най-важното, което ви трябва, ако сте с дълга коса е ластик за коса и фиба, защото е неприятно да ти се мотае косата и да ти се лепят кичури по потното чело Peace

# 208
  • София
Ето моите ношнички. Те се водят за кърмачки имат цепки от страни на бюста. http://img167.imageshack.us/img167/7938/dsc08980zm0.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/2681/dsc08982sr9.jpg

# 209
  • София
Радвам се, че ви харесва нашият ремонт, момичета.  Heart Eyes

Елена, тапета на мечетата го взехме точно от Бриколаж. В един ъгъл на стелажа са подредени ролките с детски мотиви, там го намерихме.

Асе, двуетажното легло е немско и наистина конструкцията изглежда доста стабилна. Естествено, ще инструктирам калпазаните да внимават и да няма игри, особено на втория етаж- да се надяваме, че ще го ползват без инциденти! Иначе самите легла са като за възрастни, доста са големи- дължина 207 см, ширина 90 см, което прави конструкцията още по-масивна.

Вечерница, оказа се, че матраците от старата ни спалня, която вече разглобихме, пасват на новите легла на децата, и така спестихме още един разход. Поръчах нов матрак само за детското легло на бебето, защото там дюшекът за нищо не ставаше вече.

MY NAME, и аз ще те посъветвам да си премериш кръвното. Ако е нормално, спокойно можеш да изчакаш до понеделник, но ако е повишено, трябва да намериш начин веднага да се видиш с доктор!

adicted, според информацията, която дават в дните на отворените врати, в Майчин Дом екипът по желание се заявява при постъпването. Заплаща се при изписването. Нормалното раждане с упойка струва 450 лв., секциото- 500 лв. Това са тарифи само, ако имаш претенции към екипа, иначе не се плаща нищо. Ако желаният лекар не е на смяна, обаче, не могат да ти гарантират, че ще дойде, затова явно все пак се налага да си имаш предварителна уговорка с него. Имай предвид, че това са официалните тарифи на болницата. Сумата, която ще заплатиш, се разпределя между лекарите, а акушерките получават някакви минимални добавки към заплатата, така че финансово стимулът не е никак голям. Това означава, че на повечето от лекарите трябва да се доплати и някаква сума на ръка. С две думи, при заявен екип за раждане на практика ще плащаш на два пъти- един път официално, и един път- директно на доктора.

Браво на всички нови красиви коремчета в албумчето!   bouquet Вечернице, ти някакви тайнства твориш с твоите артистични снимки.  Simple Smile

Дидке, нощничките са много сладки. Откъде ги купи?

Общи условия

Активация на акаунт