Отговори
# 90
  • София
Хайде запис и от мен в новата темичка.  Laughing
Шейле, ти голямо пътешествие направи, браво на теб! Аз още не съм гушнала дечицата- трябва първо да приключим с ремонта вкъщи, да изчистим, и чак тогава ни се полага моренце.  Confused

За съхраняване на стволови клетки изобщо не сме мислили, защото нямаме финансова възможност. Според мен, далеч по-нормално щеше да е да има една обща донорска банка, от която всеки да може да  ползва при нужда, както пише петка.

На мен ми е много досадно да съм бременна.  Sick Само първият път ми беше интересно и не ми тежеше- първо, килограмите ми бяха много по-малко, и освен това, нали не го бях преживявала до този момент, всяка промяна ми беше любопитна. Наистина, милите моменти и вълненията се повтарят с всяка бременност- да видиш бебенцето на ехографа, да чакаш да усетиш първите движения....обаче все пак като цяло този етап не ми е никак от любимите.... Thinking  Има дни, в които ми се струва, сякаш коремът ми ще се пръсне и ми тежи, като че ли вътре имам оловна топка! Днес беше точно такъв ден.  ooooh! Досадно ми е, че съм станала толкова тромава, че постоянно трябва да внимавам и нощем не мога да се обърна като човек в леглото, ами се превъртам на няколко етапа..... Sick

Поне мога да се похваля, че ремонтът вкъщи върви доста експедитивно- холът и стаята на големите деца вече са готови (сменихме тапетите и изчистихме), сега започнахме малката стая, в която ще спи бебето. Вече спим в хола на новия диван.  Simple Smile Започнах да свиквам с хола в ролята на новата ни стая, а диванът, слава богу, е удобен за сън.  Peace

Да ви покажа от новите ни придобивки двуетажното легло, което купихме за децата и симпатичните мечета на новия тапет:

Новото легло на Косьо и Зори:-)

Новият тапет на мечета за стаята на децата

За матрак на бебешкото легло поръчахме този:  http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_69&products_id=2052. Косьо и Зори изкараха на бебешкото легло с един обикновен дюшек, който вече на нищо не прилича, така че беше време за смяна.  Embarassed

# 91
  • Бургас
Новото маце, забраих ти ника..Wink..за тука си..влизай смело:)Мерси за количките, бе ти си връхта, бе..
Ко стаа, ба момиценца? Въъъъъъъ, Мирке, как са напращели.. Joy
Димок, верно ли, бе..Гала? Моооже..За Мария Грънчарова са ми говорели..А ти кога ща додеш на Враца? И ние си имаме тука чайка, вар- НЕНКИ(хахахха)..комплекс било, фалат ми гу ного..ша зема да ида..са щракам, щракам..чее...може да ми е първа и последна бременност..знам ле..затова искам да си я изживея щастливо..и ако мога да дам малко щастийце някому..

Да не забравя да споделя как ме избичи тва манечкото от вътре..бе нещо като се изду нагоре, кат ..хаха..оф, кат реших, че е мъжко вътре и ме фалОса  Joy
 И друго- какво ви е мнението за имената с тире, например Ана- Мария... Бихте ли дали това име на детето си? Тук разбрах , че има и Мария- Вая..понеже около Богородица ще се роди вероятно Марсиана, та..мина ми през ума Рада- Мария примерно..на майка ми и Майката..ама пък тва не е ли тъпо да се чудят хората как да му викат, да не му се смеят децата..как мислите?
 Ире, тази игра я знам:), ма е гот без да се вижда, бе..
 Толкова от мен..сурва весела година, ей:)няма му мислите много..Simple Smile

# 92
Айде аз преди да си легна да ви кажа че са наядох кат прасе!И сиа ми идно тежкууу!!
Муцо мойта леля се казва Анна-Мари!!!!И всички и викаме просто Ани!! PeaceТай че ако си аресала име с тере давай смело и кръщавай Марсиана така!!Ама що па да си не остане и само Марсиана?? WhistlingМен мноу ми аресва!!Ша зема го открадна да знаиш!!
Айде лека и мека/като всяка моя  Mr. Green Embarassed/Благодаря за вниманието и до утре в 2 следобед!

# 93
  • Бургас
Оооф, чакай че па сега те мисля тебе с тва районно..ако бях в Сф и не бях бременюга, щях да ходя да ти занеса болничен и да ги питам за кво стаа въпрос..Прати мъж ти! Тоз пергиш за кво е, а? Как съм му набрала на него, ше го сбия ти каам:))))))
Ама тва Марсиана на майтап, бре..че док викаше, че била приличала на извънземно.. Hug зимай гу!

# 94
Момичета чакайте и аз да се запиша че изчезнах все нямам време за компа.
Надявам се всичките да сте добре, аз бях качила малко захарта, но вчера втория тест показа нормална захар и се успокоих.  Simple Smile
Мен ми е дошло татето на гости и сега го разнасяме по интересните места.Честно да ви кажа и на мен ми е досадно втория път бременността. Доста ми тежи а и малкия звяр не ме оставя да седна #Crazy #Crazy #Crazy
Пожелавам ви много слънце   bouquet

# 95
  • София
Момичета, много съм горда  bowuu Днес Симеон става на 17 години!
Димчо, а аз съм на 20 - ама това вече съм ви го казвала  Joy
Д-р Цвети,  Hug
Суит, честити придобивки. Чак аз се развълнувах. Нали знаеш, че моят не дава нищо да пипаме все още и само ви се радвам на вас на еуфорията  Heart Eyes
Днес тати заминава за Бургас да прибира Павчо и ми е хууубаво, че ми липсваше много тези две седмици!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 08:20 от irinaradeva

# 96
Ееее Иринка  Hug, големи мъже си имаш ей!
Да са ти живи, да са ти здрави да те гледат като писано яйце!
Днеска да не се умориш от шетъци, зарадвай се и го удари на купон!
Айде и аз на празненството! newsm51 newsm47 smile3525 txtloves newsm76 newsm59 Two Hearts nbirthday  bigdance2 newsm67  Gift  party023  cook newsm38 newsm18  ura  bigdance2 dance dazzler1 newsm59 Tada  costumed034 bdbaloni baloni

# 97
Sweetkids, браво на вас, вие се подготвяте както си подобава. Ние пък изобщо не сме си мръднали пръста. Добре че приятели и роднини подариха някоя и друга дрешка, че иначе горкото голо щеше да си ходи..или с момичешки дрешки Wink

Петка, и мене ме притеснява това че режат връвта веднага след раждането за да съберат клетките и сигурно няма да се занимавам и този път. Радвам се че ти харесаха снимките.

Муцо, и аз съм с Мирката, Марсиана е много гот. Знам че е майтап, но защо не Wink

Иринке! Да ти е жив и здрав Симеончо! Леле, ми той цял мъж ще да е вече.

Днес акушерката дойде да ме посети и си чаткахме с кафенце и сладки под ръка. Говорихме какво ще трябва да подготвя - как е хубаво да имам покривало за дивана, ако реша да си легна след раждането, или след душче. Как тя осава наоколо за няколко часа след това и помага с подреждането, или с изпразването на басейна, пиеме кафе или аз правя каквото ми се прави. Да имам подготвени легенчета, ей така за всеки случай, ако реша да раждам плацентата извън басейна. Абе свобода изобщо. Кеф ми става само като си мисля за раждането и как не трябва да търча никъде по нощите.

Утре ще отида пак да се запиша на фитнес, че така без бърдане не става. Една седмица почивка ми стига.

Приятен ден, девойки!

# 98
Луси, спокойно бе. Аз килограмите бързо ги свалих предния път. Е бях само +16кг. И докато кърмех свалях. Аз още някъде на 20-я ден след раждането почнах да си тренирам. Събота и неделя, след като накърмех малкия на обяд, се мятах на колелото и отпрашвах нанякъде, а баща му го гледаше. Връщах се към 3 за следващото кърмене. Само че как пухтях на първите карания - а не бяха повече от 20км  Sick - направо ми се плачеше. Имах чувството, че никога няма да си върна формата. След това и 3 пъти седмично ходех на фитнес в продължение на 3 месеца. Баба му идваше да го гледа за 2-3 часа. Така че решение се намира, ама трябва да има и кой да помага. Naughty Аз кърмих 4 месеца. След това го захраних, а и малчо постепенно спря да суче. На мен си ми беше добре, защото така през почивните дни можехме да излизаме с колелетата за цял ден, а баба да си води внучето на разходка. Сега смятам да процедирам по същия начин. Тъй де нашите деца да не са сирачета - имат си баби. Между 4-6 месеца кърмене през деня му стигат. Не мога да си представя да стоя събота и неделя вкъщи - все едно да полудея. Искам да изляза и да се разкърша. 9 месеца почивка са ми предостатъчно. Колелото ми толкова прах е събрало. Така и още не съм си изпробвала новия велокомпютър с оборотомер и още един куп екстри - подарък от мъжо за нова година. Супер подаръци ми прави моят мъж, да ми е жив и здрав. Все едни такива хубави играчки. Grinning. Който има желание да кърми и да не се отделя от бебето, ако иска и 2 години. Ама аз така не мога. И съм на принципа, че мама и тя е човек. Аз съм кърмена само 3 месеца, а брат ми само 20 дни,че майка ми нещо се разболяла. Ама е и двамата сме здрави като камък и пак сме станали хора.

# 99
Иринка, да ти е жив и здрав рожденика - да е умен и да поеме своя път в живота с гордо вдигната глава; да те обича, но с мярка, по мъжки Wink И най-вече - винаги помежду ви да цари разбирателство  bouquet

Та като заговорихме за рождени дни Grinning Преди три години на този ден в 9 часа и 21 минути и аз станах мама Grinning
Днес ми е специален и вълнуващ ден. Още си спомням всичко и ... Пожелавам на всички ви приказни спомени от раждането Heart Eyes
И ви черпя - кой с каквото си поиска. Няма да ви пускам картинки (най-вече защото не мога). Почерпете се виртуално по ваше желание Hug

# 100
Добро утро момичета!

Димчо, аз бях същия случай първите месеци. Наистина докато хапвах не ми се гадеше, но после пак се връщаше и така качих 8кг. останалите през следващите месеци и ха сега де ooooh!
Ston2000, абсолютно съм съгласна с теб. И майката душа носи и има право да се чувства комфортно. Аз съм го замислила точно както ти казваш, защото фитнеса е отсреща и мисля, че ще мога да тренирам. Пък и бабите ще помагат все пак - събота и неделя надявам се. Сигурна съм че в началото ще е трудно, но нищо хубано не става лесно.
Що се отнася до кърменето - имам намерение да го кърмя докато мога, но след година ще тръгна на работа така че тогава незнам как ще са нещата. Честно казано още от сега се чудя какво ще правя след една година. Толкова малки в яслите как ли ги гледат. И ще ми е толкова мъчно да го дам Sad

# 101
  • София
Асе, ами ЧРД и на Сияна
bdbaloni
На мама -   bouquet
Да е жива и здрава и много да те радва. /рачетата много държат на семейството си, да знаеш!/
Между другото и Симеон е роден в 9 и 20 /ама вечерта, демек в 21.20 Wink/

# 102
  • Варна
Добро утро!

Ирина да ти е жив и здрав почти порасналия син.   
Асе, да расте жизнерадостно и здраво дете малката сладурана и да ти помага с братчето!

И един поздрав за майките на рожденниците  newsm53
http://www.youtube.com/watch?v=5pnXGJvNAls

# 103
  • София
Juliko  Joy Joy Joy

# 104
Иринче, Асе, Честити рожденници и на двете!
да са ви здрави слънцата, да ви радват и да се гордеете с тях newsm51

newsm59 nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт