Отговори
# 105
Джулс, съжалявам, че не мога да го чуя. Бъгнаха ни се нещо микрофоните Sad Но благодаря Hug
иринче, аз и пъпа не съм й хвърлила още Embarassed Та направо съм си я вързала, било то и да не е привързана. Ама като си гледам приятелките раци наистина са много семеен тип хора (във всяко едно отношение) Grinning Да са ни здрави Hug

Стон, аз малко не съм съгласна. Това, че имам дете не ме кара да се чувствам по-малко човек Peace А кърменето ми даваше свободата да ходя където намеря за добре с детето си. Защото моето мнение е, че децата са на родителите си. Бабите са имали нас - да са ни гледали Peace Да помагат - ОК, но по малко и с мярка. Не съм ходила на почивка без детето. Оставяла съм я при майка ми три пъти за по няколко дни, когато съм имала сериозна работа. Първия път плаках след колата (може да ви се види мелодраматично, но е факт). И сега като ми каже някой да я вземе - независимо дали е майка ми или свекърва ми и ми се свива сърцето. Може би защото не съм имала възможност да я оставям за няколко часа, но за мен е било винаги важно детето да е с нас. И ако това значи, че не можем да идем на кръчма - еми не можем, но пък приятелите идват у дома Crazy
И защото днес ми е чувствително да си похваля най-добрата приятелка - за да не ме главоболи с приготовления реши, че ние ще идем утре у тях на гости - тя ще приготви празнична вечеря, а ние ще донесем торта и пиене, за да отпразнуваме заедно РД на детето.
А днес ми предстои много тежък разговор с нея, защото може би са установили сериозен проблем с възможността да имат деца... Защото ми каза, че не иска да ходи на място с много деца (като ги поканих на клуба, в който ще празнуваме)... Та такъв е животът, както се казва - стискайте палци всичко да е наред Heart Eyes

# 106
Иринче,Асе честити рожденници да са ви живи и здрави и само радост да ви носят newsm59

# 107
Хееййй какъв хубав празничен ден днес Simple Smile
едно голяяямо момче и едно вече попорастнало момиченце си имаме
иринка, асе да са ви живи и здрави дечицата, много да ви радват и обичат
 newsm59 newsm67  Gift  party023 Tada
ето и букети за сладките мами
  bouquet  bouquet
да сте и вие здрави да им родите прекрасни братчета

# 108
Привет момичета.
Опитах се да изчета 6те страници, че да съм в час с коментарите, но със сигурност нещо ще забравя.
Видях, че сте коментирали размерите и по този повод искам да ви споделя, че съм разтревожена  Sad Вчера бях на док и за пореден път ехографът отчете изоставане в растежа с около 2 седимици. Главичката и бедрото са в норма, а коремчето е по-малко. Прегледахме с доплер как се храни малката Док мве успокои да не се тревожа, че има време да навакса и че отклонението е границите на нормалното, но въпреки всичко ми предписа за 15 дни Дузофарм - съдоразширително лекарство с цел подобряване храненето на бебето. Някой пил ли е такова лекарство?И чувал ли е нещо? Какво мислите вие? Като чета вашите дребчовци колко са големи и още повече се панирам. Моята госпожица гежи около 950гр. Дано всичко е наред  Praynig
Асе, да ти е жива издрава красивата кака.  Hug  bouquet Адаш, да е здрав момъка ти и весел празник.   bouquet
Шейли, добре завърнала се. Ето ме на линия, както ти обещах в София  Wink Страхотно е, че очакваш раждането с такова спокойствие и приятна нагласа.
За стволови клетки - ние предния път съхранихме с Крио ген. Общо взето, когато се ражда в Шейново се работи с тази фирма. Съвет: не се фиксирайте върху договора, защото той е абсолютно формален - аз така се бях сепнала на  няколко параграа и като се заядох. но сеоказва, че в БГ просто няма ясен закон за тази дейност поради което не може и ясен договор д а се направи. Иначе докторът, при когото с еражда има грижата в деня на раждането да предупреди екипа. Те идват и чакат пред вратата раждането и щом бебо излезе взимат кръв от пъпната връв в едни найлонови пакети, които при специален режим ексресно се изпращат в Белгия. Оттам се изследва количеството налични стволови клетки и ако те надвишават определена концентрация се счита, че има смисъл да се съхранят. Едва след кат ополучите това потвърждение под формата на сертификат, едва тогава се доплаща основната сума. Иначе предварително с еплаща само за извличането н акпъвта и транспорта.
Кърмене и отслабване - при мен се оказа мисия невъзможна. Но щом спрях напълно да кърмя отсамосебе си за 2 месеца ми паднаха около 7-8 кг, които ми останаха от раждането и които не мръднаха нито грам за посочения период.

# 109
До където съм стигнала после пак
Муци то сте си му избрали име на гарджето Laughing
ти като искаш тире си готова и с името
Мари-Сиана

Иринче  да ти е жив и здрав сина и много гаджета да му се лепят, аз имам брат на 17 и е в супер възраст, оформет се като самостоятелни човечета и са много интересни, и трудни за разбиране

Асе много да те ядосва малката принцеса (това си ми е запазена марка, шото според мен едно дете като е здраво е живо и прави бели)

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 11:01 от ТиНе

# 110
Асе, Иринче да са ви живи и здрави рожденниците Simple Smile Много радост да ви носят  newsm59

# 111
Асе,Иринче,да са ви живи и zдрави и на двете дечицата.Нищо,че едното е големичко,пак zа майка си е детенце..newsm51 newsm51  Gift  GiftДа бъдат щастливи и добри хора  Hug
Имам един въпрос.Някой има ли представа дали мога да се мажа с Клотримаzол,няма ми упътването.Имам някакъв сърбеж,преди съм се маzала така на своя глава и ми помагаше..Само не zнам може ли при бременни.

# 112
Момичета, честити рожденици  newsm59  bigdance2 nbirthday Да са ви живи и здрави!

# 113
Айде едно записче от Бургас Wink
Честити рожденници на Асето и Иринчето newsm59 newsm67  Gift  party023  bigdance2 да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!
Аз си почивам активно нещо нямам желание за плаж в тази жега но за сметка на това си мързелувам при мама и татко Mr. Green
доста си ме глезят като дойда тук, ама няма как родители.
Мойто мъж го пратих да се изкъпе в морето и за мен.
Мирка не се шашкай за призовката, наистина най-вероятно искат само да те питат нещо като свидетел така че споко Peace
Айде лек ден на всички и когато мога ще ви следя Hug Hug Hug

# 114
  food010 Добро утро и от мен! Докато изчета всичко и то обяд станало kaffeetrmker_2 .
Иринче, живо и здраво да ти е порасналото момче  Tada ! Ами че то му е време снаха да води вече  moresmile !
На малката Сияна и на майка й много усмивки и весело изкарване на празника hbdtu  newsm19 !
 Two Hearts Щастлив ден на всички  Two Hearts

# 115
Охо, имало повод за черпене и тортоядене!
Живи и здрави и много палави рожденици, Ирина и Асе!  bouquet

Деси, най-добре се обади в аптеката или на доктора. Идея си нямам дали може от бременни да се ползва.

# 116
  • София
Момичета, благодаря на всички за пожеланията.
Пепел ти на устата, Д-р Цвети  Joy Joy Joy hahaha

# 117
асе, да ти е жива и здрава рожденничката и мног да ви радва.
Аз си обичам много момчето и неговото щастие е важно за мен. Само че толкова малък не мога да го мъкна навсякъде със себе си. Нито мога да го сложа на колелото, нито да го помъкна по скалите. Не са за мен спокойните почивки. Трябва да е екстремно, да има натоварване, тръпка. Има време, когато порастнат ще опитат и те от хубавите неща дето ги правят мама и тате. Ама и аз не мога в следващите 10 години, докато чакам да порастнат децата, да си сменя тотално живота. Дотогава ще се радваме на времето, което прекарваме заедно и ще се опитваме да се забавляваме добре, когато сме разделени. Не мисля, че малкият е изгубил нещо заради времето, което прекарва с някоя от бабите. Те са щастливи да се радват на внучето си, на него му харесва, че сменя обстановката и научава нови неща.

# 118
Мамита я си кажете мнението за това уредче
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1863&c_id=17&cf_id=18
че май съм се засилила да си го взема, добре звучи според мен : пасира, готви и стерилизира cook

# 119

Да са ви живи и здрави Принца и Принцесата!!!

Мире, не се коси за тая призовка, бе моме....кой знае преди колко време к`во е станало и дали ти въобще имаш нещо общо с него...иди да те видят с корема,  не е нещо сериозно...пък те няма как да знаят, че си бременна все пак Hug не им се ядосвай Peace
Муцоооо, либоф моя! Тя ТиНета ти е дала най-добрата идея за име, мъ!!! Ем и с тере!
По тоя повод ТиНе, добре дошла, че вчера май пропуснах!
Аз нямам какво да отчитам, освен, че се събудих в 4:10 от киселини Confused до 6:30 играх на няква игра и после пак заспах...ама сега цял ден ше съм като болна от това прекъсване Confused
Та в тоя ред на мисли благодаря ви, момичета, че ви има! Ако не бяхте казали, че обикновена бисквитка помага при киселини....а ако е по-тежко Талцида става за бременни...незнам кво щях да правя тая нощ!!!
Стон и наш`то бебе си има баби да ти кажа  Hug В смисъл, че ще ги посещава Wink Въпреки, че ние някакви екстремии страшни не вършим, ама пак...не мога да се завра спокойно с детето в някоя необезопасена пещера, примерно! Аз се радвам, че ще се роди по такова време, по което сезона попривършва (къмпингарския...въпреки, че миналия го закрихме през ноември - на минусови Т Simple Smile през нощта имаше лед по палатката) и ще е тамън поотраснал достатъчно за следващия Party та ще го водим с нас baby_neutral

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 12:02 от бръмбъзъче

Общи условия

Активация на акаунт