Отговори
# 120
TиНе, подобен уред си взех преди 2 месеца. Идеален е за приготвяне на пюретата за бебетата, защото можеш да избираш и степента на пасировка. Ако приготвиш по-голямо количество,остатъка можеш да замразиш за следващо ползване. Не се замисляй, ами ако имаш достатъчно средства, си го вземи.

# 121
Иринче, шегичка бе newsm47 smile3534 newsm62

# 122
  • София
Цвети, ясно бе  Heart Eyes
Мен все пак ме побиха тръпки  Joy
Случайно забелязах, че мамчето, което пуска темите на августинките, е на 17 години!!!

# 123
  • Варна
Ирина, а забеляза ли че августинките си имат от днес още едно бебе  newsm09 smile3525
Ама и верно това девойче IntRiGa_GirL е на 17г.  newsm09

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 12:35 от Juliko

# 124
Мацки, дайте някакъв кометар на тревогите ми /описани на предната страница/, плийз!

# 125
  • София
Джулико, да, забелязах.  Grinning
Адашче мило, четох ти поста и се разтревожих. Но нищо не знам по въпроса и не мога нито да те посъветвам, нито да коментирам.  Sad
Дано всичко е наред  Praynig и дано се включи някой с компетентен коментар.

# 126
  • Варна
Иринии, и аз нямам идея. На мен досега никой не ми е казвал колко е голямо телцето - само кратунката че върви напред (2 седмици). Сега като гледам последната снимка с мерки забелязвам че има FAC което е с 2 седмици назад от седмицата в която се предполага че съм. Нямам идея това FAC какво значи, но и докторката нищо не ми е казвала по въпроса.
Май не трябва да се вглеждаме в тия мерки и теглилки много много, а или да се доверяваме да докторите че всичко е наред или да търсим друго мнение  Praynig

# 127
Irinii нашето бебче беше порастнало точно два пъти от единия преглед до другия. Имайки впредвид, че си в 29 седмица, а някои от момичетата са в 32 - мисля, че е нормално твоето бебче да е по-мъничко. Пък и може да е грешка в изчисленията на термина просто и всъщност да с в още по-предна седмица...
Надявам се да съм те поуспокоила поне мъничко, въпреки, че ен съм експерт Simple Smile А и нали си чела в темичките какви отклнения са давали машинките при изчисление на тегло  Peace

# 128
irinii   не съм сигурна но може и витаминчета да трябва да пиеш
една приятелка роди 2,500кг 2 седмици преди термина и беба е ОК, та мисля че и тяхната принцеса е била като вас, няма страшно както има големи така има и малки бебета, имай в предвид, че видеозона дава отклонение 100-200гр., особено сега когато бебтата са по големи. Никога не може да се измери всичко както трябва, образа е тиизмерен, а те го мерят 2D и ако е под определен ъгъл може да се вижда по-малко,а всъщност да си е нормално, след като тиквичката ви е ОК рупай мръвки и не се плаши

# 129
адаш, тине, джул, бръмби  Heart Eyes благодаря за коментара. С предната бременност нямах такива тревоги, бебчо се роди с идеален размер 3300 и затова ...сега нали разбирате, всякакви мисли ми минават през главата. Ако някой друг се вълнува от размери, ето какво намерих http://www.baby2see.com/medical/charts.html#Abdominal_Circumference

# 130
  • София/Русе
И аз днес навършвам годинки !!!  Simple Smile

Тортички, пастички, сладкишчета, плодове, бонбони - който каквото обича да си избере !!! Simple Smile)) и малко музика 

http://youtube.com/watch?v=D7Feo8dPdnE&feature=related

# 131
  • при моите любими
Честито на всичките ни ровденници   bouquet да са здрави, весели и щастливи! Ирини искам да те успокоя до колкото мога, защото ако се притесняваш повече вредиш на бебо. Имам страхотен племенник на близо 6 години вече, но месец преди да се роди, казаха, че стомахът му е недоразвит и едва ли не го няма. Сестра ми така се шашна, че я приеха по спешност и едва ли не очаквахме най-лошото, а той се роди геройчето 2800 и си беше напълно нормален. Но от цялата работа само ни шашнаха и го извадиха по рано, като можеше да стои в мама още малко. Затова ти препоръчвам , ако имаш възможност и за твое успокоение да отидеш на втори преглед на друг ехограф с по-добри възможности и да се успокоиш   bouquet

# 132
Irinii, ти погледна ли онаzи табличка дато я дадох ( http://www.bluni.de/index.php/a/schwanger_bio_gewicht) . Все пак може и лекаря да не е премерил нормално, но ако  бебето е в рамките на допустимото отклонение, то всичко си е наред. Колко е пораснало от последния преглед до сега?

# 133
  • Варна
Елена,

Честит рожден ден и на тебе. Много усмивки ти желая и най-голямата на септември  Hug

# 134
  • при моите любими
Mari_p а случайно да сте пазарували от Pigis house. И аз го обикалях по това време и имаше едни мама и тати, които си избираха всичко това което описа  Peace и аз много им се радвах.

Общи условия

Активация на акаунт