Отговори
# 135
Честити ви рожденници - живот и здраве в изобилие да има, другото се нарежда!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

А за притесненията - момичета, не се шашкайте! Опитните мами казаха за не един случай с разминаване на данните ехограф-реални стойности, така че по-малко притеснения!

За сутиените (май Дидка питаше) - аз от близо месец вече спя със сутиен. Купих си го от магазин Штъркел за 17.50. Навсякъде из книгите пишеше, че е препоръчително да се спи със сутиен за кърмачки. Хем после ще го позлваме, хем са удобни, еластични, със здрави и широки презрамки. Е, знам че не е най-секси облекло, но идеята е да не позволяваме всеизвестното "увисване".

А другото, което исках да ви споделя, бе за Овчите кожи. Преди няколко теми имаше коментари и споменавахме за тях. Ами аз открих Peace В Добрич произвеждат медицински обработени овчи кожи, изнасят ги мисля за Швейцария или там някъде. Има два вида - само кожа (в обикновената й форма), и като бебешко юрганче/спално чувалче - идеално за бебешката количка. Аз мисля живот и здраве наесен или като почнат студовете да се оборудвам с едно такова - мнооого ми харесаха.  Peace  Crazy

Хайде яжте и вие по една диня от мен.  bowuu

# 136
  • София
Елена, ЧРД!

bouquet
Нели, какви са им цените?
Мен ме интересуват също, защото съм с комбинирана количка, не със зимен кош.

# 137
Гери, порастнала е с 4 седмици - колкото са отминали от последния ни преглед  Rolling Eyes

Благодаря ви, момичета!

Елена, ЧРД   bouquet

# 138
Еленка честит рожден ден и от мен newsm51 newsm59 newsm67 nbirthday  ura пожелавам ти всичко най- хубаво и на есен да си гушкаш сладко бебче Hug Hug Hug

# 139
Иринче, цените са доста добри (лично мнение). Обикновената кожа е 65 лв, а бебшкото (ушито, с плат отвън-точно като за количка) е 84 лв. Не знам на вас как ви се струват, но имайки предвид цените на портбебета от разни незнайни материи, това е направо луксозно и на добра цена.  Blush И едно мекичкооооо - иска ми се аз да го ползвам, не само бебчо Blush

# 140
Момичета, благодаря ви за пожеланията Hug Да ви се връщат тъпкано и на тези, които имат дечица вече, и на тези, които чакат за пръв път Hug

Елена, честито и на теб - най-вече здраве и хубав, здрав позакъснял подарък през Септември  bouquet

Някой питаше за Клотримазол? Почти съм сигурна,ч е не трябва да се мажат бременни с таквиз работи. Да не кажа 99% съм сигурна. Какъв е обривът и къде се е появил?

Ирини, не се тревожи, душа. Нормално е различните органи да дават различни отклонения. При един от последните прегледи на Сияната разликите в предполагаемите термини на различните части на тялото бяха с около месец - т.е. +- по две седмици преди и след термина. Пък и не се знае все пак как докторът е хванал бебето. Те тези две седмици са един-два санта, нали се сещаш... Не е нещо фрапантно Grinning Най-важното е, че човекът е казал да не се тревожиш Peace Все пак той гледа бебето и други бебета и знае какво вижда Peace
Нели, слушай сега - като си ги открила тез хора - дай да ти поръчаме и да напазаруваш за всички ни Grinning Аз лично ще искам и от двата вида. Как са им цените? То всъщност като знам за какви глупости ръся сума пари, та за това със сигурност ще дам Hug

# 141
Мами, цените съм ги написала, ако искате, ще купя и ще ви пратя. Пък ако сме повечко - може и отстъпка да направят    Whistling Ама надали  Laughing Ами който иска - пишете и ще го измислим. (Дано и аз с нещо да съм полезна най-накрая, че само ви е ми помагате).   bouquet  bouquet  bouquet

# 142
  • София
Адашче, сега като каза Асето - вярно, че всеки път като мерят бебетата срещу всеки показател пише на коя г.с. + колко дни отговаря. /едно напред, едно назад..../и после правят средно аритметично.
Чудя се дали има чак пък толкова студени дни в България като за овчи кожи  newsm78 Аз една ушанка бях взела на Мони като бебе и така и никога не му я сложих. Ще се радвам да чуя мнения по въпроса.

# 143
Ха добър ден
Еййй ама мноу рожденици имало днес беее!!
Ирина да ти е жив и здрав порасналия мъж! newsm59 nbirthdayНа мене той ми е слабост  EmbarassedНали мойта мома ще му е адашка а и имам едно приятелче с това име и многогоо си го обичкам!!Ама верно как не ти е довел някоя снахичка!!Мойто брат е на 15 /ако се не лъжа/и секи ден е със снахата в къщи!!!Мама е много доволна-аресва момето а тя една пухкава пълничка JoyМа щом той е казал "Ама мамоо да знаеш каква е умна" ooooh!Той милия е толку залухав как е фанал умно гадже не знам!Ма подаръци скъпи и прави-не ми се мисли майка как ще смогва!
Асее и твоето малко момиче да е живо и здраво и да те радва всеки ден все повече!!Куклата сладка тя пу пу!!
Елена да си ми жива и здрава и ти миличка!Много любов и разбирателство в семейството и най-хубавия подарък щърко ще ти го донесе  bouquet
Мъжо звънял там дет ме викат и му казали че било нещо си за подписване!Едно време нал работех в Германос и нещо свързано с това newsm78Не че имам на идея за какво иде реч ма се успокоих!Благодаря ви и на вас за успокоителните думи Hug
Па сиа довечера ще идва негов приятел "да ни казвал нещо"Сигур ще се жени с неговата фльорца!!!Па да са живи и здрави тогава кво да им пожелая друго!!! Peace
Абе да питам аз-усещам нещо много странно от известно време и все забравям да питам!!Едно като пулсации!!Ама е много на-рядко да е пулса на бебка и много на често да е хълцане #Crazy #CrazyИ е ниско долу!Прави туп....туп....туп...туп...ха де какво е това???Изпадам в чуденка!!НЯкой да има идея

# 144
Честит рожден ден на всичките ни малки, големи и още по-големи рожденници! Да са живи и здрави, останалото в живота се нарежда!  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
Еленче, честит рожден ден и от мен! Радост и здраве за теб и малкото съкровище!  bouquet
Иринии, представя си нямам от този проблем, но наистина ако си ходила само на едно място може би е добре да отидеш и на друго да те видят.

# 146
Честит рожден ден на рожденниците! newsm59
Някой беше писал по-напред /за съжаление не помня кой/, че е консервирал кайсии на пюре за бебето. Ако може този някой да ми разкаже подробно как точно го е направил? Praynig
Асе, спомням си, че преди време ти говореше за консервиране и замразяване на продукти за бебе. Ако можеш драсни нещо по въпроса, че сега му е времето. Praynig Благодаря предварително. Hug

# 147
cydoniа, абсолютно  Mr. Green ако е било в сряда надвечер и една поклащаща се бременна с видимо схванати крака - аз съм била  Crazy

Елена,  newsm59  Gift

# 148
-Elena-
 Честитден рожден ден! happy bd
сега торта  hbdtu  после торат в памперс : newsm32

# 149
Честит рожден ден на мЪнЕчки и големи. Здраве, щастие, късмет нека следва ги навред   bouquet[/color]

Общи условия

Активация на акаунт