Отговори
# 210
Ха ха ха Juliko, как ме разсмя newsm47.
Ако някой си мисли, че му е голям корема да иде в албумчето и да замълчи, вече не се приемат никакви коментари, че ви тежи и тем подобни, само аз имам право да се оплаквам ей hahaha.
Аз писах писах, па накрая ми се изтри всичко, ма нали съм си приказлива пак няма да се отървете без нищо Joy.
Уанде, браво за прегледа сигурно бебо е супер щом са ти дали такава ранна дата, па сега и аз си викам нали сме и двете за 13.09 дали и аз ще съм там? Интересно ми е дали те питаха за дата или доки я избра? Може доки кат ме види каква голяма къща нося на моя бебо да реши да ме реже вече hahaha.
Ирини, много ме разчуства с разказа си и като нахлуха едни спомени за едни стари битки... Heart Eyes.Моля се да сте добре с бебчо и се присъединявам към Уандето, оставяй бонбоните на нас и си хапвай качествени храни да напредне бебо, че да се успокоиш и ти и да ти дойде мир в сърчицето  Hug!
Суит, хареса ми много твоя нов диван, а ти ми се струваш отслабнала, корема ти е прекрасен!
Дидка, видях ти тумбачето преди малко, на стройната ти фигура изглеждаше голямо, но само преди да се пльосна до теб... Joy, много си красива като бременна - отива ти!
Мари, последното секцио ми беше в Пловдив, на 7 ден ми махнаха конците и си отпътувах за Ямбол.
Беше много приятно пътуване, мъжо внимаваше да не ме клати много, а атмосферата беше чудесна, цялото семейство заедно без възможности да вършим каквото и да е освен да се удоволстваме на това, че сме заедно и да приветстваме бебето Heart Eyes.
Дано да си здрава и няма да имаш проблеми с пътуването Peace!
Асе, със закъснение но от сърце те поздравявам за Рождения ден на твоята Сияна  bouquet.
Да ти е жива и здрава и да не те ядосва, да се обичкате и да сте близки! Знам, че все по ясно ще виждаш плодовете на любовта си, които сееш в нея Hug!
Елена, Честит Рожден Ден лекичко на патерици.
Бъди здрава и щастлива и дано само радости да ти предстоят в следващите месеци на очакване!  bouquet
Муцо, чувствителнице къде си душата?
Май по цяла нощ обикаляш Билла, а сега никаква те няма спинкаш сладко сгушена до мъжо а?
Виж къде бях вчера тук, каня те кат се нагледаш на горди балкани да ми дойдеш на гости у нашо поле, па да освежим телеса покрай таз прелест Hug!
Стеле, що си тъй мълчалива напоследък?
И нещо не посещаваш вече нощната смяна? Само Муца остава верна да потдържа тонуса по нощите.

# 211
здравейте бъдещи мами!!
ние с бебо сме в началото на 30-та седмица и тежим 1620гр.
някой знае ли дали е добре това...моя приятелка ми каза, че е малко....
дъщеря ми се роди 3650гр., но преди десет години и половина изобщо не можеха да ти кажат подробности  като сега

# 212
Добър ден,я как сте се раzписали..А и цяла нощ.Да не се е раzвалило времето,или пък е много топло,та сте си в къщи в събта  Wink ?Щото при нас е лошо  #Cussing out ,полудявам вече,няма свикване на това време тука.Закърняхме от висене вътре с детето..
Аz съм си купила нощниците zа болницата,но стоят така неиzпрани и с етикетите още.Трябва да ги приготвя май вече.В същото състояние е и всичко zа бебка.Вие почнахте ли вече да перете и т.н.?Аz все си викам,че е още рано,но май ще чакам карая на юли и почвам.
Помпа реших,че няма да купувам,ако потрябва,после..Асе,хубави ли са Лансинох?Видях такава,ръчна, в едно списание zа бебешки джунджурии.Ама ме е яд,че после zабравих да си го вzема това списание,zабравих го там дето бях на лекар..Много ме плаши пустото кърмене.Защото миналия път не се справих..И сега zащото много искам,а в същото време ме е страх,че нещо няма да потръгне..Много тъпо,zнам,но не мога да се отърся от тия мисли..
И аz иамм тоя Туми туб,гледам го точно все едно от Луната е паднал  Joy .Честно,много идиотски ми иzглежда.Ама искам с него да се пробваме де..
 Hug на всички..

# 213
Mariam тук съм. Поизморих се на ИванчУ около рождения ден, после имах о6те гости и днес чакам още и така. Не ми остава време. Но ви чета.Много як басейн. Искам и аз  Joy

Дескаааааа наборе  Hug Hug Hug

Муцооооооо да не ме бъзикаш за френския  Crossing Arms

Уандиии ма убии ги тез от нета бе слънце. От кога ти пея, Или да идвам аз да ги оправя  Thinking НИ можИ така  Naughty

Диде от къде са тез прелести. Много сладки. И такова искам. Пижама на слончета.  WinkАма наистина.

Мари дано всичко е наред, аз мисля на 3я ден да съм на крака. На 4я да си карам колата  Joy Joy сама, Ама така ми се иска де.

newsm78 щях да пиша още нещо ама  Embarassed забравих. Весел уйкенд сладурки.

# 214
  • София
Специално аз ги купих от РУМ-а в Младост, защото ми бяха казали че там ги има. Но може и на други места също да се продават. Ношница за кърмачки се казват и са на фирмата "Vienetta Secret" . Имаше най-различни десени и разцветки и размери от S до XXL.
Mariam777 благодаря ти  Embarassed Embarassed Embarassed Ама твоята пупа наистина много голяма! Heart Eyes Hug

# 215
Ехо  Flutter
Момичета, Уанде, Мириям,  Hug ! Взех мерки за храненето. Вече се старая поне по 2 редовни хранения да имам и хапвам плодове между тях. Пия си витамините и лекарствата и, както казах вчера, правя всичко, което мога, за да навакса малката.
MY name, мнението ми съвпада напълно с това на суид кидс. Ако имаш повишено кръвно изобщо не се бави и отивай да те видят. По-добре да си се разкарала напразно, отколокото нещо сериозно да пропуснеш.  Дано всичко е наред  Praynig Пиши!
ние с бебо сме в началото на 30-та седмица и тежим 1620гр
Аз какво да кажа като съм една седмица след теб, а бебо тежи около 950 гр?! виж 3 страници назад, Гери беше пуснала много хубава таблица със средното тегло на бебето по седмици.
Аз също имам колебания за избора на болница. По принцип ще си се движа с доктора ми и имам възможност да избирам между частната Св.София и отново познатата ми Шейново. Хотелската част в Св. София е по-добра, както и факта, че бебето е при теб колкото време искаш, т.е. няма да се налага да моля да не дават на детето АМ и вода, както беше в Шейново. От друга страна - в Шейново уж са повече от добрите специалисти, техника и отделението по неонатология е също с добри специалисти... Как ви звучи? Асе, държа да чуя и твоето мнение?
Аз днес имах разкрасителен полуден - педикюр и фризьор и се чувствам човешки. Не съм имала и контракции... да чукна... Сега смятам да хапна  Wink , да заредя апарата и да наснимам част от първите вещи на беболина и да ви ги покажа естествено  Simple Smile

За среща
- аз съм на линия в сряда, четвъртък, петък?! Избирайте?

# 216
Ей, значи има си и предимство да си от по-малък град.  Wink Няма какво да си избирам болница - щото си е само една. Малко е мизерно, няма ВИП стаи, ама пък бебето си е постоянно с теб и не ти го разнасят насам-натам. Тук дават някакви нощници от болницата, ама трябва да си купя едни по-свестни чехли. Предишният път моите много се хлъзгаха по току що измитата мозайка. Таткото наминаваше към 8ч да ме снабди с мляко и сокове и аз всеки път правех опити да се изпльоскам по мокрия под.  Joy
Аз нямах проблеми с гърдите. Не съм ги подготвяла предварително. Не съм се мазала с нищо докато кърмех. Само един път ми се случи, може би в края на първия или втория месец, леко разраняване на едното зърно, но премина за 2 дена. Имах късмет с лакомо бебе. Повече от 15-20 мин не съм го оставяла да суче. Поемаше повече от достатъчно. Наддаваше много добре, въпреки че и доста повръщаше. Ама наистина си беше лаком - като засуче - суче здраво. baby_neutral Не се е случвало да заспива докато го кърмя.
Не знам, но  при нас много лесно се получаваше всичко. Мисля си, че една от основните причини е, че не съм се панирала или пренавивала предварително, с кое как ще се справя. Винаги сме подхождали много спокойно с таткото към всичко. Милиарди деца са родени и отгледани в човешката история. Значи не е никакъв проблем човек да се справи - все пак си е нещо естествено. Просто си наблюдаваш бебето и се опитваш да постъпваш според неговите реакции.

# 217
Здравейте и от нас Hug
Ние до сега чистихме и ако ви кажа как се заклещих между леглото и стената ooooh! Joy hahaha JoyНяма да ми повярвате!!!Ма нали съм домакиня да изтъркам пода в спалнята!!Откачена работа!!!
Гледам за Нощници си говорите!Аз май не трябва да си купувам! newsm78В Т.Киркова давали от там!!!Ма ще се разровя още де!То има време не бързайте че се панирам че не останало!!!Вие сте готови с всичко а аз съм на никъде!!!! ooooh!
Диде много са ти хубави нощничките!!!И аз бих си взела таквиз ако не в болницата в къщи да си се шматкам с тях!!
Асе това за ластиците и шнолите обезателно!!Аз не тръгвам никъде без такава ценна за мен вещ Peace
Малее вече има мами с определени дати за секцио!!!МА чи не е ли раншко въх newsm78Аз с това мое "рано е има време"Май само си се успокоявам а пък то няма никакво време!! #Crazy
Всяка нощ си мисля за раждането за болките за бебчето CrazyОткачила съм вече!!!И колкото повече мисля толкова повече ме е шубе и си поплаквам де...се от нейде трябва да излезе!!
За срещичката аз преди две темички бях споменала!!Радвам се че сте обърнали впечатление  Mr. GreenИ аз съм за стига да е на хладно място  hahahaСамо това ми е изискването че съм кат русенско варено  ooooh!

# 218
Ехаааа,Мариамче,браво биеш ме  Joy .Много си сладка.И иzлъчваш едно такова щастие  Hug .Вси,ки сте много хубави.
Само Мирка нещо не ще да се сложи в албума,що се криеш бе,човек?Айде,само се оплакваш,я дай д те видим..
Иринии,гледам  ти имаш само едничка стара снимка,дай нещо по новичко  Wink

# 219
Леле Дескаааа  oops oops Дзвинявай. Как тА състарих кака. Ма малееее, не  е нарочно ей. Сори. Hug Hug Hug

# 220
  • София
sweetkids_mama   благодаря ти за подробния отгвор  Hug наистина изглеждаш много добре - май си поотслабнала  Wink а дивана от къде го купихте, че и на нас ни трябва нещо подобно,  цената ми е интересно

а колко струват тези кофи за къпане на бебчовците?

момичета, по колко контракции на ден горе-долу е нормално да имаме по това време   че нещо ми е притеснено - тия лекари - едни викат нормално е, други - да лежиш   вече незнам 
искам и още нещо да ви питам ... ако не сте вие ...   аз не усещам да ми тежи корема, по-скоро като се поуморя малко /а това вече става много бързо/ почва да ме боли ниско долу    а аз така свикнах да си щъкам насам-натам   и ме е страх   
благодаря ви   bouquet

# 221
  • София

Суит, хареса ми много твоя нов диван, а ти ми се струваш отслабнала, корема ти е прекрасен!

Ох, Мариамке, това наистина е много мил комплимент за бременна!  Hug Heart Eyes
Може от дрешките така да изглеждам, а пък и напоследък имам чувството, сякаш всичко ми е отишло в корема, а на други места сланинките са се постопили.... Wink

Дидке, РУМ-ът в Младост ми е съвсем "по чехли", да взема и аз да отида да ги видя нощничките.... newsm78

adicted, диванът е купен от магазин "Комо" в Младост 4. Струва 700 лв.

# 222
  • София
adicted, диванът е купен от магазин "Комо" в Младост 4. Струва 700 лв.
http://www.como.bg/living-room/couch/forum.html - това ли е? страхотен е! със здраве да си го ползвате и много хубаави емоции!

# 223
  • София

http://www.como.bg/living-room/couch/forum.html - това ли е? страхотен е! със здраве да си го ползвате и много хубаави емоции!

Да, точно този е. И ние сме доволни, отгоре на всичко се спи добре на него.  Simple Smile

# 224
Ми Деси аз ще кача ама като не ми приема снимките какво да правя?? newsm78Аз питах питах как да ги кача и никой не оказа продиводействие  hahahaАз си правя както си му е редът всичко и като дойде време да изчакам да се качи и ми пише че не ми я приема Tired

Общи условия

Активация на акаунт