Къде в Бургас (10)

• 62 623
  • 569
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Току що питах - 27 лв

# 211
  • Бургас
Еййй, radinna златна си!   bouquet .
ПС: това е в същия масив, в който се намира и сладкарското складче? (нали правилно съм разбрала  newsm78)

# 212
  • Бургас
Бебешкия Сано го има в Славейков едно магазинче в кооперацията на Орфея (ако си от Славейков си ме разбрала при Мария , става въпрос) ако си в центъра в склада до новата поща също го има.

# 213
  • Бургас
Ами този бебешкия, който хвалят мамите Сано откъде може да се намери?
jelanie , Сано има в склада за памперси до Новата поща. Виждала съм също в Тема и  (не съм особено сигурна - в Щъркел).
Сега се сетих, че продукти на Сано продават в едно магазинче на ул. Самуил в посока Ботева. Може и там да има - като изляза на разходка с малките ще проверя и ще пиша.

# 214
  • По света и У нас
Сано със сигурност има в Штъркела. Освен прах, предлагат и омекотители  Peace

# 215
Сано със сигурност има в Штъркела. Освен прах, предлагат и омекотители  Peace
да и аз съм виждала там и омекотитела и праха

# 216
ЗА турския Персил  9 кг торбата

На Велека в една от новите кооперации гледах Персил-турски за 28 лева.Чух че и на Битака в Меден Рудник гo имало на същата цена.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 22:54 от kalinikol

# 217
  • Бургас
ПС: това е в същия масив, в който се намира и сладкарското складче? (нали правилно съм разбрала  newsm78)

В същия двор, но се пада точно срещу портала - обикновено отвън има натрупани чували с тоалента хартия и салфетки. В същия склад продават и Сано

# 218
  • Бургас
radinna благодаря ти.
Вчера ходих и до магазинчето на ул. Самуил - и там продават Сано, само че имаха останал само от този за замърсени дрехи, бебешкия им беше свършил.

# 219
А турският Персил по-добре ли пере от българския или само е по-евтин?

# 220
А да знаете къде има от турските памперси ПРИМА? До скоро ги купувах от магазина до Билла, но вече няма  Sad

# 221
А да знаете къде има от турските памперси ПРИМА? До скоро ги купувах от магазина до Билла, но вече няма  Sad
не съм ги чувала,а каква им е цената и има ли за всички килограми?

# 222
това е турският вариант на памперс, но са с ластик и са ароматизирани - има всички килограми. Тук ги продават на същата цена като нашия памперс, ако имаш кой да ти ги носи от Турция идват по-евтини  Peace
Много ще ме е яд ако не ги намеря ...  Tired

# 223
това е турският вариант на памперс, но са с ластик и са ароматизирани - има всички килограми. Тук ги продават на същата цена като нашия памперс, ако имаш кой да ти ги носи от Турция идват по-евтини  Peace
Много ще ме е яд ако не ги намеря ...  Tired
на мен ми носят Памперс от Украйна и пак е с ластик и съм много доволна.Даже веднъж ми бяха донесли и Слийп енд Плей и мога да кажа че нямат нищо отщо с този който тук го продават.Тук не са толкова хубави памперсите

# 224
Сано има и в Пикадили и в подлеза между Изгрев и Зорница Hug

Общи условия

Активация на акаунт