Къде в Бургас (10)

• 62 622
  • 569
  •   1
Отговори
# 465
dar4e1 в Зоната продават ли се и други ортопедични възглавници освен тази Мемори?

# 466
  • Бургас
имаше различни видове възглавници вкл.и ортопедични  Peace
мисля,че бяха на 2-рия етаж Rolling Eyes

# 467
имаше различни видове възглавници вкл.и ортопедични  Peace
мисля,че бяха на 2-рия етаж Rolling Eyes
благодаря ти задължително ще мина да видя за какво става въпрос ,че скоро ще трябва да купувам 1 възглавница за подарък Grinning

# 468
  • Бургас
Имаше такива латексови анатомични възглавници на Нани ( на втория етаж на Зоната) и бяха към 44лв, доколкото помня  Peace

# 469
  • По света и У нас
DARI_76 - в случай, че не си успяла да откриеш това, което търсиш в Бонжура ... от серията SES наистина немалко неща съм виждала в Хиполенда  Peace .... Все пак дали точно това, което търсиш към момента ще го имат в наличност  Thinking
Другият вариант е да я поръчаш оттук /въпреки че са прекалили с оскъпяването  Whistling/:
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=1705
или от ето тук /има доста продукти от SES/: http://www.toys.divvid.com/?cid=5

# 470
Знаете ли къде мога да купя възглавница Memory?

В Търговската къща - цената май беше около 60 лв. /но за парите може и да греша, защото имаше доста видове/

# 471
Момичета, препоръчайте ми  спа център в Бургас, искам да подаря на приятелката си спа процедура, релаксиращ масаж или нещо подобно, но не се сещам къде да ида, а и ми се иска да е на ниво все пак.

# 472
Момичета,аз искам да попитам някоя от вас  посетила ли е новото студио за красота "Angel face" , което се намита на "Апостол Карамитев" (срещу операта). Интересно ми е какви са отзивите Simple Smile

# 473
Момичета, препоръчайте ми  спа център в Бургас, искам да подаря на приятелката си спа процедура, релаксиращ масаж или нещо подобно, но не се сещам къде да ида, а и ми се иска да е на ниво все пак.
В х-л Аква има спа-център, обаче с отзиви немога да ти помогна, защото аз масажи не обичам

# 474
jorjeto,имаше тема,в която се обстждаше въпросният салон,мисля че в Красива мама беше,само че аз не можах да я намеря-ако имаш време,потърси.Мисля че беше нещо от рода на препоръчайте ми добър козметик в Бургас.Та,там пишеше едно момиче от София,каза че в София го имало същия салон и била много доволна.
След процедурите,да разкажеш как е минало!

# 475
Момичета,аз искам да попитам някоя от вас  посетила ли е новото студио за красота "Angel face" , което се намита на "Апостол Карамитев" (срещу операта). Интересно ми е какви са отзивите Simple Smile

Имам посещение при фризьор и козметик .Доволна съм. Мисля да ги посетя отново

# 476
  • Бургас
Благодаря  Hug за компетентните отговори относно възглавницата. Тъкмо вчера бях по друг повод в Търговската къща и хич не се сетих да погледна там Crazy. 150 лв. ми се виждат множко, ако можех да я пробвам за една нощ Whistling - щеше да е идеално, за да мога да преценя дали си струва:xarms:. Ще му мисля сега  newsm78. Ако я купя, ще пиша после впечатления.

# 477
да пиши задължително,че и аз трябва да купувам ортопедична възглавница.Дори и друга да купиш пак пиши  Praynig

# 478
  • По света и У нас

Може да провериш и тук: http://podarimi.com/catalog/4/
но за съжаление не мога да помогна относно инфо, кой точно салон предлагат/ползват  Rolling Eyes

# 479
момичета търся си хубави килими къде мога да намеря

Общи условия

Активация на акаунт