Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 722
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
вчера си купих вендузи 

И аз, и аз - от Халите, пробвах се по бедрото, но синки нямам, иначе е доста болезнено, но не успях да се посиня Blush

# 31
...
Цитат
Вендузите ще ти разтегнат кожата...
вече не знам какво да правя  Tired
Под влияние на вендузния масаж се подобрява периферната циркулация на кръвта, лимфата, между тъканната течност. Отстранява се появяването на застой, усилва се обмяната на веществата и кожното дишане в масажираните участъци на тялото. Кожата става еластична.........
аз на това чудо се надявах  Rolling Eyes
                     Няма да те разтегнат, споко... Все пак не го прави на сухо, де  Mr. Green... Мажи обилно, написаното си е вярно.

# 32
А какво представлява тази СПА-капсула, нещо като мини-сауна ли е? Някой дали е ходил и дали има ефект? В сайта на спа-студио сабина има 10-дневни пакети с тази спа-капсула, съчетани с ръчен антицелулитен масаж. Чудя се дали си струва да дам 300лв. Ще съм благодарна да чуя мнението ви  Praynig

В спа капсулата влизаш целия, без главата, тя остава навън. Вътре температураа е висока и има инфрачервено лъчение, което било прониквало в дълбочина за по-бързо изгаряне на мазинните. седиш 15 минути по гръб и 15 мин. по корем, което лично на мен ми беше много мъчително.
Миналата година точно в студио Сабина направих 12 дневна програма (десетдневна от тях плюс два дена по желание от мен, за всеки  случай Simple Smile )  Редувах капсулата + ръчен антицелулитен масаж и последван от вендузи (отнема горе долу час и половина) и маска с отслабващ ефект от водорасли+масаж 3 вендузи. Преди да започна програмата за една седмица всеки ден пробвах различна процедура, за да реша коя програма да избера. Събота и неделя почивах. В крайна сметка за около месец не свалих нито един сантиметър от никъде (по принцип имам излишни 6-7 кг и исках да намаля обиколките с три-четири сантиметра). И оценката не е субективна, защото след последната процедура и самата масажистка отбеляза унило, че изобщо не съм мръднала.
Но иначе момичетата са много симпатични и внимателни, самият масаж е много приятен и ми изчезнаха схващанията по тялото от продължителното стоене пред компютъра.

# 33
имам един въпрос  newsm78 кожата на корема ми е много отпусната
дали с вендузите ще се стегне малко

Да,ще има супер ефект Peace
Но го прави кръгообразно,само по посока на часовниковата стрелка.

# 34
  • София
И аз имам негативен опит от спа капсулата, пак там , преди 2 години направих 18 дни редуване на капсула и антицелулитен масаж -е ефект никакъв

# 35
EASpirit, Портокалово момиче
много ме зарадвахте   bouquet благодаря  Laughing

# 36
                        Аз обаче не се наемам да давам съвети за корема. Мен лично ме е страх, и там не пипам...

# 37
Да се отчета-след 11 процедури дермосоник сьм  -5 см. от ханша,и  -5 см. от бедрото. newsm44

Къде го правиш?

В Несебьр.

# 38
  • Sofia, BG
yoannabg много благодаря за инфото! Енита на теб също!
И аз май се разколебах, ще ходя, но за приятни масажчета и маски, които предлагат, а не с отслабваща цел. Чувствам се много схваната и напрегната и ми се ще през отпуската да му ударя един релакс с няколко глезещи процедури.

# 39
yoannabg много благодаря за инфото! Енита на теб също!
И аз май се разколебах, ще ходя, но за приятни масажчета и маски, които предлагат, а не с отслабваща цел. Чувствам се много схваната и напрегната и ми се ще през отпуската да му ударя един релакс с няколко глезещи процедури.

newsm10

# 40
                        Аз обаче не се наемам да давам съвети за корема. Мен лично ме е страх, и там не пипам...

Няма нищо страшно,не се притеснявай.Важното е просто да е по посока на часовниковата стрелка/кръгообразно/,не наляво-надясно и нагоре-надолу.Както казах ефекта си заслужава и всъщност корема никак не е за пренебрегване.
От какво те е страх?

# 41
Момичета, а къде в София ще препоръчате такива антицелулитни масажи?

# 42
...От какво те е страх?...
                         Много ми е нежна кожичката там. Иначе не че нямам 'капаче', но пък за целулит не съм сигурна да имам там... Аз всъщност установих, че имам целулит единствено отвътре на коленете. Другото са мазнини явно... Само отвътре до коленете ме боли малко от вендузите - на всички други места ми се струва просто приятен загряващ масаж...
                        Звездичке, кажи район.

# 43
На мен пък кожата на бедрата и дупето ми е много...абе като тънка. Иначе съм слаба и стегната, само дупето ми се тресе като желе #Cussing out Степвам си на степера всеки ден вече от 2 месеца почти, пия много вода, на железен режим съм за яденето, а целулитът имам чувството че е станал даже повече #Crazy За процедури нямам време, но бих пробвала вендузи или вакуумния масажор. Какво мислите, има ли опасност още повече да ми се отпусне кожата?

# 44
  • гр.София
Антицелулитните на които аз ходя са в Хотел Европа ( до Плиска)-масажите са 18 лв и са 30 мин. Найстина имаше ефект и аз сега си ходя на поддържащи , въпреки че още имам нужда  от интензивни. Не знам дали съм свалила, но определено прибрах на обиколка и ми се стегна кожата. Момичетата там са 3  и предлагам и намаление за повече записани масажи. Е това е от мен.. Simple Smile
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт