Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Марготооо, защо на лични? Тази информация може да бъде полезна на много хора.
На мен, например.  Simple Smile

Знам ли,да не стане като реклама,апарата е Icoone,знам за няколко центъра в София,извън столицата-нямам идея дали го има.Аз много обичам да питам и затова съм се информирала доста  Laughing, а сега вие споделете дееее,какво да го правя корема-но вкъщи имам предвид,нямам време да ходя често на процедури.  bouquet

# 706
  • София
Къде работят с този апарат из центъра на София?

# 707
  • София
Най- доброто е и ръчният масаж/ разбира се с подходяща козметика/ !!!! Аз ходя в един салон в кв Слатина и съм адски доволна и масажистката е страхотна като човек и професионалист! Има златни ръце!

# 708
Най- доброто е и ръчният масаж/ разбира се с подходяща козметика/ !!!! Аз ходя в един салон в кв Слатина и съм адски доволна и масажистката е страхотна като човек и професионалист! Има златни ръце!
Спор няма,ръцете са си ръце,но антицелулита-много боли,все едно плащам да ме понабият  ooooh!
А с тази машинка-нито имам синки,нито лилавинки  Laughingа и много нежно пипа отпуснатата кожа,което мен ме впечатли.
Vivi,има в Лозенец и на бул.България.Може и да има на друго място,но трябва да се разровя из нета.Мисля,че Гугъл ще знае  Wink

# 709
  • София
Този апарат не съм го ползвала, но борбата ми с целулита и мастните натрупвания е дългогодишна! Пробвала съм LPG, мезотерапия и тн, ефект имаше само върху дебелината на портфейла.
 Разбира се спортувам, диети също и определен начин на хранене, но нищооооо  Sad
   От ръчният масаж обаче се виждат леки подобрение, а и болката е търпима след 2-3 път!

# 710
  • Sofia
Искам да попитам през колко дни е най-оптимално да се правят антицелулитните масажи за най-добър резултат?

# 711
  • в 1001-та нощ
всеки ден или най-много през ден  Peace

# 712
  • София
Аз лично ги направих през 2-3 дни, защото работата не ми позволяваше. И въпреки това пак имаше поразителен ефект!!! ( много съм горда и доволна от него)

# 713
В началото ги правех през ден - около 15 масажа, след това - два пъти седмично.  Peace Вече (над 2 години) съм на веднъж седмично (което не значи, че е задължителен масажът всяка седмица, просто моят масажист при цялостен държи да изчисти всичко (ако, разбира се, попадне на "находка" Simple Smile )).

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 16:41 от Амфитрита

# 714
  • в 1001-та нощ
направо ти завиждам, че ходиш на масаж всяка седмица  Blush Blush Blush Blush

# 715
Препоръчайте ми салон в центъра(около ЦУМ-Халите-Раковски-Ботев) за масажи-ръчни.Преди време м правиха в един в района,но салона вече го няма.Благодаря.

# 716
  • София
Има ли добър салон или масажист в Младост-3?

# 717
  • в 1001-та нощ
Препоръчайте ми салон в центъра(около ЦУМ-Халите-Раковски-Ботев) за масажи-ръчни.Преди време м правиха в един в района,но салона вече го няма.Благодаря.

ако това не ти е далеч http://yogamandala.net/bg/contacts и ако Таня все още работи там - много е добра и е истински професионалист  Peace

# 718
  • София
А в района на Лозенец или някъде около Витошка, Фритьоф Нансен да знаете салон с добър масажист? Аз искам да пробвам с ръчен масаж или вендузи, но имам разширени вени и се притеснявам малко от вендузите да не ми направят проблем.....

# 719

ако това не ти е далеч http://yogamandala.net/bg/contacts и ако Таня все още работи там - много е добра и е истински професионалист  Peace

Благодаря ти много за бързия отговор.

Общи условия

Активация на акаунт