Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Започнах вчера.

Понеже ми е за първи път ми беше интересно и самото усещане. Това си е точно вакуумен масаж само че по-равномерен и прецизен - едно е ръчно с вендузи, друго е с машинка. Правих само предна част бедра. Степен 5 ми каза момичето. Постепенно се увеличавала степента. Сега разбирам, че е логично да има ефект след много продължително правне. Защото на голямата степен се минава чак след няколко процедури. Аз усещах толкова ясно всмукването от 5-та, представям си пък на 10 как е.
Не е неприятно. Но... малко ако минеше отстрани на бедрата откъм външната им част, ме болеше. Явно там няма мастни натрупвания. А и то си е съвсем видимо - проблемът при мен с целулита съвсем очевидно е само и точно в предната част на бедрата. Другия път ще й кажа изобщо да не минава настрани с уреда.

Сега вече след като видях какво е, мога логично да разсъдя, че LPG-то е абсолютно несъвместимо с разширените вени. Това всмукване и подръпване ако мине през засегнат участък... хм... би било доста нездравословно.

И още едно впечатление за тези, които са от Пловдив и биха били изкушени да започнат LPG към Акваленд. Това е нов, модерен, голям комплекс за спорт. Не е Тотал Спорт, но не е и малка забутана заличка нейде. Но... не са нищо особено. Масажистките им са току-що завършили момичета, обучени-недообучени. Възпитани и мили, но възпитанието няма общо с опита.
В Акваленд ме попитаха също така държа ли на касовата бележка. Ми, не, не държа, но язък за големия лъскав комплекс при условие, че работи изцяло в сивата икономика. Не може за 230 лева да ме питат искам ли касова бележка. Сякаш се върнах в деветдесетте години.  ooooh! Божеее, Пловдив… в що за изостанало градче се превръща не знам.

Ако в Акваленд положението е такова с опита на рехабилитаторките с LPG, представям си другаде по малките козметични салони как ли е. От къде ги намирате тези професионалисти, не зная. На мен ми се струва, че понеже уредът е достатъчно мислен и прецизиран, собствениците смятат, че почти всеки може да работи с него.

Това е от мен. Ще продължа до края на пакета, но ще правя само тази лента от десетина-12 см на бедрата от коляното до горе където тялото е складирало нещата. Нищо друго няма да пипна и да рискувам. Ако помогне, помогне, ако ли не – здраве да е.

# 691
Здравейте!

Искам да си направя антицелулитни процедури.Колебанието ми е между LPG процедури и ръчните антицелулитни масажи.Според Вас кое по-добро и с по-добър и траен резултат?
За ръчните се твърди,че са болезнени.
Също така бихте ли ме ориентирали в цените на ръчните процедури?Как Ви се струва цена от 35 лева за половин тяло и 45 лева за цяло тяло без ръцете?

# 692
Аз си правя працедури с целутрон и съм много доволна.Утре ми е девета процедура и сам прибрала по два сантиметра от бедро и сам доста по стегната.

# 693
  • София
Момичета, имам закупени 10 процедури от тези: антицелулитен масаж, пилинг, маска, масаж с вендузи. Имам записани и часове за процедурите, започват сега на 30.03. Салонът е в Младост 2, бл.205б, студио за красота Силвана. Ако някой се интересува, купила съм ги с ваучери за обща стойност 85лв. На мен в момента са ми противопоказни, затова ги продавам. Записаните часове са през ден- два от 19ч.

# 694
Ами един кратък и не много обнадеждаващ отчет от мен.

След като търпеливо изчаках 2 седмици за да мина на съдов хирург заради вените и LPG-то, ето какво стана. Прегледаха ме. Включително с доплеров ехограф. Нямало тромбози, според лекаря можело да ходя на LPG (за което не беше чувал, все пак това е сериозната медицина и тя няма много допирни точки с козметичните процедури). Каза ми го след като подробно раясних какво е LPG-то. Разбира се каза да не засягам с масажите левия си драк долу където са разширените вени. Единствено от топлинни процедури каза да се внимава. Но така или иначе LPG не е топлинна.

И така. Минах 10 процедури. В първите дни захванах доста усилено пиене на вода. Дори минах два литра, което за мен си е постижение. В следствие на което махнах килограм и половина много набързо. При мен нещата в краката си проличават бързо по все повече увеличаващите се стрии когато започна да отслабвам.

След тези първи няколко дни в момента съм намалила неволно водата. Пак ще я засиля, това не е проблем, но...! От LPG-то резултати след 10 процедури... нямам.  Cry

Далеч съм от мисълта да обвинявам масажистките. Дори мисля, че вината донякъде е в мен. Тези процедури траят по 30 минути обикновено. Отначало започнах, както си го бях наумила - само предна част на бедрата, където състоянието е най-отчайващо. После обаче, не знам и аз откъде ми хрумна тая дивотия, разделих тези трийсет минутки масаж между предна и задна част на бедра. С което намалих и без това малкото време за процедурите отпред.  ooooh!

Другото, което може би има значение, е степента. Вие на колко правите LPG? Аз трудно издържах във вътрешната част на бедрата над 4. Отпред, където целулитът е най-много, можех и на 6-та степен, но когато разхвърлих времето и в другите части на бедрата, болката беше силна, затова обикновено ме правеха на 4, максимум 5.

Може би трябваше да си продължа както си бях наумила - само този най-преден участък на възможно най-голямата степен, която мога да изтърпя. Thinking

Сега са пуснали промоция 50% намаление на LPG-то за същото място. Утре ще взема още 10 процедури. Надявам се да имам ефект. Започнах по малко фитнес като съм съсредоточена само в упражнения за бедра (5-6 уреда). Не че другаде не съм си отгледала тлъстинки, отгледала съм естествено, но само в бедрата ми тези тлъстинки от 10 години са си под формата на целулит.

Мисълта ми е, че ако ще се слабее бързо с водата, както стана ясно, че може, то LPG-то къде е в цялата ситуация. В един момент се замислих то ли ще помогне или водата, или фитнеса?

От вчера и масажи с мед си правя в нас. Появиха ми се сините точици, за които повечето споменават. Май съм отчаяна вече.

# 695
  • Miami
St., не се отчайвай  Hug
Все пак тези килограми и целулит са трупани с години, не може с 10 процедури и малко пиене на вода да се премахнат  Wink Трябва постоянство и според мен всичко е комплексно- и водата и фитнеса и LPG-то, и другите масажи ще помогнат. Освен това е нужно промяна в храненето, намаляване на въглехидратите до минимум, повече салатки, грейпфрут и т.н.Просто трябва време  Peace

Аз си купих един антицелулитен гел Алмисан http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=297 … &bilki_p=1822 Вчера за пръв път се намазах и едвам го изтърпях, товкова много ми пареше. Май не е много подходящ за разширени вени (каквито имам), но вече го взех и ще рискувам, не го мажа в участъка с вените.

# 696
Пак съм аз. На днешната процедура увеличих степента на 6 и половина. Търпеше се. Без да правя вътрешната страна на бедрата. Само отпред. Но сега...  Cry  сега ме боли и ми се появяват синки. Уф... до утре сигурно ще съм мораво лила като цвят.

Кори, бе да не се отчайвам, ама направо съм си отчаяна. Даже се чудя дали да правя още един пакет. Аз всъщност съм максимум с 4 кг излишни. Обикновено поддържам 49 (като оптималното в моите очи е да съм 47-48), а сега качих до 52. Дори по едно време зимата подгоних 54. Сега свалих тези 2 кг и заседях на 52. Мисълта ми е, че макар да не съм стройна фиданка понеже съм нисичка, все пак не съм и едра.

И мисля дали не е по-добре да мина само на фитнес.  newsm78 В момента ползвам безплатно такъв заради предплащането на пакета, но като цяло ходя 3 пъти в седмицата. Другата седмица процедурите ми свършват и респективно с тях  и фитнеса. А в тази зала там, колкото и да ми харесва, не мога да ходя понеже е много скъпа.

Замислям се дали да не спра LPG-то и да се прехвърля във фитнес заличката до нас. Понеже ми е на 3 минути от нас, а и картата е под 30 лева. Ще мога да ходя всеки ден. Проблемът при моите бедра е, че са много отпуснати и меки. Може би затова ме и боли от LPG-то толкова. Confused

# 697
  • Miami
Ами може да пробваш само  с фитнес и разбира се хранителен режим. Все пак си доста слабичка(аз мислех, че си повечко кг) и съм сигурна, че целулита ти не е чак толкова отчайващ и толкова много. Знам, че целулит имат и слабите, но до сега не съм виждала много слабичка жена с отвратителен целулит, имат, но е доооста помалко в сравнение с пълните и дебели жени. Пък по нататък си може пак да пробваш с LPG-то

# 698
LPG- то колкото и да го обновяват е стара технология.Имам много по нова,която е подходяща и дори препоръчителна за разширени вени и при бременни и не оставя синини,като LPG-то.Процедурите са малко по скъпи от LPG,но поне са безопасни и ефективни.И най-важното-придружени с медицински изследвания в чужбина.
Успех на отслабващите (и на мен).  Crazy

# 699
  • Miami
LPG- то колкото и да го обновяват е стара технология.Имам много по нова,която е подходяща и дори препоръчителна за разширени вени и при бременни и не оставя синини,като LPG-то.Процедурите са малко по скъпи от LPG,но поне са безопасни и ефективни.И най-важното-придружени с медицински изследвания в чужбина.
Успех на отслабващите (и на мен).  Crazy
Коя е по-новата технология, препоръчителна за разширени вени? Дай повече инфо.

# 700
Здравейте момичета! Аз се справих с целулита с 12 процедури LPG и мезотерапия като комбинация. Първо LPG веднага след това мезотерапия /направиха ме на игленик/. Имаше добър резултат за около година. Сега започвам пак, но искам да кажа, че това не е средство за отслабване. Просто бедрата и коремчето изглеждат много гладки и равни.

# 701
  • София
Не искам да отслабвам, искам РАВНИ крака и дупе  newsm61

# 702
Кори,писах ти на лични кой е апарата,има няколко  центъра в София,които работят с него доколкото знам,дано ти свърши работа.По спомен-не се препоръчваше процедури  само върху отворени рани  Crazy и някакви такива....много тежки случаи.
Моя приятелка прави процедури до края на деветия месец-дренаж и целулит на краката-около 10 процедури,беше много доволна-без болка и синьо,чувстваше се страхотно.
Аз лично работя върху отпуснат корем-слаб,но отпуснат.Има супер резултати,но съм мноого несериозна  Blush
Ако някой може да сподели нещо по този въпрос-по скоро мазила-ще съм благодарна.  bouquet

# 703
  • София
Марготооо, защо на лични? Тази информация може да бъде полезна на много хора.
На мен, например.  Simple Smile

# 704
  • Sofia
Привет, момичета! Simple Smile Имам въпрос относно ръчните антицелулитни масажи - някой в крайна сметка доволен ли е много от масажиста си (за София става на въпрос; да НЕ ходи по домовете). Аз много искам да започна с тях, но се колебая къде.  Whistling
А на тези от вас, при които не е имало ефект от процедурите, ще кажа само: не се отчайвайте - със спорт, диета и много вода всичко се постига, не са на 100 % необходими тези процедури. Аз съм вече 12 кг. надолу от декември насам и целулитът ми значително намаля, просто искам още малко да му дам тласък. хихихи  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт