Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • BG
От София съм,ако може да ми препоръчате някой в центъра ще съм ви много благодарна. Simple Smile

Има една страхотна масажистка тук. Намира се зад хотел Радисън.  Peace

# 451
Stephy, малко скъпо ми се вижда- 30 лв. за 30 минути?

# 452
  • София
Sandrella, а типа на храната ограничаваше и контролираше ли през това време? А вода по 1.5-2 литра? Чувала съм, че без тези две допълнителни неща наистина не могат да се постигнат резултати.
Да ви кажа честно, колкото и хубави отзиви да съм чувала за LPG процедурите... все пак не вярвам да са съвсем магични.
Ами аз си бях на нещо като 90-дневната и понеже свалих 3-4 кг само и зациклих, реших да влюча LPG, започнах да пия билки за раздвижване на метаболизма/видях в темата за детоксикацията/, карах колело в къщи и си пия страшно много вода по принцип, и пак нищо  Cry
Мисля, че тялото ми просто се съпротивлява да отслабва въпреки, че имам нужда от едни 5-6 кг, защото от 10 години не съм падала под тези кг. Ще си дам малко почивка и с нови сили.....
Но тъй като темата е за целулита, едно отслабване при мен с няколко кг ми дава много добър резултат, а с тва LPG сигурно трябва да направя 30 процедури........

# 453
Здравейте.
Някой правил ли е от тези процедури:
http://skinline.org/velasmooth.html
Аз мисля да пробвам.

# 454
  • Sofia
Май в Младостите в София нямаме масажистки за антицелулитни масажи  Sad

Моя приятелка е страшно доволна от антицелулитните масажи в "Дема" в Младост (масажистката е Ина) . За 10 или 12 процедури свали повече от 5 кг. , има видима разлика и то голяма.
Аз ходих на класически масаж при въпросната девойка, но ми се строи доста "хард" за този тип масаж .

# 455
  • София
Shantal, благодаря ти. Аз ходих преди 2 години в Дема, ама за 10-12 пъти никакъв ефект, май не случих на козметички, но може да са се сменили от тогава.

# 456
И аз започнах АЦ масажи с LPG (Cellu m6) в Акваленд Пловдив, стискайте палци да има ефект при мен. Хубавото е че с процедурите вървят безплатно ползване на басейните, фитнеса и сауната им. Simple Smile

# 457
Здравейте,
аз изчетох цялата темичка. Живея в Щатите и тук масажите са доста скъпо удоволствие. Заинтригуваха ме тези силиконови вендузи. В началото на темата имаше доста изписани неща и различни мнения дали помагат или не.
Може ли някоя мацка, която ги е ползвала да сподели има ли ефект. Аз не мисля, че съм с тънка кожа или лесно пукащи се капилярчета...Ето тези намерих в интернет, дали са същите...мисля да си поръчам, че не знам къде да ги намеря иначе..
Много ще съм ви благодарна за информацията.
 Hug

http://cgi.ebay.com/ANTI-CELLULITE-Cupping-Vacuum-Massage-2-Sili … sh=item3a5a05dccc

ПС: Мисля да пробвам и масажа с кафенце... smile3521

# 458
  • София
Ако ги ползваш редовно ще има някакъв ефект, но е много трудно да си ги правиш сам. Аз ходих на масажист, който първо загрява тялото с ръце и чак тогава включва вендузите.
Аз имам силиконови, но с буталце което изтегля въздуха. Купих ги от един китайски магазин в София. Тези трябва да се стиснат с ръка за да захванат, не съм ги пробвала, но ми се струва натоварващо за ръката.

# 459
...Ето тези намерих в интернет...
                                На мен тези са ми идеални, имам от доста време, само мързелът ми е проблем. Леко стискаш, залепяш и... се почва. Веднага се научаваш колко да стиснеш. Т.е. ако те боли, стискаш по-малко и отлепя по-малко кожа, ако ти е добре - стискаш повече. Не забравяй да се намажеш с масло преди това (то трудно се забравя). Няма нужда да загряваш, с вендузите почти веднага те загрява.

П.П. Комплектите са с най-малко 2 броя вендузи, но аз повече от един не ползвах и в крайна сметка втората я подарих. Ако не са за масаж, предполагам че е хубаво да имаш повечко - като си ги наслагаш по гърба (?!) да действат едновременно.

# 460
И аз започнах АЦ масажи с LPG (Cellu m6) в Акваленд Пловдив, стискайте палци да има ефект при мен. Хубавото е че с процедурите вървят безплатно ползване на басейните, фитнеса и сауната им. Simple Smile

Hellena, колко броя процедури на каква цена ползваш?
П.С. Ефект от ръчните масажи със зехтин и вендузите нямаше.. Tired

# 461

Hellena, колко броя процедури на каква цена ползваш?
П.С. Ефект от ръчните масажи със зехтин и вендузите нямаше.. Tired

Не съм ги купувала в комплект, но мисля, че някой беше писал, че правят някаква процедура-подарък (на Пауър Плейт май) ако купиш 10 наведнъж. Аз правя задната част на бедрата - 23 лв е на процедура. За педната част на бедрата пак е толкова. Другите цени не ги знам. Казаха, че поне 7 трябват за да се види ефект. Мисля да направя 10 и ако няма никакъв резултат да спра.

# 462
Ако ги ползваш редовно ще има някакъв ефект, но е много трудно да си ги правиш сам. Аз ходих на масажист, който първо загрява тялото с ръце и чак тогава включва вендузите.
Аз имам силиконови, но с буталце което изтегля въздуха. Купих ги от един китайски магазин в София. Тези трябва да се стиснат с ръка за да захванат, не съм ги пробвала, но ми се струва натоварващо за ръката.
...Ето тези намерих в интернет...
                                На мен тези са ми идеални, имам от доста време, само мързелът ми е проблем. Леко стискаш, залепяш и... се почва. Веднага се научаваш колко да стиснеш. Т.е. ако те боли, стискаш по-малко и отлепя по-малко кожа, ако ти е добре - стискаш повече. Не забравяй да се намажеш с масло преди това (то трудно се забравя). Няма нужда да загряваш, с вендузите почти веднага те загрява.

П.П. Комплектите са с най-малко 2 броя вендузи, но аз повече от един не ползвах и в крайна сметка втората я подарих. Ако не са за масаж, предполагам че е хубаво да имаш повечко - като си ги наслагаш по гърба (?!) да действат едновременно.

Много ви благодаря Sandrella и Вики..и аз съм от малко несериозните, но щом има ефект, ще се мобилизирам. Ще докладвам дали има ефект, то ще е сигурно след около месец, че тези вендузи ще идват чак от Украйна, дано да не ми се откачат ръцете докато се масажирам. Видях, че много препоръчват канелено масажно масло, ще си го потърся и него...много се ентусиазирах, благодарско   bouquet  Hug Hug Hug
Успех на всички в борбата с тази упорита гадинка...целулита. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 463
...дано да не ми се откачат ръцете докато се масажирам...
                         Няма страшно, правиш колкото ти е приятно, не си на норма  Hug. За мен лично усещането как кръвта ти се раздвижва е много приятно. Ако можеш по бельо да гледаш филмче у вас дори няма да усетиш времето за масаж.

# 464
...дано да не ми се откачат ръцете докато се масажирам...
                         Няма страшно, правиш колкото ти е приятно, не си на норма  Hug. За мен лично усещането как кръвта ти се раздвижва е много приятно. Ако можеш по бельо да гледаш филмче у вас дори няма да усетиш времето за масаж.

Викииии, страхотно ме надъха...вече е решено, ще ги закупувам тез вендузки!!!  smile3521 И после като ми стане една гладка кожатааа направо няма да се пипам  newsm47
newsm51

Общи условия

Активация на акаунт