Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте.Някой правил ли си е масажи с Vela Smooth?

# 466
Викииии, страхотно ме надъха...
                              Успех, миличка  smile3525 !

# 467
  • тук-там
А някой вече да е пробвал Хипокси-то в Пловдив?

# 468
Аз си правя масажите в един салон в Младост 4 и съм безкрайно доволна. Не съм пробвала друг освен ръчен  Grinning В началото явно всички видове са болезнени.

# 469
ама казвайте кой за колко пари ги намира тези масажи ,иначе е напълно безинтересно да пишем тук ,например аз си правих антицелулитни в Шумен за по 12 лв / 40-50 мин - доста якичко ме мачкаше младежа и ако бях останала и през август , пуснаха промоция 10 масажа за 50лв-де и в София да имаше такива !!

# 470
  • София
Аз си правя масажите в един салон в Младост 4 и съм безкрайно доволна. Не съм пробвала друг освен ръчен  Grinning В началото явно всички видове са болезнени.

Дай повече инфо, моля, че аз съм от Младост 4 и ще ми е много сгодно  Wink
Къде, за колко пари?

# 471
Здравейте,
преди около месец направих 10 процедури на Vela Shape. Честно казано, нямах кой знае колко страшен целулит, най-вече на дупето, но понеже бях разглеждала разни процедури за LPG и т.н., та приятеля ми беше решил да ме изненада за РД, и ми подари 10 процедури на Vela Shape, защото след като проверил му се сторило, че това е по-добро.
Аз бях много щастлива и само си представях как вече ще мога да си нося колкото къси панталонки искам Flutter, но уви.... След първите 2-3 процедури всички изглеждаше ОК, но постепенно забелязах, че като че ли ми излиза повече целулит. Shocked В края на 10-те процедури. Този целулит, който ми беше само около дупето, изглежда се бе разнесъл навсякъде по краката ми - надолу по бедрата отзад, та даже и отпред! Sad ... Та исках да ви питам, някой наблюдавал ли е нещо такова, след Vela Shape, newsm78 или само аз съм така. Освен всички имам чувството, че цялата кожа, където е третирано е по-отпусната, да не говорим, че ми лиснаха и яко стрийте! В крайна, сметка съжалявам, че го направих това, ако трябваше сама да си платя за тези неща, сигурно въобще нямаше да довърша процедурите, но заради това, че ми бяха подарък, ходих упорито до последно. Честно казано, сега не мога да се погледна в огледалото Cry, на 25г съм, а имам чувството, че съм като някоя бабичка. Моля ви споделете, ако имате някакъв опит. Дали това няма да отмине след време, ако направя още процедури дали ще се оправят нещата, или каквото и да е...
Благодаря.  bouquet

# 472
# 473
  • София
alex222, давай координати!

# 474
А има ли някой,който да ми препоръча добър масажист и студио в кв.Гео Милев?

# 475
Здравейте,
преди около месец направих 10 процедури на Vela Shape. Честно казано, нямах кой знае колко страшен целулит, най-вече на дупето, но понеже бях разглеждала разни процедури за LPG и т.н., та приятеля ми беше решил да ме изненада за РД, и ми подари 10 процедури на Vela Shape, защото след като проверил му се сторило, че това е по-добро.
Аз бях много щастлива и само си представях как вече ще мога да си нося колкото къси панталонки искам Flutter, но уви.... След първите 2-3 процедури всички изглеждаше ОК, но постепенно забелязах, че като че ли ми излиза повече целулит. Shocked В края на 10-те процедури. Този целулит, който ми беше само около дупето, изглежда се бе разнесъл навсякъде по краката ми - надолу по бедрата отзад, та даже и отпред! Sad ... Та исках да ви питам, някой наблюдавал ли е нещо такова, след Vela Shape, newsm78 или само аз съм така. Освен всички имам чувството, че цялата кожа, където е третирано е по-отпусната, да не говорим, че ми лиснаха и яко стрийте! В крайна, сметка съжалявам, че го направих това, ако трябваше сама да си платя за тези неща, сигурно въобще нямаше да довърша процедурите, но заради това, че ми бяха подарък, ходих упорито до последно. Честно казано, сега не мога да се погледна в огледалото Cry, на 25г съм, а имам чувството, че съм като някоя бабичка. Моля ви споделете, ако имате някакъв опит. Дали това няма да отмине след време, ако направя още процедури дали ще се оправят нещата, или каквото и да е...
Благодаря.  bouquet

И други хора съм чела да са писали за увеличаване на целулита.. това било защото този, който бил дълбоко, излизал на повърхността.. уж следва от повърхността да се премахне вече..  Thinking А това което каза за стриите много ме притесни.  Sad Аз уж нарочно избрах по-скъпия машинен масаж пред ръчния точно защото ме беше страх на ръчния да не дърпат и разтягат прекалено и да ми се увеличат стриищата.  Tired Не съм се преглеждала отдзад за прогресия на тази напаст откакто ходя на LPG-то, но сега като каза ще направя един обстоен преглед. Не знам да не би да са те обработвали на прекалено висока степен. На LPG-то което ходя степените са от 1 до 10, но рехабилитаторката каза, че е най-добре да се работи от 3,5 до максимум 7, защото на по-високите се разтягала кожата. При мен честно казано след 8 процедури още се чудя дали има ефект или няма.. струва ми се, че съм се позагладила, но определено не изчезнал напълно видимия целулит.

А как да се справиш с "резултата" от велата... може би трябва да пробваш друг вид масаж, може да ти се отрази по-добре. Много хора са доволни. Но каквото и да стане в крайна сметка, да не ти пука! Аз съм на 23 и пак съм със стрии и целулит.  Разликата е само че твоят приятел явно се интересува от това какво те вълнува и иска да те види щастлива, а моя (бивш вече) го използваше като още една възможност да ми се подиграе и нагруби..

# 476
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате добър масажист в района на Лозенец или Борово? Нямам възможност да изчета двете теми, ако сте споменали нещо.. Embarassed Интересувам се от антицелулитен.Предпочитам да го прави мъж.При жена съм ходила, но не съм особено доволна.Трябва си сила за тая работа Simple Smile

# 477
Преди няколко дни ви питах за масажист в кв.Гео Милев,обаче никой не ми отговори.В събота отидох на случаен принцип във фитнес атлетик на ул "шипченски проход",но не се престраших направо да си направя антицелулитен масаж,а само на гръб.Много съм доволна,жената е кинезитерапевт и ми даде напътствия и за болките ми в гърба.Следващата седмица продължавам с антицелулитен масаж,ще ви държа в течение.

# 478
Къде си правила Velashape процедурите. Аз направих няколко серии по 10 процедури вече и съм доста доволна, но не го ли комбинираш със спорт и диета..........свичко приключва доста бързо  Laughing

# 479
Здравейте,
Благодаря.  bouquet

Здравей, напълно възможно е да да изглежда, че след определен брой процедури се  е увеличил целулитът ти. Но всъщност не е така. Просто тъй като е на слоеве се е стигнало доследващия по-дълбок слой и следва той да бъде третиран. Знам, че повечето искат колкото се може по-бързо да бъде премахнат, но уви не става така. Затова се правят няколко(2 до 3) серии по 10 процедури през интервал от време за да бъде достигнат максимално добър ефект и дълготраен. Много малко са хората, които са им достатъчни 10 процедури. А по въпроса с отпускането на кожата не съм съгласен. Точно Вела-та има стягащ ефект заради радиовълните, които използва. Мога да го докажа на 100%, защото съм възстановил няколко дами след липосукция със страшно отпусната кожа.
Надявам се да съм бил полезен.Успешна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт