Жегата при нас си е голяма - АВГУСТ аз ще ставам мама!

• 15 186
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
добро утро!   bouquet
меви, спри месото, ядките, бобовите растения и зелето, за да не се подуваш.  Peace

# 121
  • Бургас/Пз
ДНЕС АЗ СЪМ ЩЪРКЕЛ И НОСЯ ПРЕКРАСНА НОВИНА

newsm44 newsm44 newsm44 baloni baby

ДНЕС 13 ЮЛИ В 8 часа сутринта мама JANET 80 от Бургас нормално е  родила момченце ДЕНИС, 3кг. Мама и бебето са добре и ги очакваме скоро да се включат при нас.

# 122

Е каква е новината де? леле ще ми се пръсне сърцето? Цяла нощ санувах че съм родила...

# 123
  • Бургас/Пз

Е каква е новината де? леле ще ми се пръсне сърцето? Цяла нощ санувах че съм родила...

Граци, ами аз докато го публикувах и нещо стана и половината пост изчезна ето го сега в целия му вид.

# 124
Честита рожба на мама Жанет!Да им е жив и здрав!На Жанет бързо възтановяване и скоро да се завърне при нас.

Леле май наистина се почва. Party

# 125
  • софия
Честито на мама ЖАНЕТ.Да е жив и здрав малкия Денис и много да радва мама и тате
Хахаха,наистина се почна вече Hug
И аз като си помисля,че ми остават 10 дена до раждането и направо откачам.Хем ми се иска вече да си гушна бебка,хем ми се бременее още Laughing

# 126
ухаа!  newsm44  Честито, Жанет! Да ви е жив и здрав Денис!  smile3525 smile3525  smile3525

# 127
Прекрасна новина. да е жив и здрав и много щастлив. Такъв прекрасен старт на деня. Охх има ли нещо по-хубаво от нов живот? Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 10:39 от graciana

# 128
  • София
Честито на мама Жанет и от мен! smile3525Бързо  възстановяване и пожелавам!

Много се радвам за поредното ни бебче,но ме хваща и страх,че вече се почва.......

Меви ,провери си пак албумина за твое успокоение.

Emily_r,Катарина звучи много добре,на мен ми допада и Карина.

# 129
Ехаа, честито на Жанет  bouquet

Аз като Валени-или от 2-5, или след 5 будувам Mr. GreenИнтересното е че не ми тежи, рядко се чувствам недоспана,но си поспивам за час и следобед, само пустото подуване, краката са ми великански.
Каприс, от всичко това само месо ям, но не смея да го спра, гледам по-безсолничко да бъде и пак съм като балон. Thinking

Деси, твоето секцио е веднага след нашия рожден ден-ще стискам палци всичко да е леко и безпроблемно.  Praynig

П.п.Леле каква е сладка тази Калинчица, пу, пу.И Руми беше такава мръвка като се роди 2750.

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 10:59 от меви

# 130
  • София
Честит син на мама Janet80!!!
На нея и желая бързо възтановяване и много здраве!!!
Да расте здрав и щастилив малкия Денис и да радва мама и татко!!!

# 131
  • Пловдив
Здравейте, мами!
Все ви чета, все си мълча, но сърце вече не трае. След третото ни августинче реших и аз да пиша. Честито на Ковачева, на Феб, на Жанет 80 - да са им живи и здрави бебоците, на тях самите бързо възстановяване и много кураж!!!   bouquet
И аз чакам моето августинче, но така ме натиска и тежи вече, че ми прилича на юлско бебче, въпреки, че уговорихме секциото за 1 август с моя доктор, дано издържим поне до Лъвската зодия, че както е тръгнало .... Shocked
Целувки от мен момичета и обещавам вече да пиша, а не само да ви чета, да бъда по-съпричастна, макар че аз винаги съм била, макар и инкогнито.  Hug

# 132
Честито на Janet да е жив и здрав бебчо и много да радва мама и тати!

# 133
  • София
Честито на мама ЖАНЕТ.Да е жив и здрав малкия Денис и много да радва мама и тате!  bouquet :hug:
Хубава дата е 13 ти Simple Smile Другия месец ще празнуваме първата годинка на същата дата! Heart Eyes Party

# 134
  • Бургас
ЧЕСТИТО НА МАМА ЖАНЕТ!!! Да е жив и здрав малкия Денис, много да слуша и радва мама и тати! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт