С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 460
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 450
Много се чудя дали да почвам и аз с Дюкан.Отдавна се чудя и се не се наканвам.Имам много да свалям 35кила според Дюкан което си е супер много.Ще видим ще прочета още ден два и след като си намеря овесени трици почвам и често ще ме виждате по темите. Laughing

# 451
До "amsimom" - Е значи определено ТЯ няма нужда от каквото и да било Диета! Завиждам й Благородно..

# 452
Здравей Бъни, струва си да опиташ, а и с Дюкан е напълно реално свалянето на тези 35 кг. А трици сега има вече навсякъде, но можеш да започнеш и без тях, аз около седмица нямах, важното е да го решиш и да не отлагаш. Аз започнах даже пред МЦ, което не е препоръчително, за да не се обезкуражава човек, защото резултатите са по-бавни, но пък си казах "или сега или никога", нямах време за губене и за качване на още килограми.

Успех в избора ти Hug!

# 453
До "amsimom" - Е значи определено ТЯ няма нужда от каквото и да било Диета! Завиждам й Благородно..

И аз за това се ядосвам и се чудя, тя просто няма никаква нужда от лишения и мъки, но...как си ги втълпява тези неща , не знам, а не са приятелите и , защото всичките и са доста над нея, около 60 кг. са повечето момичета.

# 454
  • Sofia, BG
Здавейте, мацки

Аз само да се обадя. На 17ти навършвам 1 месец и тогава ще се измеря да видя докъде съм го докарала.. очертава се около 10 кг да са паднали  smile3508 Тогава ще се докладвам и за табличката, че още не съм се включила там, а пък съм насъбрала кила да трупна към четвъртия тон  Mr. Green
И да ви споделя 'опит' - откакто съм на Дюки все пилешко и риба хапвам, но оня ден си купих телешко филе 'Елена' (съвсем прясно и хубаво) Така ми се услади, че ометох за 10 мин над 150 гр иии след половин час.. Sick Sick Sick Повръщала съм 3 часа през 10 минути  ooooh! Накрая само бяла пяна изкарвах...явно е доста тежичко и стомаха ми никак не го е понесъл добре. Ужас направо, вече ще внимавам какво и по колко ям  Close
Искам да попитам тези, които свалят или са свалили повечко кила (25-30) - кой интервал ви се отрази най-добре - 5/5 П/ПЗ, 4/3 или друг? Аз досега съм 5/5 и се чудя дали да сменям или не  newsm78
И за разхлаждане ви черпя една студееена сода с лед и лимон (няма да пускам картинка, представете си я  Mr. Green)

# 455
Такааааа, изчетох ви, сега да кажа...та.. Ели, супер си сестро!И аз имах такова дупе преди 10 г.И се надявам пак да го имам...след 1 год., ако съм приключила втора, че с тия темпове...
Перле, засега кантаро е само с последно предупреждение.Само и единствено от него зависи собствената му съдба.
Вещи, мила ми другарко,  от всички по-горе изброени ученическолюбими храни най-обичам ледения сок!А най-ми е любимо от всичко да трясна в коша, който си намира точно пред училище тва замразено и незнайно с какво оцветено лайно.И децата после да рИвът. RageА кой знае колко сокчета са си излизали тайничко...
Аз така се натъпках с разбити белтъци, че нямам сили да стана. Crazy

# 456
   Neli#          bdbaloni

Желая ти много здраве , щастие и късмет  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 457
  • Пловдив
Мон, аз затова удостоих само леденото недоразумение с емотиконка  Mr. Green

# 458
Здравейте, момичета  Simple Smile

Не мога и не мога да ви насмогна. Нещо стана с малкия звяр в къщи и нямам време за нищо, а и над нас се нанасят новодомци, ама преди това са решили да направят грандиозен ремонт с дрелки и всичко както си му е реда, та аз изкарвам повече от половината ден навън, че детенцето много се стресира от шума. Покрай целият този Бейрут над нас не мога съвсем както ми се иска да спазвам режима, ама ще видим утре какво ще показва кантара, засега няма разлика от 4 дни Mr. Green

Надявам се новата тема /тя вече е остаряла така като я гледам, де Wink/ да е лишена от заядливите постинги на предишната, ще прочета и ще видя Praynig

Много минуси на всички  Hug

# 459
  • София
Благодаря на всички за комплиментите, които ми отправихте - изчервихте ме.
Домъчняло ми е за Sun, Мила, четеш ли ни още,  Hug

И така по същество, остават ми още 4 - 5 килограма до желаната цел, на режима съм от началото на Май месец, още 2-3 седмици и наближава времето за дългоочакваната ни семейна лятна почивка и аз съм в дилема, дали за почивката да мина в трета фаза (и има ли смисъл да мина в трета, недоволна от резултата до сега и после пак да се върна във втора) или да стисна здраво зъби и да продължа и през почивката във втора до постигане на желаната цел....

От позицията на вече почивал за това лято, мога да кажа следното: не е трудно да се спазва втора фаза без сериозни прегрешения на море. В най-лошия случай минаваш само на ПЗ. Аз лично изкарах дори без да разбърквам схемата си и малко след почивката имах минусче, макар че ядох предимно купени храни (риба в заведение, пиле на грил, пушено пуешко, режимно кисело мляко, извара) + предварително домашно подготвен кекс (без извара - за да трае по-дълго) Embarassed
Категорично не одобрявам временното подскачане из фазите и считам, че така се обърква организма. Последното е мое лично мнение. Зная, че много хора не го споделят, но нека тези, които са сменяли фазите, да кажат с ръка на сърцето имаха ли + и колко време им отне, докато се сборят с него. Нека напомнят, защото това съм го чела много пъти, колко е трудно да се върнеш от 3-та във 2-ра фаза.
Дано съм ти помогнала.

elikaragyozova, ЗлаВещица ти е пуснала картинката с огледалото... поглеждай я от време на време

biborana, ros4enka, маграт чеснова, rien, Цоци202uu

baciHug

tuningmania, според мен 5/5 е най-добре за теб или в краен случай - 4/3, ако бъркаш дните.

Момичета и момче, лека седмица и да мине много бързо за тези, които са на работа или чакат нещо да се случи, и ужасно бавно за тези, които са отпуска   bouquet

# 460
Мили Дюканки, имам въпрос към по-напредналите - някоя използвала ли е Верея с калций и фолиева киселина с 0.1%масленост, режимно ли и ако е режимно кое да избера него или натуралното? Предварително се извинявам, ако вече е задаван този въпрос.

# 461
  • Sofia, BG
не е трудно да се спазва втора фаза без сериозни прегрешения на море

Peace Съгласна! На мен точно съвпадна с ПЗ дните и си изкарах много добре, по заведенията имах избор от салатки, шишчета, шашлици, филета и всякакви рибки на скара, абе изобщо - като 'нормален' човек  Mr. Green Само к мляко по-ниско от 1,5% не намерих, но не съм обиколола и всички магазини, де. Общо взето юнашки си хапвах и накрая нямах минус, но нямах и плюс - на абс същите кила си бях.

# 462
  • София
Мили Дюканки, имам въпрос към по-напредналите - някоя използвала ли е Верея с калций и фолиева киселина с 0.1%масленост, режимно ли и ако е режимно кое да избера него или натуралното?

Защо мислиш, че може да не е режимно? Имаш ли етикет под ръка - дай да го разкостим и анализираме  Whistling

EDIT: Тунинг-чо дал едно рамо - мисля, че си е режимно, поне доколкото виждам  Embarassed

И така и така съм дошла, я да ви поздравя с едни откачалки  Twisted Evil ВНИМАНИЕ, има някои нецензурни думички и...  hahaha водят до отчаян хилеж

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 21:00 от М-зИленкУтУ

# 463
  • София
добър вечер !!!!

Е не мога да ви изчета бре ...... Само  Да Ви кажа .... че познавам  Ели .......децата ни бяха в една детска градина....много е далеч от анорексията на живо  ......  Споделям отношението й към ограничаване на боклуците, които даваме на децата си .... аз също нв купувам такива неща на дъщеря си === пак отивам да чета ====

# 464
До "М-зИленкУтУ" - 5 на 5 ще бъде Simple Smile

До "_KIARA_" - Днес си взех "Верея" - калций. Ето етикета - дано да става за Дюканевата чета: Натисни точно тук

Общи условия

Активация на акаунт