С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 443
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 540
              E, няма как, амнезията си казва думата!

ЦОЦИ - браво, аз като ударя 20-така ще си тупна дупето в земята.   love001
              НЕ СЪМ - успех в трета фаза, пожелавам всичко да продължи така добре!
              ФАРФАЛИНА - да изглеждаш много по добре от преди - успех и напред!
              Моето любимо кантарче тази сутрин мръдна с -300 грама, ама ще изчакаме да видим утре как ще ме посрещне.
               ЛЕК И СЛЪНЧЕВ ДЕН!!

# 541
Ню Валя мерси  Hug

Сетони  Hug

Риен аз вече съм в трета, а и ако забелязваш съм далеч от килограмите на Ели, дори и не ги гоня, просто ми харесват нейните пропорции на тялото

Цоци честито минусче   bouquet

Не съм значи заедно ще сме в трета Simple Smile успех   bouquet

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 11:42 от labello

# 542
Благодаря ви на всички за подкрепата! Grinning newsm51
И вие много ми помагате, затова винаги се вслушвам в съветите ви!
Страхотни сте!  Heart Eyes
Поздрави и от мен за всички с минусчета днес!   bouquet

# 543
  • София
YANI, моля помогни ми! И аз си направих линийката в същия като твоя сайт, но не знам къде да я копирам в профила?
Предварително благодаря!

# 544
Минди, не може нат.сокове Naughty Ако ти е омръзнала колата, може да пиеш вода, степчета, айряни...
Фарфалина, браво, резултатът ти е мн добър и изглеждаш мн по-свежа и хубава! Успех и с оставащите кг. Peace
Не съм, успешна трета! Peace
Цоци, бравосссс Hug

# 545
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Цоциииииииииии

Бачи . Къде без мен ша въриш бре?  #2gunfire

# 546
Lucie,влизаш в профила си в настройки там имаш по надолу подпис,копираш там и е готово,но това след като ти е готова линийката  под нея има три колонки копираш първата и слагаш в подпис,после натискаш бутона промени профила
успех

# 547
  • София
Yani, мерси Embarassed сега ще пробвам!

# 548
  • Варна
 Здравейте момичета,днес синът ми и мъжът ми-Владимир, имат имен ден,затова ви черпя с този нискокалоричен сладолед с подсладители Grinning

# 549
Василики ....да те стига ( -20кг) .... и то скоро ...
Tatitt ..... хайде до седмица две ...да сменяме "пейките" ...
farfallina .... имаш страхотна промяна ..не само на обиколки но и на излъчване

момичета забелязали ли сте тенденцията .... колко е по голяма цифрата на свалените кила толкова е по голяма усмивката на снимките ....иииииииии някак всички сякаш ГРЕЙВАТ ...

пухчо .... аз мнооооооооого силно съм хвърлила око на пейката на седмиците .... и се надявам скоро да СКОКНА ТАМ

Тунингмания ......... няма да стана КАМИЛА ...аз за друго се боря ...да пробвам дали теорията за произхода на човека е валидна в обратна посока ....демек ако ТРУДА е направил от маймуната човек ........ дали е валидно че ТРУДА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ОТ ЧОВЕКА МАЙМУНА

# 550
Росита 77 Да си ти живи и здрави именниците!   bouquet

# 551
Честито на имениците!   bouquet

На мен от няколко дни все ми е лошо нещо, и айрянче пия, но защо така  Rolling Eyes

# 552
Честито на имениците!   smile3525

# 553
  • Пловдив
Привет и от мен  Hug Моето малкото откакто сме си тук се събужда още в ранни зори - преди 10 и нещо не си доспивам  Sunglasses
Деси, имаш малко за сваляне, може би затова. Как си с мерките? Не помня други диети спазвала ли си?  Embarassed И колко ти показва калкулатора на Дюкан?
Молинка, ти също имаш много малко за сваляне, коментирали сме го Simple Smile
Кати, стискам палци за кантара  Peace
Тонито, браво че си устояла на всички тези нережимности!   bouquet
Магието, понякога има дълги задържания, много е неприятно, но след това пак си тръгват нещата надолу  Peace
Буборок, чудесни разлики, особено в талията си свалила ужасно много  Shocked
Лабелло, ами третата фаза е за задържане, не за покачване  Laughing
Риен, като те ауторизират, можеш ли да бъгнеш някой скайп?  Crazy Ако можеш давай съвети, имам разни "приятели", на които мога да им го приложа  Whistling
Цоци, прекрасен резултат!   bouquet
Бърни    bouquet  Соте   bouquet ВК   bouquet  , браво за намалението!  
Яни - 14 кила за два месеца е отлично!   bouquet
Не съм, честита ти трета фаза!   bouquet
Фарфалина, браво, постигнала си вече половината от целта!   bouquet Изглеждаш чудесно!
Минди, момичетата са ти отговорили за соковете. Аз да попитам скоро ли ще преминаваш в трета, че питаш за тях? Simple Smile
Василики - 10 кила за толкова време си е чудесно!   bouquet
Луси, за 2 седмици си смъкнала 12 см талия ли? Браво!   bouquet
Росита, честити ти Именици в къщи! Да ти са живи и здрави и много да те слушат, особено по-големият!   bouquet
Кри  Hug Бачи   Hug Росченка  Hug  Зеленко  Hug Атракциа  Hug Амси  Hug Джамба  Hug Роки  Hug Перле  Hug Татит  Hug  Сетони   Hug Тадела  Hug Нелина  Hug Хармони  Hug Пухчо  Hug Вава  Hug

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 17:45 от ЗлаВещица

# 554
Вещи изглеждаш много добре, и е било забавно , май на бюста не ти се е отразило зле отслабването(много добре изиглежда)а децата ти са страхотни, със сигурност не  е скучно у вас никога Hug

Общи условия

Активация на акаунт