С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 520
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 285
Момичета , благодаря на всички ви за поздравите   bouquet
Не ви изреждам по имена , за да не пропусна някой - вече и вкъщи ме имат за  склери   Mr. Green
Моят мъж , тази вечер, когато  ги бях извела на ресторант,за да ги почерпя,
каза на сервитьорката,която чакаше до главите ни, "...тя мисли бавно." Направо щях
да падна  Sick Sick Sick

Иначе много се радвам ,че не сте ме забравили , макар че се появявам рядко  Joy Joy Joy
Желая ви с лекота да  goodscale
Лека нощ и сладки  smile3524 

# 286
Еех, така ми стана едно драгооо като се върнах да чета. Тихичко, приятничко...Ами жижолинка се сърди, ама аз ще кажа нейното на какво ми замяса.На - "...докторе, тая диета преди или след хранене да я спазвам?"
 Който иска намира начин, който не - си търси повод. Да е жива и здрава!
Вещи добре дошла wavey Надяваме се, че си изкарала хубаво.
А относно наличието на режимна храна в нашия супер маркет - имам две приятелки, които са магазинерки в него. Днес се смяхме. Казват " овесени трици зареждаме през 3 мин. Пилешкото, пуешкото и рибата свършва за нула време. Както и млеката с 0,1% масленост" . Явно целия квартал е на диета.
И аз искам да гледам снимкиии. Плииис.
От мен приятна вечер.
А, видях по-назад, една мадама с мнооого дълги и стройни крака обути в дънки, която казваше, че сега е 86кг. Naughty Не е за вярване. Поздрави Roisin. Дамаянти разликата е огромна. Все така за напред момичета  bouquet
Някой черпеше с кафенце Mamce ти ли беше? Аз искам мнооооого мед Joy
Айде вече лягам. И не забравяйте да слабеете до като спите  love001

# 287
Перличкааааа  Two Hearts lovekiss Two Hearts
Дамаянти, много неприятно ooooh! дано всичко се оправи.
VK, аз винаги слабея докато спя...насън... Tired
Лени Heart Eyes, Сагитариус Heart Eyes Crossing Arms не е честно, я... ама утре ще ни покажат снимките, спокойчо! Laughing
Айде, мятам ви по една целувка или ритник( кой, к'вото заслужил)
ЛЕКА НОЩ!  newsm46

# 288
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Дамаянти резултата ти е направо супер.Разликата е много голяма ,а ти си многоооо красива.  bouquet
Вещи добре завърнала се.Липсваше ни тука няколко дена.
Орииииии не воайорствай ,ами вземи да пишеш ,че от твоите постове научавахме много полезни неща Hug Peace.Стига вече се скатава ,новобранците те чакаме да ни отваряш очите.Толкова ти се радвахме, как достойно ни представи по медиите ,а ти взе че ни изостави като бедни сирачета тука. Rolling Eyes
Аз да ви се похваля днеска си направих тортата на Еми ,но направих крема като желирах прясно мляко с нескафе и есенция ром(Denica_17 благодаря за идейката).Стана същинско торамису. съжалявам ,че нямам с какво да я снимам(крайно време е да си набавя фотоапарат).Можете да се сетите ,че оплюсках една четвърт от тортата.Добре че има лимит на прясното мляко до 250мл.,че иначе вече щях да съм измила тавата. CrazyОбаче сега проблем ,ядох торта и пих кафе късно следобед.Ама то и в тортата кафе и сега като съм се облещила,може да заспя къде сабахлян  ooooh!За утре сготвих пиле със зУеле.Миришеше добре,дано и на вкус е такова.Мисля да избягвам доматите два три дена ,да видя туй загубено кило ще падне ли,взе да ме ядосва сериозно.  Макар че предполагам ,че е заради МЦ ама хубаво ми беше като имах минусчета да му се не види .Стига толкова съм инвестирала ааааааааааааамаха. Whistling
Алоуу столичанките, как не ви досрамя цяла вечер да не пусните снимки от срещата. Naughty,да знаете ,че тая нощ няма да спя ,по което и време на ноща да ги качите ще ги видя. Mr. Green ,м даааа.

# 289
  • Бургас
Лека нощ на всички и сладки и отслабващи сънища!

# 290
Не мога да дишам!  sweating
От ядене... пуста лакомия.
Режимно, разбира се... но сега умирам.

Пак съм си на 56,4кг и направо незнам как онзи ден ми показа 55,5кг... странна работа.
От утре влизам в трета фаза, дано да продължа да свалям, ама направо ме хвана шубето... нямам търпение да включа хляб и сирене и плод, направо съм наострила сетивата и накупила всичко което ми трябва.

# 291
По указание на Дамяни ...сега ще опитам да пусна неиния саит с паролата

http://media.meta.ua/imgview.php?fid=617715&sid=0

парола :  dukanki

# 292
Чета, чета.. Нищо ново, нищо интересно..  Whistling
Само ме впечатли Дамянити - адмирации ...  Hug
Изглеждаш впечатляващо и прекрасно! Дано и аз да постигна подобен резултат с инат и търпение и още повече в комбинация с лошотията ми...  Joy

Жужолинка, аз като виден софийски юрист те поздравявам за изказването за нотариалния акт върху темата! Фен съм ти! bowuu

п.п. Вчера имах интересна среща с главен редактор на едно известно списание.. Прекрасна жена, отслабнала доста с Дюкан и съгрешавала редовно с шоколад и Активия...  Peace
Явно Дюкан не е направил достатъчно задълбочени проучвания в консумирането на някои прекрасности!  hahaha
Аз обаче твърдо смятам да не се отклонявам от правия път! (Друг е въпроса, че днес психиката ми бе сломена (сори Тунинг) от една ледено студена ДИНЯ).. Установявам обаче, че психическите ми отклонения определено не пречат на отслабването ми! Party

Лека нощ!

# 293
ииииииииии още снимки

http://www.album.bg/nadepetrova/?page=1

надявам се че съм се справила ...нали знаете че несъм ГОЛЯМ СПЕЦ в форумните магии

# 294
Мдаммм... Чудесни снимки..
Къдравото детенце е много красиво (не знам на кой е)...
И в крайна сметка се оказва, че с някои от дамите се познаваме и лично.....  Joy
Сори за спама! Лека нощ отново!  Peace

# 295
Нелко,желая ти-
дълголетието на орлите ,
твърдостта на скалите ,
и на всички банки парите!
Да си ми жива,здрава и много обичана.
Весело изкарване,слънчице!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 296
 Hug Hug Hug
Перлиткооооо , мнооооооогУУУУУ тЪ Убичаам hug
Вьв Варна сьм  , пи6а от лаптоп без БГ клавиатура и за това са ми такива странни писаниците .
Утре 6те ви 4ерпч като си вклу4а моиа лаптоп  hahaha

# 297
Nelly# , честит рожден ден!!! От хубавини да не се отървеш  bouquet (ех, мислех, че ще съм първа Blush )

# 298
Нели, честито!Много да се харесваш и много  да те харесват!
Докато ви прочета и вие си легнахте.
Снимките ви са страхотни...защото вие сте страхотни.
Аз нещо съм нещастна от известно време, ма и аз не знам защо...пък и кантара не помръдва мамка му...мисля първо да го заплаша и после да го убия......ако не мръдне де.

# 299
Мерси много за снимките! Прекрасни сте всички!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт