С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 528
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нелко, кака,
Честит ти рожден ден!!!
Да си все така готина, сладка и секси!
Весел празник!

Работите ли по въпроса с Варненска среща?? На 15 се прибирам!!! Mr. Green

софийски Мацета!!! Whistling Hug Hug Hug 10 точки сте!!!!! Flutter
Кри - нова прическа забелязвам??! newsm78
Орииии Hug
Цоци, Горда, Хармони, Амси Hug Hug  bouquet Танчееееееееееееееееееееееееееее, ако ма остави мъжа ми та вземам!!  Twisted Evil... Другите не ги разпознах???!!  Blush[/i]

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 01:34 от katyadjin

# 301
  • UK
  Добро утро!
 Нели, newsm59 да си жива и здрава, това е най-важното!
  Много свалени килограми днес  Hug

# 302
Добро утро,момичета и момче
Първо Софиянкииииииииии,много сте готинииииииииииии  bouquet
Кричестита прическа,много ти отива,направо грееш Hug
М-Зилекуту,направо си се смалило ,не е за вярване колко енергия и жар има в това малко телце Hug
Цоци и Татит ,много сте сладки  bouquet
Орелия,мацка ,страшна си  bouquet(познах те по други твои снимки в сайта)
Всички сте лъчезарни и секси,нямам думи просто  bouquet
Нели bdbaloni,много здраве,щастие и успехи!
Аз днес влизам във втора фаза,след малко ще се  претегля ,за равносметката от 1-ва Simple Smile
Хайде спорен ден от мен Heart Eyes

# 303
  • София
Добро утро на всички   bouquet

когато някой не се харесва на 50 килограма и иска да смъкне още и още, никой нищо не казва. 

Не е така, имаше една Ели Карагьозова, която доста хора съветвахме да спре да сваля  Embarassed Друг е въпросът, че виртуалните молби трудно се контролира дали имат ефект  Whistling

Насти мисля, че е наясно със ситуацията си, поне така ми се стори от постовете й... поправете ме, ако греша  newsm78

labello, успешна трета фаза

Nelly#newsm59

desi_val, благодаря, поне на тези снимки изглеждам по-сърдита или вечно ръкомахаща и  hahaha не ми се разваля форумския "имидж"

Успешна седмица на всички, да мине бързо и пак да дойда почивните дни  Joy

Орелия, ако четеш, преглътни пуста гордост, и се върни при нас... я що народ се изтрепахме да те викаме, липсваш ми, наистина 
smile3514 Ялааааааааааааааааа сиииииииииииииии, бреееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

# 304
Добро утро,

Nelly#, nbirthday много здраве и късмет!
Деси вал, мерси за ароматното кафе  Hug
Софиянки, изглеждате страхотно и сте много лъчезарни Hug
Кри, честита прическа!  Hug
Зеленко, мисля че имиджа ти на лоша отдавна го няма но.... щом искаш Wink Hug
Ори и аз да кажа връщай се във форума липсваш ми ти, липсват ми твойте постове Hug
Пожелавм хубав ден на всички!

# 305
Добро утро момичета Wink

Актуално състояние Joy , с което стратирам седмицата 75 кг, колко ще финиширам, не се знае, предстои ми МЦ, така, че нямам надежди за минуси скоро Rolling Eyes

Нели, честит рожден ден , бъди много щастлива, усмихната , здрава и ...отлабнала точно колкото желаеш Wink

Катеджийн, не съм разбрала къде си, но много  Hug Hug Hug и се надявам да посетиш и София, за да се запознаем лично Wink.

Зиленкуу, ти си едно сладко и миличко момиченце, не се прави на лошичка Hug!

На всички желая една успешна, усмихната и отслабваща седмица !

Много  Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss  !

# 306
Нели честит рожден ден , желая ти много здраве и сбъднати мечти Hug
Деси вал ,  мерси за хубавото кафе
Роисин , много добре изглеждаш , а и си личи от снимките че се чувстваш в кожата си  bouquet Hug
Дамянти    , честно казано не ти давам тези кг , а по-малко , чудесна си , адмирации за фотографските ти умения   bouquet Hug
Софиянки , вие от среща на среща все по-Убави и слабички ставате   bouquet Hug
И аз се присъединявам към призивите на другите момичета , Ори ,връщай се във форума Peace Heart Eyes

# 307
Добро утро,влизам да се пооплача Cry -ще кажете още не сме пили кафе , а тя заревала  Grinning ама какво да се прави не умея да пускам снимки. Та и при мен доЙде запека от три дне сме скарани с WC ( до сега от началото на режима съм с разтройство)Днеска мисля да си взема някакав чай от аптеката(ако някой използва приемам съвети).Спецялни благодарности на дамата(не помня ника),която в предишната тема сподели,че прави палачинките с прясно мляко-да си жива и здрава ,страхотни са  Grinning ПП ОРИ ЛИПСВАШ НА ВСИЧКИ  ЕМИ И ТИ СИ ЕЛА В ТЕМАТА    Видяхче имаме рожденичка , да е много щастлива и пожелавам    bouquet                                                                     

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 07:53 от mamaMiq

# 308
Добро утро!
Деси,благодаря за кафето! Hug
Някой май се е прибрал от Ямбол Hug HugКате,  love001
monnnn,убий го! Peace hahaha Joy Joy
Зеленко, Peace Hug HugНасти влезе в трета 58 и продължи да сваля.При мен беше същото.Влязох в трета 66.5кг ,а стигнах до 61кг.Сега не съм толкоз. EmbarassedВарирам от 64до 68кг
Катя,Бермудез Hug Hug
Свидничка и Амсимон smile3501 smile3501
Лек ден,момичета и момче Joy!

# 309
Добро утро слънчеви момиченца  Mr. Green  bouquet
Изчетох 24часовото ви писане и ме заредихте както винаги със супер настроение. Hug
Вие сте ми като зарядно на телефон,без вас нямам ток  Mr. Green Hug

Първо да честитя на всички рожденички на патерици.Да сте живи и здрави  newsm59
Честито и на всички минусчета и месечинки  Hug

Нели  nbirthday Tada

Разгледах снимките и останах така  Shocked #Crazy  newsm09
както казва моя син..."баси мацките".Страхотни стееееее  Hug  bouquet Heart Eyes

И да се похваля с -1,5кг .В момента сън на ПЗ и явно си свалям и в тези дни.Та тотал до сега 10,5кг  Mr. Green

Са обаче имам едно проблемче.  Rolling Eyes Довечера съм нощна смяна и един колега има рожден ден.
Та аз преди си пиех водчица  Mr. Green И той вчера ми спомена,че е взел водка спешъл за мен и се намуси,като му казах,че не пия  Mr. Green ...то че няма да пия,няма...ми да взема да се реванширам с нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И вчера е чел етикети на безалкохони  Joy ,да ми покаже,че няма захар ,но пак му отказах  Joy

Слънчев,прекрасен ден на всички и нека новата седмица ви лиши от още много излишни килца   bouquet

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 08:50 от tonito26

# 310
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Перлеее и в Ямбол хората имат Интернет!!! Mr. Green Mr. Green Twisted Evil

# 311
Добро утро и от мен! Hug
Първо си дочетох старата тема и реших да чета новата, но ....какво правите бе, хора? По цял ден пред компютрите ли стоите, нямате изчитане. Ще чета по-късно, какво да се прави - 16стр. не са лека работа.
Вещи,  нали беше на море, кога стигна да пуснеш и нова тема и да я изпишете? Мерси за хубавата тема!  bouquet
Целувки и прегъдки на всички знайни и незнайни дюканеси, лек и усмихнат ден от мен! Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Нели! Да си жива, здрава и много щастлива! Винаги да постигаш мечтите си! bdbaloni
Дамаянти, прекрасна визия, браво. Направо си се стопила. smile3501
Роисин, не можах да ти видя снимката - иска ми парола.
Мамче, честит рожден ден на патерица! Да си много, здрава, щастлива и красива! newsm59

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 09:12 от rokipagane

# 312
Нели,честит рожден ден. От сьрце ти желая да си здрава,щастлива и много обичана. Весел празник   ura newsm59  ura

# 313
Добро утро! Hug

Нели , честит рожден ден!    hbday Желая ти здраве, щастие и късмет!  love001 Весел празник! Hug

Софиянки, много сте готини! Heart Eyes

Аз бях доста нережимна  през последната седмица, съвсем съзнателно и почти целенасочено, защото продължавах да свалям и в трета фаза... Rolling Eyes Качила съм към половин кило май и вече се връщам в правия път Simple Smile

Спорна седмица и добро настроение на всички!  bouquet

А пък Сънчето изкупи Редута Laughing

# 314
  • Пловдив
Нели, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!!!

Общи условия

Активация на акаунт