С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 522
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Най-напред искам да благодаря на бургазлийките за срещата   bouquet Всички са много мили и красиви - истински дюканки  Hug Изкарах чудесно с вас , момичета, жалко, че трябваше да си тръгна толкова бързо Sad
Добре дошли на новодошлите!   bouquet
Браво на свалилите, до утре ще гледам да нанеса всички разлики, ако до утре на обяд имам пропуски, може да припомните на склеротичката на ЛС  Mr. Green
До сега четох , но ще си премълча за това, което си мисля за някои неща от написаното .  Confused  Просто ще ви предложа още веднъж да не се поддаваме на провокации и да им даваме пълен игнор.

# 256
а добър ден и от мен
Вещи  радвам се че се завърна
честит рожден ден на мамсе
и моля ви нека да се спре с тия глупави спорове
темата вече не е толкова готина (заради постояните спорове и кавги)
Орииии върни сеееееееееееее
и честито на всички с минуси и месечинки

аз да си кажа видях на кантара 66.700 доволна съм утре се надявам да го видя пак  baby_neutral
обичкам ви
целувки и  Hug

# 257
Лео честити 4 месеца и нова фигура,кято те прави щастлива  bouquet
Коте честито 66.70  bouquet

# 258
както вече ви казах ...аз днес бях без фотоапарат ...но преди малко се добрах до една снимка ..и като ме знаете какво шило съм ..реших че НЯМА НАЧИН ДА НЕ Я ПОКАЖА ...(аз нали съм на принципа ЗАЩО ДА ПРАВЯ ЩУРОТИИ КАТО НЯМА НИКОЙ ДА МЕ РАЗБЕРЕ ) ..
(Татит е дама с чувство за хумор така че се надявам да не ми се разсърди че я публикувам )

някой си мерят свалените обиколки някой си мерихме други   неща

# 259
някой си мерят свалените обиколки някой си мерихме други   неща
Joy Joy Joy Joy Joy мисля ,че няма смисъл да обявяваме победителя...

# 260
  • София
Дамаянти,разликата ти е страхотна,браво! smile3525
Момичета,благодаря ви за хубавите думи,от тях радостта ми става още по-голяма.Ще продължавам да се старая...
Желая на всички успешна и отслабваща седмица!!!  newsm51

# 261
Цоци, отваря ми се грешка  Cry
днес видях снимките на Нести уич. Чудесно е, че е отслабнала толкова много, не завиждам или каквото там може да си помисли човек, но мисля, че трябва да се замислиш вече да си увеличи малко теглото.  newsm78 Екстремно ми се стори, наистина!
Момичета, тук наистина се говори  за свалени кила. това е голяма радост , когато хората са със стартови 70-80-90 и трицифрени, но когато някой не се харесва на 50 килограма и иска да смъкне още и още, никой нищо не казва.  Shocked Хайде, сега си защитете филюдките и гушките и не подминавайте подобни постове.   bouquet

# 262
             Голяма тишина тази вечер, всички са излезли на разходка може би?
             ВЕЩИ добре дошла, надявам се да си прекарала добре на морето. Като тръгваш за София, вземи си тигана - там ще бъда, заслужвам си наказанието!
             ЦОЦИ - ако бях мъж, очите ми щаха да капнат като яйца в горещо олио, кво е тва нещо бре, ква е тая работа! Браво, браво, а колкото до победителя, то се вижда с просто оченце!
              ХАЛЕЕВА - къде се загуби бе момиче, тук ние пъпки извадихме от нетърпение, сън няма да ме хване тая нощ - ще чакам - че туку виж, възнагради някой търпението ми.
              ДАМЯНТИ -  #Crazy
              ФИЛЮДКИ   love001  love001  love001

# 263
Дюканески, аз имам 2 въпроса:

1. Защо, аджеба, изчезна Културата от магазините в София? /и не само оттам, ама това е вече друга тема, хаха Laughing/

2. Кажете откъде човек може да си намери готин бански, по-големки размери /все още/... Тоест: мярка над 46 и над 85/C ? За Софето пак става дума, помагайте!  bouquet

ЧРД на Мамчето!   Gift

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 22:01 от farfallina

# 264
Здравейте сладури   bouquet
МАМСЕ честит рожден ден - бъди жива и здрава и много щастлива   bouquet
Дамянти, изглеждаш страхотно  Hug за останалите момичета на снимките, които видях   bouquet - супер мадами сте
Вещи, радвам се, че си тук    Hug
Моята сесия приключи, но искам да споделя нещо с вас - при цялата ми режимност задържам от около 2 седмици. Много съм  Cry . Предполагам, че е било от стреса около изпитите. От утре тръгвам пак на аеробика, че пропуснах няколко пъти и мисля да намаля млечните пък да видим какво ще става. Но няма да им се дам на оставащите кила определено.

EDIT
1. Защо, аджеба, изчезна Културата от магазините в София? /и не само оттам, ама това е вече друга тема, хаха Laughing/
Доколкото разбрах става въпрос за някаква профилактика на цеха, ремонт или нещо такова.
Приятна вечер

# 265
Дани, да не са ги заяли за растителните мазнини?? Thinking

# 266
  • София
Момичета, опитах се да кача снимките на снимка.бг, ама нали ми е за пръв път, та нещо не се получи. Съжалявам, утре сутринта пак ще пробвам!
Лека нощ на всички! Hug

# 267
  • Пловдив

Момичета, тук наистина се говори  за свалени кила. това е голяма радост , когато хората са със стартови 70-80-90 и трицифрени, но когато някой не се харесва на 50 килограма и иска да смъкне още и още, никой нищо не казва.  Shocked Хайде, сега си защитете филюдките и гушките и не подминавайте подобни постове.   bouquet

Ами ако се върнеш малко назад - една-две-три теми ще видиш много писания по въпроса Simple Smile

# 268
ам имам един въпрос... на тази диета съм вече 4ти месец...отслабнала съм 18 кг и имам още най-малко 10 да махна....но през последните 3-4 дена... не съм свалила нито кг нормално ли е това ? Sad Cry

# 269
milsss, 3-4 дни и се шашкаш.... свалила си 18килограма за 4 месеца, което е чудесен резултат. Не може да няма поне едно задържане... а 3-4 дни не са задържане. Тук има хора с месеци в застой на теглото... Спокойно- нормално е и още как. Ти всеки ден ли сваляш???

Общи условия

Активация на акаунт