С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 535
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Момичета, извинявайте за спама, но може ли някой да ми каже какво е Token . Някой е влязъл в скайпа ми и ми е сменил паролата, за да си я сменя и аз трябвад а попълня такова поле, а не знам какво означава.  Embarassed

# 241
  • Universe
Привет дюканки+дюканец!!!
Пак размисли и страсти се вихрили днес newsm78 newsm78 newsm78 Почва да ми става уморително Whistling ooooh!  Crossing Arms
Поздравявам всички с намаленията  bouquet и пожелавам търпение на инвеститорките Peace
на mamce - http://www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE  ,с пожелание за много сбъднати мечти !!!

Party Party PartyРадвам се, че срещата на софиянки е минала добре Hug, друго и не очаквах Naughty , и, ако съм достатъчно благонадеждна  newsm78, пуснете ми линк със снимките на ЛС  Praynig

Вещииииии Hug Не знам какво е това животно Token Thinking
Дамаянти и Роисин, браво, искрени поздравления  bouquet
Киара, мерси за букета bowuu, разчисти си пощата Praynig

# 242
token би трябвало да е код за активация, получен на e-mail адрес при смяна на парола. Simple Smile

# 243
  • Пловдив
Мерси много   bouquet После кажете, че не съм склерозирала  Joy

# 244
Вещи, Token би трябвало да е опознавателен знак, признак .  newsm78 . Пробвай с това .

# 245
mamce, честит рожден ден!!! Да си жива, здрава, слаба и щастлива още 10 пъти по 20 евро newsm59

Ако смятате, че е удачно, моля за линк към снимките Peace

И един въпрос: кърмачките удачно ли е да консумират трици Rolling Eyes? Предвид извличането на полезности от организма...

# 246
Полли-Уолли,относно триците,мисля,че когато дневната доза надвишава 3с.л.,тогава извличаха полезностите.

# 247
 newsm59 newsm67 Gift Tada  на mamce и буба64. Здраве, любов и късмет.

Така, сега съм сама и мога да пиша. Големият домашен любимец (мъж) отиде да заведе детето при свеки. Нали е ваканция и разчитаме на бабите. Ние почнахме режима през ваканцията й - хем на нас да ни е по-лесно, хем тя да не се психира от диети. Та като ни видя какви количества храна поглъщаме и каза. Абе, вие преди ядяхте малко и дебелеехте, а сега се тъпчете и сте отслабнали, какъв е този ваш режим, бе хора.

Ура, днес бях за първи път на форумска среща. Запознах се с много готини хора. Ама, то това много хубаво бе. (малко се притеснявах преди това, че се натрапвам). Заредих се с енергия. Благодаря на всички, не изброявам имена, защото сме амнезирали. Е понеже сме много, не успях да поговоря с всички....

Относно храните и тяхната (без)вредност - просто ядем това, което има. Всяка храна, отглеждана по неподходящ начин е вредна. И билките могат да са натъпкани с пестициди, хербициди и други -циди. Колко камиона мента са връщани от Германия - и после за вътрешен пазар. Има абсурди и като липа със салмонела. Но трябва да мине време и да има стриктен контрол и у нас.

Но за съжаление в БГ все още биохраните са рядкост, а и да ги има не са режимни.
Повечето храни, на които пише Био или еко са ментета и контролните органи не правят нищо.
Помните рекламата Капи биотайм - нарушава закона, но кой ще се изправи срещу най-големият рекламодател?

Стана много дълго. Отивам да довършвам слугинската работа и да се погрижа за малките домашни любимци - рибките.

лека и отслабваща на всички.

# 248
Ше има ли снимки от Софиянки Blush

# 249
Polly-Wolly  newsm78 прелюбопитен въпрос   Bulb. Ще бъде особено полезно и за мен да науча отговора  Hug

# 250
Добър ден на всички  Hug

Дамаянти много се радвам за теб Hug Heart Eyes,
разликата е очевидна Crazy има време и за още Hug

Аз днес правя 4 месеца ooooh!,
но резултата си ми е същият като предния месец  Sunglasses
Надявам се този месец да мръдна пак Praynig
Все пак съм много щастлива,
защото всички забелязват огромната промяна Mr. Green

# 251
MAMCE, честит празник!!!  nbirthday  Да си жива и здрава, много щастлива и много красива...  Hug
Дамаянти, супер сииии!  Hug Изглеждаш чудесно- браво! как върви фотографията?
Roisin Shocked Стопила си се! Hug
Орелия Hug значи воайорстваш, а?  Joy
Вещии, добре дошла Simple Smile как изкара   grinning039 ?
Момичета, дайте снимки, бе прекрасни, да ви дзърна. Татит4еееееее- ти особено Naughty  Heart Eyes

# 252
          Момичета, може би не съм разбрала, за което моля да бъда извинена, но няма ли да пуснете снимките тук да ги видим, защо молите да Ви ги пускат на линк на ЛС. И ако ще е така, ако не е нахално - моля и аз за това, аз днес цял ден тия снимки чакам!
Надявам се, че не съм "много" нахална!  ФИЛЮДКИ!

# 253
desi val, абе така е, ама все пак ми се ще някой по- запознат по въпроса да се изкаже, защото ги препоръчвам на сестра ми Rolling Eyes ... Та за това питам, мерси все пак  bouquet

И как забравих Embarassed : Дамаянти, Росини (ега ти дънките Shocked ), поздравления за постиженията, защото са  newsm09 . Дамаянти, за недългото време, в което си на режима постигнатото е супер, браво. Успех ти желая от все сърце, защото си от хората, които го заслужават  Hug .

# 254
Момичета ...аз бях без фотоапарат ...въобще не бях папарак ...
а основния ни папарак ... халеева ...от срещата замина по работа и като гледам не се е появила ...(Дамяни си каза че днес е без кабел и ням ад може да ги свали ) ....
така че относно снимките ...аз немога да помогна ...

Общи условия

Активация на акаунт