С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 511
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 315

Здравейте момичета кокичета  bouquet ! И бързо, бързо понеделнишки искам да ви пожелая една много минусува седмица, която да ви донесе много усмивки!

Вещи - страхотна нова тема (както всяка)   bouquet

Confused Confused Confused Искам да споделя с вас тревогата си и много ще се радвам, ако ми дадете съвет....
   И така по същество, остават ми още 4 - 5 килограма до желаната цел, на режима съм от началото на Май месец, още 2-3 седмици и наближава времето за дългоочакваната ни семейна лятна почивка и аз съм в дилема, дали за почивката да мина в трета фаза (и има ли смисъл да мина в трета, недоволна от резултата до сега и после пак да се върна във втора) или да стисна здраво зъби и да продължа и през почивката във втора до постигане на желаната цел....

Момичета врели и кипели в режима на чичко Дюки, моля дайте ми някой съвет!

Желая ви една страхотна нова седмица! Hug

# 316
Къдравото детенце е много красиво (не знам на кой е)...

Благодаря, балсам за май4инските ми уши. Рошавата главица с пъпките е моят наследник Simple Smile а аз съм лелята с потник и баджаци вместо ръце Simple Smile

Весел ден и честит празник на празнуващите- днес и вчера на патерица.

# 317
НЕЛКААААА, прелестна моя, честит рожден ден!   Gift  Пожелавам ти много здраве, щастие, луда, пламенна любов, много пари и верни приятели и не на последно място- да запазиш перфектната фигура, която извая! ЦЕЛУВКИ и весело изкарване!!! Hug
Момичета- софиянки, видях снимките... ама, прекрасни сте бе...ама 4удни сте- такива позитивни, лъчезарни муцуни вадите. МНого сте хубави.
Татит, голяма е разликата при теб от предните снимки Crazy и си много хубава Hug
Кри, супер свежа си с новата прическа и си още по-отслабнала Hug
Свидничкааа, стопила си сеее съвсеммм... Голяма си чаровница! Heart Eyes Режимен ли е мъжа ти? Grinning
Халеева, то по теб сланинка не останала грам. От вече отдавнашната ни среща си се свършила. Изглеждаш чудесно! Hug
Зеленко, верно си сладкА, а не лоша Hug Промяната при теб е голяма Peace
Хармони, още по-хубава си станала. А мъника е бонбон!  Hug
Цоци, супер си, мацка Simple Smile #Shocked  Hug
Горда, браво още веднъж, за постигнатото до тук!  Hug
Биборанката и тя мн хубава  Hug
Орелия Crazy красавица и половина! Hug
Някои от момичетата не разпознах  newsm78 НО ВСИЧКИ СТЕ ПРЕКРАСНИ Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 09:12 от ros4enka

# 318
harmony_broken ................абе "малчо " ...къде ти се 'бърбариш " ...в групата на лелите ... я марш при девойките ....като наближиш 40 евро ...заповядай ...
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ .... както и предполагах ... вчерашното ми мързелуване ми 'излезе през г..за " .... просто не си лягах тази нощ

МНОГО УСМИВКИ НА ВСИЧКИ ...иииииии хубави емоции !!!!!!!!!

Нели  nbirthday  bigdance2

# 319
  • Пловдив
Цоци, не така ...  Naughty Лелка е титла, не показател за възрастта  Party Ама в случая си права, защото се споменава не лелка, а леля  Crazy

# 320
  • София
Здравейте на всички  Hug

ХУбави работи чета - миуси много, някои си почиват, а други имат РД  Hug
Нели, да си жива и здрава, много щастлива и красива!!   bouquet Hug Heart Eyes

Видях, че са пуснали вече линка  Hug

Желая ви лека и спорна седмица момичета   bouquet

# 321
ох, скъпи ми ветеранки, моля да ме извините.  ама аз съм си леля (изкуфяла лелка съм по подразбиране), само дето все още не съм си купила пеньоар на баклави4ки (ролки имам).  сериозно - имам приятно лице (с грим), ама на фасон и осанка съм една матрона същинска. жив да беше рубенс щеше да ме нарисува. в целулитните ми дупки - картофи да садиш. С ваша помощ се надявам да устискам до целта от -20 кила още (е хааайде щот ми е слаб ангелът и на -15 ще кандисам). ДРЪЖТЕ МЕЕЕЕЕ! boo

# 322
Добро утро!

Лек и успешен ден от мен!

# 323
Нели, честит рожден ден! Бъди все така усмихната и много щастлива!

harmony_broken, дръж се - колко са 20 кг Whistling

Всички сте много хубави на снимките!   bouquet
Успешна седмица ви пожелавам!

# 324
harmony_broken ...дръжииииииииимммммммммммммм .... а рубенсоновите форми ...я хич не се опитвай да ги окупиташ ..че желаещите за "модели на рубенс " сме много....но идеята за  пеньоара с баклавичките ...направо ме гътна ... леле каква идея ... ще взема да си купя един и ролки ...и като реша да въвеждам домашен ред ..ще обличам този екип ...пък как ще ми отива ...

# 325
harmony_broken, дръж се - колко са 20 кг Whistling

Ама това са до медицинска норма за моята висо4ина, ина4е за естетическата ги брой -40  Mr. Green
не, че я целя де, НИ щЪ да одя и да тракам.

Цоци, има и по-тежка фаза: да вариш лютеница в тенеке от сирене по пеньоар пред блока, душа. Ако стигна до там застреляйте ме. Засега обещавам само да си подпетвам обувките  Whistling

# 326
Момичета извинете ме за нахлуването в темичката ви.От днес започвам диетата,а не мога да намеря овесени трици.Имам молба EmbarassedАко има някоя от вас от Ямбол моля да пише от къде да си ги набавя.Ще ви бъда безкрайно благодарна HugНадявам се скоро да стана една от вас Hug Hug Hug

# 327
ох, скъпи ми ветеранки, моля да ме извините.  ама аз съм си леля (изкуфяла лелка съм по подразбиране), само дето все още не съм си купила пеньоар на баклави4ки (ролки имам).  сериозно - имам приятно лице (с грим), ама на фасон и осанка съм една матрона същинска. жив да беше рубенс щеше да ме нарисува. в целулитните ми дупки - картофи да садиш. С ваша помощ се надявам да устискам до целта от -20 кила още (е хааайде щот ми е слаб ангелът и на -15 ще кандисам). ДРЪЖТЕ МЕЕЕЕЕ! boo
Joy hahaha Joy Ни съ шашкай- все сме в кюпа.
Elgedel, въпреки липсата на трици ( засега), започни режима. Не отлагай! За съжаление, аз за Ямбол- не мога да помогна. А за пушенето- БРАВО! Peace

# 328
Благодаря за бързия отговор Hug Hug HugЗапочвам тогава от днес без трици.
Страхотни сте Hug Hug Hug

# 329
Добро утро на всички   bouquet

когато някой не се харесва на 50 килограма и иска да смъкне още и още, никой нищо не казва. 

Не е така, имаше една Ели Карагьозова, която доста хора съветвахме да спре да сваля  Embarassed Друг е въпросът, че виртуалните молби трудно се контролира дали имат ефект  Whistling

Насти мисля, че е наясно със ситуацията си, поне така ми се стори от постовете й... поправете ме, ако греша  newsm78

labello, успешна трета фаза

Nelly#newsm59

desi_val, благодаря, поне на тези снимки изглеждам по-сърдита или вечно ръкомахаща и  hahaha не ми се разваля форумския "имидж"

Успешна седмица на всички, да мине бързо и пак да дойда почивните дни  Joy

Орелия, ако четеш, преглътни пуста гордост, и се върни при нас... я що народ се изтрепахме да те викаме, липсваш ми, наистина 
smile3514 Ялааааааааааааааааа сиииииииииииииии, бреееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Здравейте на всички  bouquet
За съжаление когато човек гледа само снимка не може да е категоричен дали трябва да се спре със свалянето, както беше при мен ,тук всички казваха че съм много слаба, а аз си имам още сланинки дори за сваляне,само като видиш човек на живо и си го виджал и преди и сега тогава може да го посътветваш да спре. А критерият за слабот и хубаво тяло е различен на всеки и за това и по това не може да се довериш на друг човек, според мен е важното човек сам да се хареса и да каже СТОП до тук. Аз спрях на 48 сега съм 50 и смятам пак да си върна 48-те килограма защото ми беше доста по добре.
http://prikachi.com/files/237710Z.jpg

Общи условия

Активация на акаунт