С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 509
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета,

Софиянки - големи чаровници............ не разпознах всички, но въпреки това красотата блести от всяка снимка  Hug Hug

Зеленкото - стига се прави на лоша. Страха ми от теб премина в момента в който ми подаде ръка да се запознаем на Несебър. С тази лъчезарна усмивка ..............   bouquet

Нели
- бъди здрава и щастлива   ura

све попова    sohappy

Разгледах и разни други снимки - браво момичета. Радвам се на успехите ви

# 331
имам проблем с калкулатора от сайта на дюкан, като въведа всички данни и натисна бутона за изчисляване ми изскача прозорче с надпис
taille incoherent
някой да ми помогне? Crazy

# 332
  • Бургас
Добър и прекрасен ден и от мене!

Софиянки как сте след кафепиенето? Добре нали,приповдигнати,с много настроение предполагам?Знам,знам и ние бургазлийки сме така - хареса ни и пак искаме нова срещичка.А пак как изглеждате,думи нямам  newsm74 сте!

Nelly#,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да ти се сбъднат всички мечти и желания! happy bd

# 333
             ДОБЪР И ОТСЛАБВАЩ ден и от мен!
             НЕЛИ    честит рожден ден - пожелавам ти всичкото щастие на света, усмихнат ден и много емоции  newsm59л
            ДЕСИ - благодаря за кафенцето, много си ранобудна бе детко!
            ХАРМОНИ - я не се оплаквай, какво да кажем ние с 50 и кусур килца за изхвърляне, а колкото за идеята с лютеницата - паднах - ама вместо да си купя пушка, ще взема фотоапарат - че да се гледкаш после - е казахме ако!
             ЕЛДЕДЕЛ - добре дошла и напред - знам че има Ямболки, все някоя ще ти се обади! Успех.
              В личен план - както винаги аз съм залепнала 110.5, обаче не се тревожа, просто си хапвам режимно, пийвам режимно и ЧАКАМ! Искам да благодаря на всички които ми изпратиха рецептата за кексчето, че то било разкошно бе мацки.
              И така - пожелавам на всички лек и отслабващ ден. ФИЛЮДКИ!!!!!!!!!!!!!

# 334
elikaragyozova ...съгласна съм с теб че всеки има различни критерии за слабо -дебели ...малко - много
има и другия момент човек трябва да се съобразява и с индивидуалните си особености....защото аз и да мога с инат да стигна до 48-50 кг .... къде ще я дяна кожата дето е покривал а   101кг плът ....  ще замязам на ШАРПЕЙ с муцуна НА бабишкер ... за това ... ще се стопирам на 75кг ... иииииииииииииииииииииииии най важното е сам да се харесаш ... не може да очакваш околните да те харесват когато ти сам не можеш да се гледаш ...и нали все пак затова сме различни хора ...света трябва да е ШАРЕН И ВЕСЕЛ

# 335
  elgedel  bouquet добре дошла!  Провери, ако имате в града магазин тип "Лечител" и в големите вериги супермаркети Фантастико, Европа, Билла. На диетичните щандове ще има най-малко пшенични. Може да вземеш от тях докато намериш овесени, а после ще си ползваш в някоя от многобройните рецепти на сайта.

Цоци, има и по-тежка фаза: да вариш лютеница в тенеке от сирене по пеньоар пред блока, душа. Ако стигна до там застреляйте ме. Засега обещавам само да си подпетвам обувките  Whistling

Joy Joy Joy Joy хармони напрао мъ застреля, изплюх си зелевата супа върху монитора. Фен съм ти до гроб  newsm20.

Че като прочете чиляк такива веселушини в темата и как да не му стане едно убуууу и режимно Simple Smile. А пък какви мацки сте на снимките, леле #Shocked.

Аз съм добре, кантарЯт също - непомръдва.

Тони   bouquet възхищавам ти се!  smile3501 Дано
, не се опитват да те подмамват колегите довечера!

Нелка   bouquet честит Ден Рожден и от мен! Както и на всички с минусчета, месечинки и всякакви поводи за празнуване.

# 336
Относно килограмите- всеки сам си преценява как се харесва и как се чувства, но за мен лично не е хубаво да се слиза под 50кг Peace Ели, много си хубава, но според мен, не бива да сваляш пак под 50 Hug
А за Насти- тя сама го е осъзнала и се коригира,( както тя казва) излизайки от трета. Настиччч Heart Eyes
Алегра, в буквален превод ти пише- мерки( размери, ръст...) несвързани  newsm78 незнам какъв е проблемаааа

# 337
               Бре, бре, най-нважното забравих да напиша - СОФИЯНКИ - браво, направо изглеждате страхотно. Снощи сън не ме хвана докато не Ви видях. Надявам се на 27.07. да сте пак всички там, за да се запозная лично с всички.
                Успех и до нови срещи.
                ФИЛЮДКИ.............

# 338
ЧРД на Нели, жива, здрава и щастлива.

п.п. Вчера имах интересна среща с главен редактор на едно известно списание.. Прекрасна жена, отслабнала доста с Дюкан и съгрешавала редовно с шоколад и Активия...  Peace
Явно Дюкан не е направил достатъчно задълбочени проучвания в консумирането на някои прекрасности!  hahaha

Scorpia,

Не знам откъде направи извода за липса на "задълбочени проучвания". Освен това нито Дюкан, нито в тази тема някой твърди, че това е единствения метод за отслабване.

ето 2 цитата от книгата.

"Отклонението може да изглежда маловажно, но то ще ви лиши от свободата да консумирате колкото желаете." (основно предимство на режима)

и

"Вариант на 2/7 е 2/0, тоест 2 дни чисти протеини седмично и 5 дни нормално хранене, но без прекаляване. "

Просто при нарушения, нарушаващият (временно) не е на Дюкан, а на друга диета. Дали ще отслабва - зависи колко и какво яде. Според мене трябва да започне стандартно броене на калории, т.е. "без прекаляване" и в с режимни и с нережимни храни.

Само не разбирам как виден софийски юрист защитава нарушаването на правила, пък били и те доброволно приети.

Лек и отслабващ на всички.

# 339
  • Пловдив
Ели, понякога човек не може да се види реално, много пъти съм пусала една рисунка и все още си мисля, че е много, много вярна, да не се повтарям, ето нещо подобно:

# 340
Вещи, сложи тази картинка в началото с едно предупреждение за 2 фаза, за да няма и тук такива случаи

и още една идея ми зрее да видим какво ще кажете:
с 2 думи да поканим момичетата, стигнали 4 фаза, по желание да напишат един кратък разказ, придружен с мерки в кг и см, как, кога са започнали режима, как им се е отразил, как е протекло отслабването, изобщо всички по-интересни моменти
стига, разбира се, да се съгласят
та ако се съберат такива есета, да се сложат в сайта към режима при тяхно съгласие

какво ще кажете?

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 10:10 от Анонимен

# 341
Да наистина има и такава опасност, но тав вече е болестно състояние и преминаване на всякаква граница,смятам че ако тръгна на там ще се усетя на време, а и аз преди съм била 46 кг но вече след две деца не може да искам това от тялото си, а винаги съм казвала че човек с моят апетит трудно ще стане анорексик Rolling EyesИ това че на всяко тяло стоят различно килограмите сте много прави, килограмите дори не са важни, важни са пропорциите и това да си съразмерен,аз съм доволна от постигнатите резултати, но определно и годинките си казват думата сега съм доста отпусната и винаги си имам едно коремче което много ме дразни.Диетат е супер и когато прекаля с храната веднага си правя неколко протеинови дни.

# 342
Момичета , добро утро и от мен .  Hug
Родих сь вече  Crazy Joy
Предвид жегите навьн ще ви почерпя с едно ледено студено татраторче и свежа салатка
Специално за Нелинка добавям и  http://www.smh.com.au/ffximage/2007/01/04/beer_wideweb__430x298,0.jpg  Joy -  другите моля да не гледат там , че не е режимно  hahaha
Честит рожден ден на патерица на Буба и на Мамче   ura
И много целувки на всички вас  Heart Eyes
Напьлнихте ми душата  Hug
ПС . = Присьединявам се към поста на Насти относно Ори . Почваи  пак да пишеш моме , че с Настиня идем и ще става лошоооооооуууу Whistling
Отивам да се пробвам да улазя в чатааааа smile3502

# 343
Ели, понякога човек не може да се види реално, много пъти съм пусала една рисунка и все още си мисля, че е много, много вярна, да не се повтарям, ето нещо подобно:
Вещи  дано това на никой да не се случва  Praynig

Здравейте сладурки ,на 11.07 направих 4 месеца с Дюкан ,резултата е -18 кг ,доволна съм  Peace
Считайте се за почерпени ,не съм много добра с картинките  newsm78 затова няма нищо виртуално да ви поднеса   bouquet

# 344
Здравейте Дюкеси,
Все не ми остава време да пиша, но се опитвам да ви изчитам.

Влизам да ви почепря за здравето на моята дъщеричка, която става на 2 г.

С вас съм дори и да не пиша често, но вие сте моят стимул да продължавам напред. Peace
Лек и отслабващ ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт