С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 505
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 345
Ронка, да ти е живо и здраво детенцето и много радост да ти носи! Весел празниккк!   ura
Вещи, снимката е ужасна и стряскаща Sad Но е факт, че има мн такива случаи...за съжаление. Момичета, умната!

# 346
Добро утро ,девойки!

Честит празник на всички с повод  bouquet!
На останалите желая страхотен и отслабващ ден,не се поддавайте на лошо настроение и негативни помисли(и постове!!! Naughty)

Hug

# 347
Кога успяхте 18 страници да навъртите?  newsm09
Първо ще пиша и после отивам да чета  smile3529
Днес ни е втори ден от смесения етап с половинката и съм много щастлива, че мога да ям зеленчуци  newsm44 За резултати не мога да говоря, защото все още нямам кантар, а и мерките не съм проверявала - много работа събота и неделя  ooooh!

# 348
Нелка, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, много любов, късмет, усмивки и само сбъднати мечти  bdbaloni

И така моя път е извървян. Режимът действа. Важна е вътрешната нагласа и мотивацията. Дерзайте, момичета!

Вещи, моля те премести ме при четвъртофазничките. Айде направете едно дупе място за мен!

Прегръщам Ви и Ви благодаря. Без Вас нямаше да се справя Hug

# 349
  • Бургас
Ронка - Много здраве,късмет и щастливо детство на твоята дъщеричка! Tada baloni

Вещи - Наистина има нужда от такава стряскаща снимка.Аз имам позната,която има този проблем,изглежда наистина стряскащо и на въпроса ми дали се харесва такава слаба,отговори - Да!Побиха ме тръпки!

# 350
Нелка, честит рожден ден, злато!  Hug Много здраве, щастие, любов, късмет и успехи във всичко!     bouquet

Ронка, да ти е живо и здраво детенцето! Щастливо детство й желая и много да радва мама и тате!  Hug

MAMSи, честита 4-та фаза и успешно задържане на постигнатото!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 11:10 от Sun

# 351
  • Пловдив
Ронка, да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва!

Мамс, честита ти 4 фаза!

# 352

Привет дюкянки! Hug
Вече 3та седмица съм в ремонт и комп. ми беше изключен.Изпуснала съм  Пловдивската  среща и предаването с Ори и някакъв скандал дето се е вихрил тук. newsm78
Аз да се похваля вече съм 60 кг.или минус 10 общо.
Щастлива съм от постигнатото и го пожелавам на всяка от вас.
наистина промяната не е само физическа ,чувствам се нов човек.
Целувки и благодарско на всички стари и нови муцунки!

# 353
Здравейте на всички!!!
Нелка , ЧРД , да си здрава, усмихната и много щастлива newsm51
Ронка да ти е живо и здраво слънчицето  1swing

Ох, преборих се с едно кило , най - после видях на кантара 79. Новата тема е спокойна, дано и докрая да е така.

Хубави снимчици видях- много сте красиви  bouquet

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 11:30 от Nino4ka

# 354
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета извинете ме за нахлуването в темичката ви.От днес започвам диетата,а не мога да намеря овесени трици.Имам молба EmbarassedАко има някоя от вас от Ямбол моля да пише от къде да си ги набавя.Ще ви бъда безкрайно благодарна HugНадявам се скоро да стана една от вас Hug Hug Hug
Здравей, по подразбиране в момента съм в Ямбол.
Трици има на старата автогара в блока до тото, диетичен магазин, там има трици, както  и култури и ленено семе. Трици има и във "Вилтон", кв. Каргона, за останалите Вилтони, незнам!
Успех с диетата и много воля!!!

Мамсиииииитааааааааа  newsm51 smile3501

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 11:40 от katyadjin

# 355
Здравейте, честито на днешната рожденничка!   cook
Кате, как си? Simple Smile Аз съм Мимето  Wink
Моят метабол се разбърза отново, за щастие, днес кантарчето показа -0,900  Mr. Green Grinning

# 356
маграт чеснова Благодаря ти  Hug Прекрасно е да се чувстваш друг човек goodscale

А колегите не знаят къв ДЗВЕР съм...не се давам и с бой и без бой  devil amiiii red

# 357
Момичета, от днес и аз се присъединявам към вас.

След като миналата година бях достигнала прекрасна форма с доста спорт, от няколко месеца, поради наличието на голяма доза мързел, съвсем неусетно си върнах килограмите, че и отгоре  Tired

Та сега се захващам за Дюкан и д..е да ми е яко  Mr. Green

Имам няколко глупави въпроса, които обаче не ми се ще да ги задавам в темата, защото най-вероятно са задавани многократно, ако някоя от вас иска да помогне, нека ми пише на лични  Praynig

# 358
red shoe добре дошла Hug

# 359
Здравейте момичета , аз от миналата седмица съм от вашия отбор , минах 5 дена само протеини и сега съм трети ден ПЗ , чувствам се добре , но се двуомя дали да повтарям понеже имах малко килограми за сваляне . Мога ли да повторя само че този път да не е 5/5 а примерно 2/3  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт