С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 509
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 360
Привет, сладкишки!   bouquet  Минавам само да поздравя притежателката на най-хубавото, най-стегнатото и най-желаното дупе -  Нелка-Хубавелка по случай помъдряването й.
Нелко, Честит Рожден Ден!  ura newsm18
Знаеш, че те обичам много, барабар с цялата ти анатомия. newsm53 Желая ти да изживееш най-щастливата година от живота си и да се съхраниш такава, каквато ме влюби - прекрасТНЕна дивачка с много ум и малко мЯсо. smile3508 newsm51
Ще дописвам, когато изчета всичко и разгледам снимките. Peace

# 361
  • Пловдив
Здравейте момичета , аз от миналата седмица съм от вашия отбор , минах 5 дена само протеини и сега съм трети ден ПЗ , чувствам се добре , но се двуомя дали да повтарям понеже имах малко килограми за сваляне . Мога ли да повторя само че този път да не е 5/5 а примерно 2/3  newsm78

Добре дошла   bouquet Или режима не ти е много ясен, или не се изразяваш много добре  newsm78 За какво повторение става дума?

# 362
Дюканески, аз имам 2 въпроса:

1. Защо, аджеба, изчезна Културата от магазините в София? /и не само оттам, ама това е вече друга тема, хаха Laughing/

2. Кажете откъде човек може да си намери готин бански, по-големки размери /все още/... Тоест: мярка над 46 и над 85/C ? За Софето пак става дума, помагайте!  bouquet

ЧРД на Мамчето!   Gift
ако са ти помогнали - сорри
ако не са - голям бански - търси марки Triumf, Hubber, Skyni. На добри цени можеш да ги намериш в Sky City. Hug

# 363
Привет  момичета и момче !
Нелка -  Честит Рожден Ден, желая ти здраве, любов и късмет newsm59 !
Ронка, Честит Рожден Ден на дъщеричката ти -да е здрава и щастлива, да ти носи мнооооого, много радости  nbirthday!
Разгледах снимчиците на Roisin и Дамаянти , чудесни стеееее   bouquet !
И на снимката пусната от Еli Кaragyozova се възхитих, за мен е много вярно казаното ...
...килограмите дори не са важни, важни са пропорциите и това да си съразмерен...
, съгласна съм и аз и си мисля, че точно това е режима с който това е постижимо   bouquet , а критериите за красота са различни, важното е, да се харесваме, а най-чистото огледало са очите на любимия човек.
На всички, които имат повод днес да празнуват-честито, на тези с минусчета   ura , на месечинките  Tada и на всички, открили диетата   newsm18 .
И едно въпросче към третофазничките - като решите, че е необходимо да си направите два протеинови, поредни ли ги правите  newsm78 .
МAMS, честита четвърта   bouquet
Вещи на теб добре дошла   bouquet
Орелия, завърни се и ти, наистина липсваш  много bouquet
Чао за сега от мен, успешен ден, в тази горещина поне водата няма как да се забрави

# 364
  • Варна
 Привет и от мен,аз в събота и неделя нямам достъп до нет,а вие сте писали,писали,пък сега  съм  на работа  и не мога да Ви изчета,затова ПОЗДРАВЯВАМ всички с рождените дни,с успешно свалените килограми и изобщо всеки,който е бил добър и щастлив.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Аз ще помоля Вещи да ми впише още - 1 кг,свалях го цяла седмица,ама не му се дадох.
Това от мен,хуквам да се потя в тия жеги и ще си мисля че съм на сауна,а ако свърша по-рано грабвам децата и ще сме на плажа.

# 365
  • Пловдив
......остават ми още 4 - 5 килограма до желаната цел, на режима съм от началото на Май месец, още 2-3 седмици и наближава времето за дългоочакваната ни семейна лятна почивка и аз съм в дилема, дали за почивката да мина в трета фаза (и има ли смисъл да мина в трета, недоволна от резултата до сега и после пак да се върна във втора) или да стисна здраво зъби и да продължа и през почивката във втора до постигане на желаната цел....
      Момичета врели и кипели в режима на чичко Дюки, моля дайте ми някой съвет!
......

Напоследък доста често се задава този въпрос, може би затова никой не е отговорил досега. Общото мнение е ,че е по-добре втората фаза да се продължи докрая. Много е трудно от трета човек да се върне във втора, а и си е друго всичко да си върви точно по реда. Така че ако можеш да спазваш втора си остани на нея. В трета се преминава в краен случай - все пак е по-добре трета, отколкото да се прегреши тотално и да се почва след това всичко отначало.

# 366
Здравейте и от мен! Поздрави на всички празнуващи   bouquet
Запътила съм се стремглаво към загубата на поредното килце  Party
Направихме хубав балкански уикенд  Grinning

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:08 от Atrakcia

# 367
Здравейте, момичета! И при мен днес има -1кг. Дойде ми МЦ и се надявам след 5 дни да има още минус.

Честито на рождениците, baloni на всички месечинки и минусчета!!!  bouquet Hug

Желая ви прекрасен, отслабващ и забавен ден! Flowers Bouquet

# 368
Здравейте момичета!
Прочитайки по диагонал , отново мога да кажа:
-Не -  на прегрешенията. (тук ми се иска да ви пусна три мои снимки, ама............  newsm78 предпочитам да ги показвам лично на хора, които ще имат полза от тях, а не на национално разглеждане Embarassed)
-Да - на  дюканките.

# 369
Мен ме е срам чак да пиша - аз съм под 50 кила, но пак ми са много - а като гледам не им се вярва на някой това и едва ли не анорексички ни изкараха Crossing Arms
Аз съм ниска и с лека костна структура , просто килатаотгоре си личат по паласките и коремчето и бедрата ,иска стягане но и сваляне на няколко кила - сега съм 46 с диетата , свалих за трите ударни дни 2 кила само  / явно режима при малко килограми действа по леко и не сваляш ден килограм точно , мисля да смъкна още две- три  кила и ще се чувствам перфектно  Peace  снимки също ще сложа пък дано не ме сметнете за нездравомислеща  Sad

Иначе режима много го харесаха мои близки и съм зарибила още много народ / майка ми кръстницата ми ама те са с по много килца за сваляне милите, пък и не са на 30 а на близо 50 , и сигурно ще им е доста по трудничко /

Пожелавам ви само добри резултати и мнооого самочувствие без значение колко показва кантара  Hug

п.п. Ели защитавай ме  Mr. Green  ти поне знаеш какво е - аз много ти се възхитих на резултатите като разгледах снимките Peace

# 370
  • София
имам проблем с калкулатора от сайта на дюкан, като въведа всички данни и натисна бутона за изчисляване ми изскача прозорче с надпис
taille incoherent
някой да ми помогне? Crazy
taille на френски означава ръст /в случай, че не са ти отговорили/.

# 371
Зеленко мерси  Hug

От днес включих продуктите за трета, като не ям всичко на веднъж, а си разпределям за деня. Смятам тези дни да не се качвам изобщо на кантара, доколкото успея поради неудържимо любопитство и след протеиновия четвъртък да зърна какво ще покаже.
Силно се надявам да не качвам килограми, а даже ако може бавно но да сваля още надолу  Praynig Praynig Praynig
Малко ми е притеснено, изведнъж вече ядох половин грейпфрут и филийка черен хляб със сирене, това си е страшен бонус направо. Не ми се мисли от тук нататък колко трудно ще бъде да се издържи в протеиновия четвъртък, но пък аз ще видя ако качвам нещо, може даже да увелича протеиновите дни на 2, офф.. незнам... ще видя как вървят нещата и ще реша как да действам, ако стане нещо лошо.

Лек ден на всички   bouquet

# 372
еми така е ако имате ръст 158см 48кг са си доста Rolling Eyesимам познати с този ръст и за това ви казвам че е така, преди време имах една позната която тежеше38кг и на пръв поглед се плашиш като чуеш но на ръст 152 си е екстра минюнче

# 373
еми така е ако имате ръст 158см 48кг са си доста Rolling Eyesимам познати с този ръст и за това ви казвам че е така, преди време имах една позната която тежеше38кг и на пръв поглед се плашиш като чуеш но на ръст 152 си е екстра минюнче
E aз съм 154 и не смятам 4е 48 кг са много

# 374
biborana, понякога си позволявам да се шегувам..  Joy
Но и да ти кажа честно един ден като ме попитат "Как отслабна?", определено ще заявя "С Дюкан и малки прегрешения!", защото основните принципи на режима ги спазвам изключително стриктно, но отклоняването ми от диетата с проучвателна цел поне един път седмично (в случая с диня) по никакъв начин не вреди на смъкването ми на килограми и най-вече на запазването на доброто ми настроение..
Не може нещо, което присъства в ежедневието ти на 99% да бъде наречено с името на това, което е 1%... Тъй че - дюкеса съм си, но не от най-стриктните! И това дебело го подчертавам...

Относно това: "Само не разбирам как виден софийски юрист защитава нарушаването на правила, пък били и те доброволно приети", мога да ти отговоря по следния начин.. Професията ми няма нищо общо с диетуването ми.. Пък и да имаше общо, няма нищо лошо! Едно време, в университета проф. Борис Спасов (лека му пръст) казваше: "Най-добрите юристи са тези, които намират вратичките в закона и могат да разрешат казуса винаги в своя полза!"
Ако погледнем нещата от тази страна, то твоите думи са направо комплимент за мен!
И тук успявам да намеря вратичка и да разреша нещата в своя полза!

Дебело подчертавам: не се заяждам.. Успех с диетуването!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт