С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 421
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 525
До "Цоци" - Скоро значи да очакваме да заприличаш на камила? Нали знаеш какво става от много работа - гърбавее се Simple Smile

# 526
здравейте
бая сте изписали
аз да се похваля вече съм едно кило минус
моля Вещи да ме коригира сега съм 66
лек и отслабваш ден на всички  bouquet

# 527
rokipagane благодаря много
farfalina,добър резултат досега,продължавай все така и ще успееш

# 528
 Цоци   newsm10

# 529
                 ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕ, Пожелавам лек и отслабващ ден на всички.
                 От сутринта искам да кажа на всички които задържат - ами момичета, преди да казвате че 3-4 дни кантара не показва -, спомнете си за колко време ги натрупахте тия килца. Ако е въпрос, гледам тук момичета, които за един месец свалят по 10-15 кг. и са недоволни. Аз след два дни ще направя 2 месеца, смъкнала съм 10.500 и съм безкрайно доволна. По начало, тъй като съм правила милиони диети си знам, че бързото отслабване не е здравословно. Организмът на всеки се нагажда към дадената диета и се регулира от само себе си,     естествено е да се съпротивлява, ако е бил дълго време на едни и същи килограми. Затова спокойно, по добре на десет дни 1 кг. отколкото да не помръдвате и да гладувате. И стига сте мрънкали, ами спазвайте режима стриктно.
                  Всяко хубаво нещо става БАВНО!
                  Благодаря на ранобудките за кафенцето, омързелих се, като знам, че има кой да ми сервира кафето сутрин.
                   ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С МЕСЕЧИНКИТЕ, а те днес са доста, ПОЖАЛАВАМ ВИ УСПЕХ И ЗА НАПРЕД.
                  РАДВАМ СЕ много, че се заформя добра група за 27.07, защото може би чак другата година ще имам възможност да Ви видя момичета, като се надявам на следващата среща да не ме познаете, искам да кажа, да съм се стопила!
                   ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ ОТ ТАЙФАТА! ФИЛЮДКИ !!!!!!!!!!!

# 530
До "Mindi" - Така наречените (грешно според мен) натурални сокове са бъкани със захар. И на мен така ми се пийка, но no

П.П.
От къде го извади тоза аватар.. лелеее 4470 condomuu angel008

# 531
Е, какво мислите? Embarassed Имам още много, но... Simple Smile
Farfallina,поздравявам те за постигнатото до момента,а то никак не е малко,вярно че те чака дълъг път ,но щом си стигнала до тук вярвам ,че ще успееш.Възхищавам се на хора като теб  bouquet

# 532
Е, какво мислите? Embarassed Имам още много, но... Simple Smile
Farfallina,поздравявам те за постигнатото до момента,а то никак не е малко,вярно че те чака дълъг път ,но щом си стигнала до тук вярвам ,че ще успееш.Възхищавам се на хора като теб  bouquet

Благодаря ти, мила!  Heart Eyes

# 533
  • България
Здравейте момичета  smile3525
Добре дошли на новичките и завърнали се в темата!   newsm51
По въпроса с килограмите, мисля, че няма какво да спорим...много е индивидуално всичко. И аз съм от "високите" 161 см, но структура, натура и т.н. не бива да ви стресират килограмите, най-важното е, как се чувстваш в собствената си кожа и душа! Ако сама,не се харесваш-няма кой...вземаш мерки, вече го знаем пътя който ни посочи д-р Дюкан, а и калкулатора му е много здравословен, придържайте се към него.Това от позициите на моите "23 Евро" съветвам младите мамита и изобщо младичките, не допускайте натрупването на килограми, хранете се здравословно и спортувайте, защото с напредване на годинките става много трудно. Още след раждането вземете мерки, нагодете си нещата и после е по-лесно, само потдържане. Лично аз така направих и вече 25 години съм с едни и същи кг. Отпуснах се и качих 10 кг, но благодарение на този режим си влязох в норма. Желая го и на вас мили момичета!
Днес навършвам 1 месец в 3-та. Чувствам се чудесно, не се вманячвам по кантара, но си гравитирам между 54-55 кг. Вслушвайте се в собственото си тяло и всичко ще е на ред. 
Не забравяйте да се усмихвате newsm62. Отслабва се и сте още по красиви!
Най-голямото предимство на нашия режим е, че тук срещнах страхотни дружки. Освен борбата с килограмите, "лекуваме" и душичките си взаимно.
Благодаря Ви душки, вие знаете, че Ви обичкам  Hug Hug Hug Hug txtloves
Човещината и топлината я има, затова ви призовавам да я съхраним, както в доброто старо време. Няма стари и нови тука...ние сме си Дюкеси  love001 Ако мога да Ви бъда полезна, питайте момичета, драго ми е!
Успех !

# 534
Привет Дами и Тунинг,
Едно ми е лятно и неработещо, но се старая да се овладея и да свърша нещо полезно. Днес съм антипод на Цоци. И сутринта като минах край бар Карго, малко ми оставаше да нахълтам и нережимно да се насвяткам с летни коктейл4ета, но устоях- ХА сега похвалете ме де. 
Фарфалина, на теб браво значителна промяна. Дръж се Simple Smile
По примера на Сетони , да споделя , 4е моят малък Сашо като ми е на коленете докато кисна в темата, на аватара на Цоци запо4ва да ска4а и вика - "цици ка4ат". Тук няма да споменавам по-голямото кретен4е (на 35 ) какво казва то4но.  Whistling

ПС: Цоци как издържаш, душа?! На мен без сън мозъка ми се размътва. И единственото занимание, на което съм способна спала-недоспала е не особено морално. ОПС то било едва вторник Embarassed

# 535
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Ей пишете ,пишете ,никаква милост нямате към тези дето имат много задачи и после не можем да наваксваме. Crazy
Цоци айде и аз да те поздравя,ама не за грамчетата ,ами за това ,че след няма и кило ,ще си при седмиците. Hug
Ели много ми харесваш на снимката СЕГА,изобщо не си само кокалдаци.Но определено не виждам какво можеш да свалиш още от себе си.Явно не си много висока,и тези 48 кг ти седят прекрасно. Peace
Аз нямам с какво да се похваля.Връткам  вече две седмици едни 100-200 гр..Запънала съм се като магаре на мост.МЦ си играе номера с мен и не се явява по план график,което ме нервира вече.Не че не бих се радвала на  EFP,но понеже няма как да е така се дразня от закъсненията.А иначе през последните няколко дена преместих колана с една дупка навътре.Обаче имам съмнение ,че кола ще да се е отпуснал. hahaha
Denica 17 още си чакаме снимката с новата рокля.Има 11 свидетели на обещанието.Уж била надърпана ,уж щеше да я сменяш ,уж щеше да ни се показваш ,ние чакаме тука и накрая нищо.
За наказание на следващата среща те искаме с нея. Whistling Mr. Green

# 536
Добро утро момичета и момче!

М-зИленкУтУ - мерси за кафенцето
Цоци - поздравления. Браво на теб!  bouquet
farfallina  и за теб поздравления и   bouquet
Честито на всички месечинки и на всички минусчета
Сега и аз да се похваля  newsm44 след 12 дни задържане, днес кантарчето ме зарадва -1 кг. Немога да ви опиша колко съм щастлива. newsm03
Лек и отслабващ ден. До послее....

# 537
farfallina, бравоо!   bouquet

# 538
  • София
Здравейте сладурчета,
от два дни се опитвам да си сменя картинката и да си сложа линийка - само пробвам дали е станало, защото съм малко смотана...
Много чета, но малко пиша, за да не задавам тъпи въпроси... Вече не съм новак : от 1.07.2008 отслабнах 5,5 кг и 12 см в талията хип хип Урааа
Вие сте моите пътеводни звезди!!!
Весело отслабване!!!
P.S.
Дали само на мен ми действа режима като допинг??? Откакто го почнах съм в непрекъснато приповдигнато настроение, при вас така ли е???
Весело отслабване! Hug

# 539
farfallina, изглеждаш все по-добре с намаляването на килограмите!

Вещи, ако имаш време промени ме в табличката, pls!

Общи условия

Активация на акаунт