С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 384
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро

# 676
Добро утро ,милички!
Само минавам да честитя на всички с поводи smile3525и да ви пожелая страхотен ден!

# 677
Привет от мен! Успех на Лабело  Peace

# 678

Добро утро НА ВСИЧКИ,А НА ТЕБ ЕЛИ- изглеждаш страхотно! Аз на 14.07 забравих да се похваля,че направих ......ами от 14 януари съм с Дюкан,та от 84кг тогава----60кг сега, но до края на годината,бавно до 55кг съм се запътила. Искам да ви кажа,че си направих т.нар ВЕГА ТЕСТ  и се оказа, че от плодове и шоколад не качвам.Вече втори месец поне 3 пъти седмично ги пахапвам и ++++ НЯМАМ никакви даже,ноооооооо това си е индивидуално, нали Дюканеси? Само едно е "неприятно" ако може така да се каже, ами тази сутрин нямаше панталон или дънки ,които да ми стават и да облека за работа, всичко виси като на закачалка съм, даже и тези ,които са купени преди месец.Но пък си е доста ПРИЯТНО всеки срещнат да ти казва колко си станала хубава,ммммммм, нали? Искам да попитам дали ще сгреша ако се стремя към 55кг, аз съм висока 162см, калкулаторът на Дюкан ми отчете 60кг, сега съм толкоз........?
ПРИЯТЕН И МНОГО ----- ПРЕЗ  ДЕНЯ ВИ ЖЕЛАЯ!

# 679
Цоци,благодаря за това,което си ми написала.Хубаво е когато някой минал по твоите стъпки ти дава съвет или насока.Аз си водя нещо, като табличка за свалените килограми и най-голямото   ми задържане на килограми беше около две седмици имаше и плюсове.От позволените храни за олекотената фаза съм премахнала изцяло хляба,прецених,че мога и без него.Не мога да отрека,имам и прегрешения,но след това се стягам че.....

# 680
До "ВСИЧКИ" - Добър ВИ ден! Някой знае ли защо 5 дни "П+З" не съм мръднал нито грам надолу, а като, че даже има половин килограм нагоре? Сега дано 5 дни само "П" покажат ефект Praynig

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 09:39 от tuningmania

# 681
Добро утро!
Искам да благодаря на всички гласували за Гого и да ви кажа, че спечелихме първото място!

И въпрос, естествено имам - какво мислите за 1 ден лунна диета по време на режима? Някой правил ли е?

Тунинг, тези 5 дни да не са ти били ПЗ? Ако е така, не е за чуденка много, и аз съм така.

Успех на Лабело с изпита, а на всички останали - минуси, само минуси и голеееееми минуси!!!

# 682
New Valia поздравления за детенце-все така да му варви в живота!

# 683
До "New Valia" - Да.. 5-те дни бяха "П+З".

До "ВСИЧКИ" - Ако през дните на "П+З" не се сваля, за какво да ги правя да им се види Simple Smile Не може ли да си правя 7 дни само "П" и 3 дни "П+З". Чисто психически не ми е никакъв проблем..

# 684
само да се извиня за правописната грешка по -горе,рядко ползувам кирилица... Blush

# 685
New Valia честито, много се радвам че сте спечелили, значи има полза от това че гласувахме
поздравления   bouquet

благодаря за подкрепата на всички, по-нататък ще ви кажа какъв е резултата от този и от следващия изпит в понеделник и приета ли съм или не (дано съм  Praynig)

ето малко снимки от мен:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261088&pid=6490276&lp=30
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261088&pid=6490277&lp=30
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261088&pid=6490279&lp=30

# 686
Добро утро момичета и момче !!!!!!!!

Снощи като се оприбирах от служебни задължения реших вместо да пазарувам в "нашата Била" да отскоча до ХИТа ... значи за информация там имаше ФУРАЖ (овесени трици) ... ноооооооо бях много разочарована от млечните ..минали бяха явно стадо Дюканки преди мен ..и нямаше никаква exguisa ... но намерих нещо на което много се чудих ...
значи искам да питам някоя попадала ли е на следния продукт
Нискокалоричен КАТЪК .....на Димитър Маджаров .... на етикета пише (преписвам дословно ) "произведено от полумаслено краве сирене с 1,5%М, жива закваска съдържаща I.Bbulgaricum полумаслено краве сирене.Енергиина стойност 70ккал /100гр;  СВ-20-22%; масленост -3-4 %' сол 1-1,5%

моля ако някоя е запозната с този продукт да си каже мнението ...че нали съм "изпълнителна"
и другото което искам да питам на много продукти (най вече млечни ) виждам надпис (съкращения ) СВ-20-22%;  може ли някоя да ми каже какво означава тов асъкращение ( голям съм невежа)

ПП. Хей Татит .... абе душо ти успех на изпит 5,5 направо го нямаш за нищо ... браво бе пиле то си е за ХВАЛБА

# 687
До "labello" - Егати чируса hahaha Hug bouquet

П.П.
Това на масата да не е марихуана, ей?

# 688
New Valia, честито за детенце. Радвам се, че е спечелил, той е голям сладур, напълно си заслужи първото място и нашия вот.  Да ти е жив и здрав и много да ви радва и занапред. Hug
Labello, браво! Та ти направо си се стопила.  smile3501
И на мен старите дънки ми стоят по същия начин, но не съм се снимала.

# 689
Лабело, супер изглеждаш, браво на теб!!!

Общи условия

Активация на акаунт