С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 387
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро wavey
аз станах, изкъпах се,  мъчих се smile3550, ама не стана Simple Smile и сядам да попиша мерки Simple Smile отчеееет за 5-те ми месеца  Party Ще почерпя по-късно нещо режимноооо... ГРЕШКАААА - днес било 16-ти Embarassed Айде задръжте до утре за почерпката Simple Smile Кате мерси все пак hahaha Hug
гръдна -начало - незнам- не съм записала Simple Smile , сега -85см  Peace
подгръдна - начало - 74см, сега - 68см
талия - начало- 76см ( въпреки, че мислех, че е многооо по-малка, ама катуу съ премерих и то не баш в началото на режима...вай вай  hahaha), сега - 68см ( вчера подведох Сънче, че ми е 66см, моля да бъда извинена- искало ми се е Laughing)
ханш - начало- 114см, сега - 106см ( даже 105см)
ръка - начало -35см, сега -31см
бедър( в най-дебелата му част)  Laughing - начало- 72см, сега- 66см( клонящо към 65см Laughing) А като постягам малко ( щото от сума ти време се меря  да пробвам различни методи  Joy става и 63см Joy )
коляно и прасец- съвсем ме е срам Embarassed тъй, че тях не ги коментираме Tired
Целувкииииииииииииииииииииииии
п.п - НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СТАНЕ 27-МИ ДА ХОДЯ НА СРЕЩИЧКАААА Party

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 08:06 от ros4enka

# 661
Добро утро,

Кате, мерси за кафето Hug
Биборана, честито преминаване на пейката на 5- те  bouquet
Славе, слабушка такава, честито ти 6-ца много се радвам за теб Hug
Росченка, честито  5 месеца хубави разлики в мерките  Hug
Лабело, успешна 3-та фаза и късмет на изпита днес. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Забравих  да се похваля днес преборих още  #2gunfire един килограм, минах преди две седмици на схема 4/3 и много добре ми се отразява за сега
Татит аз се възползвах от пожеланието  Hug
 Hug Heart Eyes хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 08:20 от Катя*

# 662
  • Тракийка в Софийското равно поле....
ОБИЧКАМ ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ  smile3534

ДНЕС ЕДИН ГОЛЯЯЯЯЯЯМ МИНУС НА ВСЕКИ, КОЙТО ПИШЕ И ЧЕТЕ  Mr. Green

Късмет на Лобело - стискам много палци!

Което ме подсеща, да се похваля, че изкарах изпитчето миналата седмица с 5.5  Flutter

п.п - НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СТАНЕ 27-МИ ДА ХОДЯ НА СРЕЩИЧКАААА Party
smile3521 newsm53

# 663
  • София
Добро утро мили дами и господа  Grinning!
За отчета - тази сутрин кантара показа 60.5кг ( той и вчера така сочеше, ама аз си чакам да се  затвърди), и вече свалените килограми са 6 newsm68 newsm44. Много моля петичките да започват да се сместват, защото мисля в най-скоро време да се сбутам при тях. А мястото при шестичките ще е вакантно , та предлагам някоя от вас да го заеме smile3521.
Вещи, би ли ми променила резултата в табличката когато имаш време моля Praynig? И аз също мисля  , че онова за свинското и агнешкото от 1-ва страница е подвеждащо написано, въпреки че е цитат. Вече няколко момичета се бъркат и питат за това.
Лек и отслабващ ден на всички smile3525

# 664
 Добро утро  newsm51 smile3525
Леле какъв сън,какво нещо  smile3507

Lizi Аз като си пека пилешките бутчета или пиле,им махам кожата и мазнината.Защото,като се изпекат с кожа стават супер мазни,а и да им махнеш кожата после,се тая като са цвъркали в мазнина  Sick
Аз съм супер стриктна към режима и сигурно затова толкова бързо свалям  Peace

setony  Hug За нищо.Дано да се оправи неприятното усещане при твоята приятелка   bouquet Но вчера някой спомена и за водата...аз пия по над 4 литра дневно.Да си я увеличи,ако не приема достатъчно   bouquet

Честито на всички минусчета  newsm51

Офф,отивам да си правя кафе,че с тоя навик от леглото на компа,ще забравя що е то чаша с кофиииии  Mr. Green

Слънчев ден на всички  newsm51

# 665
Добро утро и от мен!
Кате, мерси за кафето - много си ранобудна.    bouquet
Деница - супер пола и супер визия! Само така. smile3521
СлаБе - честито ти шестичка! И ново име! Hug
Мадикен, във Виена е супер, ще намериш предполагам всичко от което имаш нужда. За мен Виена е един от най-спокойните и организирани градове, в които човек може да си живее безгрижно. Още в първите часове ще усетиш спокойствието, което се излъчва от всякъде. Това не е само мое мнение и впечатление, а на повечето които са били някога там. Весело и успешно изкарване на специализацията ти - благородно ти завиждам. Пийни едно виенско кафенце за мен (макар, че сметаната не е позволена) Hug
Labello, стискам палци за изпита, но дюканки сме супер, така че няма шанс да не го вземеш. Успех! fingerscrossed
Ros4enka, утре и аз имам месечинка - почвам трети месец в трета фаза, но няма да съм на работа и следователно няма да мога да почерпя всички вас - хайде почерпи ги двойно и за мен (моля).  Hug
Лек и отслабващ ден! Hug Hug Hug

# 666
Добро утро Дюкеси и Дюканчо  Grinning Hug
М-зИленкУтУ  Heart Eyes Blush Grinning Wink   bouquet
Аз да задам леко тъп въпрос ама пък по-добре от колкото после да се окажа прегрешила по неволя  Laughing та:
В  трета на галавечерите може ли десерта да си го избера някой от забранените плодове  newsm78 Thinking Mr. Green

# 667
Молинка, мисля, че може. Защото пише, от всичко което пожелаеш, но по една порция. Hug
Тове е от книгата: "   ДВЕ ГАЛАВЕЧЕРИ СЕДМИЧНО - Два пъти седмично ще имате възможност да си приготвите хубава вечеря по ваш вкус и без никакви ограничения. Настоявам на думата „вечеря", тъй като винаги има пациенти, които решават, че става дума не за две хранения, а за два дни. Можете да превърнете в гала всяко от трите дневни хранения, но ви съветвам да изберете вечерното, за да имате време да му се насладите и да избегнете професионалния стрес.
   Гала означава празник, защото на всяка от тези две вечери ще можете да консумирате всякакви храни, особено тези, които най-много са ви липсвали през дългия период на отслабването. Но трябва да спазвате две важни условия - никога да не си сипвате повторно от едно и също ястие и никога да не си приготвяте две последователни галахранения. Следователно всичко може, но в единствено число: едно предястие, едно основно ядене, един десерт или едно парче сирене, един аперитив, една чаша вино - всичко в добро количество, но само по веднъж. Гледайте също между двете хранения да има достатъчно време, за да позволите на организма си да се възстанови. Ако например сте избрали вторника за гала обяд, не си правете галавечеря същия ден. Нека поне едно ядене отдели тези хубави моменти. Най-добре е да избирате края на седмицата и вечерите, когато сте поканени на гости. "

# 668
Добро утро на всички!
Набързо да  честитя на всички с минуси и месечинки   bouquet
Стискам палци на Лабелло за изпита  Peace
Честито име на СлаБе,както и шестичка  bouquet
Спорен ден на всички Hug Hug Hug

# 669
Добро утро и от мен , днес ми е последен ден ПЗ и утре на поправителен  Mr. Green

# 670
добро утро момичета.
Влизам да се отчета след 3 месеца дюканстване.
кг 80-сега 66
обиколки
талия  -12
ханш   -11
бедро  -12 #Crazy

Взех да се чудя за млякото Култура.При условие,че има 3.6%мазнини/дори и растителни-все едно е добавено олио/не е ли по добре да ядем 1.5 % мляко.Все пак Дюкан не е запознат с нашите кисели млека и сирена.
Незнам newsm78.Може би 1-2%масленост не е толкова важна при условие,че режима действа и човек се чувства добре

# 671
Скачайте долу, че ще се счупи балкона момичета:
labello, djingi, Нина§, chervenokoska, Ivi baby, krikri, MoLinKa, Nyala, desi_val, daria_86, пилешка супа, Daanitoo, Пух Мечо, tonito26, dar_ina, rokipagane, Василики, Sagittarius., jouzi, ifets, harmony_broken, editor, Zora*, kalasita (+ 5 Скрит/и) и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

мерси на всички за палцестискането, аз чета последно вече и корема ми е... от напрежение ли, от триците ли незнам, но пък тези дни нямам проблем с 00

прегръщам ви  Hug Hug Hug Hug

# 672
Добро утро!

Днес ми е много заспало, пия кафе, пък дано се пробудя малко. Имам малко минусче от -0,100 кг /70,800 кг/. Ей тая шестица голям зор.

Успех на всички!

# 673
rokipagane  Hug  Hug  Hug
Нямаш представа колко щастлива усмивка имам сега     bouquet
Ще си хапна сега в леглото 2-3 канелени бисквитки и кисело млекце  Crazy Grinning
На всички желая приятен ден   bouquet

# 674
Добро утро, момичета. Отдавна не съм влизала при вас, за което се извинявам. Днес съм си в къщи и ще ви чета.
Вчера мъжо направи 3 м. с режима на Дюкан и резултата е страхотен, -26кг.
Приятен ден на всички.  bouquet

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 09:13 от vili bets

Общи условия

Активация на акаунт