С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 394
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз пък да питам за нещо, което ми направи впечатление, докато небрежно си препрочитах за пореден път първия пост на нашата темичка, а именно: "Свинското и агнешкото са забранени през ударният период, през който трябва да се приемат възможно най-чисти протеинови храни". Та въпросът ми е, значи ли това, че след ударния период могат да се консумират свинско и агнешко? Малей, как бих се израдвала на едни свински пържолки в йената...  Crazy

# 646
        ДОБЪР ВЕЧЕР и от мен. Гледам добре прекарвате тук! Браво, браво, така трябва, днес много новини, много нещо!
         ЦОЦИ да са ти живи и здрави децата, много са хубави, но малката аууууу красавица!
          ТИНТИРИМИНТИРИ - браво има разлика миличка, все така да е и занапред.
         ФАРФАЛИНА, ДЕНИЦА - браво момичета
          СЛАБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ а честито ти 6- тичка!
          КРИКРИ  Hugр ТАТИТ  Hugр ЦОЦИ  :hug:Vichi95  Hug Тохсшд 26, Бачи, Лени, Дари и всички които не споменавам поименно, но Ви се възхищавам много много  Hug Hug Hug Hug Hug
          Лека и отслабваща нощ на всички!
           ФИЛЮДКИ!

# 647
  • Варна
"Свинското и агнешкото са забранени през ударният период"

Ще си ги хапваш през 3-та фаза  Peace

labello , добре е галата да е на едно ядене  Peace

# 648
  • Лом
Тинтири-Минтири- стр.112 от книгата.   В трети етап!!!! smile3518
 k_savova ме изпревари Joy

# 649
  • София
Мда, направих справка в книгата  Cry

Това обаче означава, че изречението в първия пост на темата е подвеждащо и трябва да се промени, за да не стават грешки.

(Ех, чак ги усетих тия пържолки на вкус, така се размечтах...)

# 650
перлата, сетони кажете си мнението за вафлите и галата, все пак имате повече опит??

к савова мерси за отговора

# 651
Лабело,за съжаление не може .Вафлите можеш да ядеш като десерт ,а не като отделно хранене същия ден. Naughty

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 00:33 от perlata

# 652
Лабело,за съжаление не може .Вафлите можеш да ядеш като десерт ,но не като отделно хранене същия ден. Naughty

окей, явно ще си трая на д-то до вечеря   Rolling Eyes мерси за отговора, ще помисля и аз още кво да правя

# 653
Благодаря на всички, отговорили на питането ми :
tonito26 благодаря ти много, че сподели, предадох й   bouquet
Goody и аз така й казах...

tanyamanya и на мен ми се вижда сложно, но тя си има лекуващ ендокринолог, дано няма проблем, а само положително да й действа режимът...
Сетони,  много те моля, сред нас има доктори на науките, видни юристи и други професионалисти, но за лечители онлайн не бях чула. Сериозни неща пита приятелката ти- да посети лекар!
rien, много те моля и най-любезно те приканвам, когато не си прочела какво се пита, да не взимаш отношение  Peace .Онлайн лечител не търся и не питам за такъв Naughty, въпросът на приятелката ми е дали има друг с такъв проблем, който спазва режима и как се чувства.Ендокринологът й ще й даде мнението си, но все пак е полезно да има инфо и от хора от тук с опит с Дюкан.
Иначе много се радвам, че сред нас има доктори на науките и видни юристи  bouquet !

labello, на веднъж трябва да е хапването и да е по една порция.Аз съм сменяла два пъти вместо гала вечеря - гала обяд, но гледах едното ядене да е свободно, не съм разделяла.Ти ще се справиш перфектно в трета, сигурна съм  Hug, само в началото е шашкащо малко  Wink .

Лека нощ на всички, спете спокойно, слабейте  и хубавейте  Hug  Hug Hug !

# 654
Лека нощ,момичета!
Аз отивам  да
Сладки сънища!

# 655
  • Пловдив
Мда, направих справка в книгата  Cry

Това обаче означава, че изречението в първия пост на темата е подвеждащо и трябва да се промени, за да не стават грешки.

(Ех, чак ги усетих тия пържолки на вкус, така се размечтах...)

Точно това място от първия пост е преписано буквално от книгата - страница 66 и 67. Добавила съм само заешко, защото е позволено, но не е написано там.

# 656
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Кафе, бите!

Успешен ден на всички, много минуси!!
Чакам предложеня за среща във ВАрна, тази събота и ли Неделя!?!?!?

# 657
  • София
Добро утро на всички   bouquet

Кой питал за гъбите - да, считат се за зеленчук и са ОК за ПЗ дни (аз също бих казала "натурални", а не мариновани).

MoLinKa, хапвай си изварата, не виждам проблем  newsm78

rien, не разбрах защо искаш да променяш схемата си  newsm78

Цитат
КАЛОРИИИ В РЕЖИМА НА ДЮКАН НЕ СЕ БРОЯТ!

Успешен ден на всички   bouquet Вече е средата на седмицата   Whistling

# 658
Катяджин мерси за кафето  Wink

Ей, мацета, стискайте ми палци днес, че на обяд отивам на изпит и ми е малко притеснено.

Пожелавам ви един хубав ден и много свалени грамчета и килограмчета.

сетони, перла, ще ям тогава всичко за вечеря, аз просто се обърках от едно изказване в блога, което гласеше, че е хубаво ако ни се яде нещо сладко за гала вечеря да го  изядем рано през деня и затова си помислих че мога да разкъсам яденето

ЧАО   love001

# 659
  • София
Привет прекрасници  bouquet

Незнам кога ще наваксам с четенето, но влизам набързо да кажа, че на Позитано има 3 вида трици, включително любимите ми ситни в кутии.

Поздрави на всички месечинки и всички свалили. Hug

Общи условия

Активация на акаунт