С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 407
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia, BG
Момичета, имам въпрос, обади ми се моя приятелка, с молба да ви попитам има ли някоя от вас с хиперинсулинемия и ако да, как се е чувствала в началото и как й е повлиял режимът.Тя е на режима от четири дни, тъй като се чувства отпаднала се чуди дали не се дължи на това.В момента няма нет, но при първа възможност сама ще пише.Ще й е полезна всяка инфо.

А лекува ли се с нещо? Аз съм с инс резистентност и пия Метформин в момента, никакви проблеми не съм имала  Peace

Хапвате ли от серията на Тандем до 3 % мазнини? Аз в момента ям от телешката шунка, вкусна е.

Да се похваля - след 10 нещастни опита да приготвя дюканско кексче, най-накрая тая сутрин му фанах цаката и стана адски вкусно, вече всяка сутрин ще си правя!

Някой наскоро питаше дали гъбите са режимни - според мен маринованите категорично не (м/б/в са 5/3.4/5.4), но пък пресните са 0.5/1.8/0.4 - доста по-богати на белтъци и с малко мазнини и въглехидрати. Една-две малки гъбки в някоя манджа според мен няма изобщо да нарушат цялостния хранителен баланс на яденето. Вие как мислите?

# 631
Здравейте пак  Grinning Hug
Аз да си кажа мъката-купих си след месец двуомене най-нискомаслената извара която може да се намери тук- 4,3 %  масленост,на 100 гр 96 ксаl, протеин 12,7 гр  Thinking
Не ме бийте моля ви  Wink  Grinning
Хапнах си една чаена лъжичка и 100 грама използвах в бърканите яица  Mr. Green
Направо като че ли незнам какво съм яла ми стана блажно на дущицата като хапнах от нея  Embarassed Laughing
Не я давам ей,ще си я ям до като съм в Норвегия  Blush Simple Smile
 Whistling

# 632
  • София
Тинтири-Минтири Има разлика, има!!!! Вижда се!!! Купи ли кантар?  Laughing

Тц!  Sad Не ми е останало време от тези пътувания. Тази седмица се надявам най-после да се сдобия с нов.

# 633
  • София
Мацки, някъде из форума четох, че всяка суроватъчна извара става за режима. Вярно ли е? На тази на Маджаров не пише изрично , че е обезмаслена, а че е суроватъчна с 85кал. Става ли ?
[/size]

става

Само че както казваше Орелия, на повечето извари не може да се вярва..... тези които са много мазни ... наи вероятно вътре имат маргарин ...... изварата трябва да сипкава и суха
тази на маджаров аз лично съм опитвала и мисля че е ок

# 634
  • Лом
Здравейте! newsm51
Та по въпроса за Маджаров.Днес видях кашкавалена извара на Маджаров?????????от суроватка .....ха сега кажете ,това има ли почва при нас или...не

# 635
Здравейте отслабващи дами.  Да ви питам - сложила съм да пека едни пилешки бутчета, ама една мазнина тече и се лее от тях ooooh! и се чудя дали стават или нещо съм пропуснала.
Някой да ползва Ricotta (fat free)? Става ли? Четох обясненията в wiki и като гледам се прави от извара, а и повече прилича на нашенска извара от това Cottage Cheese. 

# 636
Лека нощ от мен newsm46

# 637
  • София
Здравей Жозефа, ние с теб,  видях , че сме почнали на една и съща дата, ама ти сваляш доста по-бързо  smile3501. Да не би да е била от кашкавалена суроватка? Щото съм виждала такава и според мен ако става от суроватка, не би трябвало да има значение от какво е суроватката newsm78. Само дето тая дето я гледах имаше сол, иначе калориите маи пак бяха малко.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 22:57 от Ivi baby

# 638
Здравейте момичета и момчета   bouquet
Добре дошли на всички новички
Честито на всички с минусчета и всякакви други поводи за празник
Нели, честит рожден ден на патерица - бъди жива и здрава и много щастлива  newsm59
Farfalina,  страхотно изглеждаш   smile3501
Labelo, Не съм – честито за преминаването в трета фаза  newsm51
Росита 77 – да са ти живи и здрави именниците  smile3525
Ели, изглеждаш страхотно. Абсолютно съгласна съм с разясненията и обясненията – някои прекаляват.  smile3511
tuningmaniq, поздравления, че успяваш да устоиш на изкушение като динята. От няколко дни всички около мен хапват само диня и навсякъде където се обърна има само от този плод. За момента няма нещо друго, което да ме изкушава повече от нея.  Но споко - и ние ще си хапваме в трета фаза   smile3521
Atrakcia,  и на мен ми е лошо, но е от ниското кръвно. За целта пия много вода и айрян и нямам чак кой знае какви проблеми
Тинтири-Минтири, има разлика и още как
Горда, стискаме палци на щерката – да кажеш за резултатите след това fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Деница17 – страхотно изглеждаш smile3521
СлаБе, честито за местенцето на пейката на 6-те  newsm44
По въпроса за снимките  photo и това кой как се вижда и как изглежда в очите на другите – не съм се снимала(понеже мозъкът ми е амнезирал чак сега го осъзнах). Имам снимки само преди да започна режима.
Приятна вечер и спокойна нощ  smile3524

# 639
  • Лом
Ivi baby току-що Joy т.е днес я видях за пръв път тази извара.Та свалянето не е от нея.Просто съм доста по-охранена от теб и може би затова и по- бързо свалям.Въпреки ,че като се погледна -едва ли  е чак толкова явно свалянето. До сега само на една приятелка и направи впечатление,че съм "олабила" фронта Joy Joy Joy Joy Joy
Аааа  забравих да кажа ,че абсолютно нищо не пише на нея-нито калории,нито мазнини-нищо.
И..друго- купих си нектар от арония без захар от диетичен щанд- много е хубав Peace

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 22:48 от жозефа

# 640
Добър вечер!
Сетони,  много те моля, сред нас има доктори на науките, видни юристи и други професионалисти, но за лечители онлайн не бях чула. Сериозни неща пита приятелката ти- да посети лекар!
Танямания  Mr. Green / те ти зъбна проверка/
Чудя се, ако свалям само в дните в които преминавам от П в Пз и обратно, дали и аз да не променя схемата. Или излишни терзания и безсмислени упражнения?
Мадикен, не се хаби трици -/hafer kleie хафъ клайе oder oat bran/ да носиш в Австрия, бих се учудила, ако нямат. Все пак тук съм зарината от сортимент. А пък подсладител- /süßstoff зюсщоф/  просто е безумие. Ми те немскоговорящите са го измислили подсладителя, няма такова потребление на човек от население на друга държава в целия свят сигурно  Laughing Това шегичка! Сега за търсенето на австрисйка дюканка - влез във Родители в чужбина,подфорум по държави, има тема за австрисйите родители. Питай ги, ако не намериш някой зарибен, питай има ли тва и онова, и къде се продава и ще ти отговорят. Виж парафин, ако ползваш, може да си вземеш, тук не го раздават както в България... Степчета няма също.Сание си вземи, ако ти трябва и други подобни медикаменти. Ако нещо друго те интересува , питай на лични да не нервя народа с чужда реч. Peace

# 641
До "harmony_broken" - Здрасти Wink За какво занимание говориш http://www.tuningmania.org/sex_gif_002.gif

До "Цоци" - Имайки предвид каква си работохоличка - теорията я считай за потвърдена!

До "Елисавета" - Привет Simple Smile Мисля, че 9 килограма за 37 дни е направо чуден резултат! Давай все така - малко инат и ще има много резултат!

До "Не съм" - Малчугана ТЕ е спасил от тигана Simple Smile Има и рима. Какво е "ПСМ"?

До "СлаБе" - Честито. Внимавай сега да не се отпуснеш..

До "Madiken" - Благодаря ТИ за пожеланията. Наистина са мили.. Дано се получат нещата.. нищо повече не искам вече.. Само това.. Май е толкова много всъщност..

До "sanny3" - Хубаво е да има четки, макар, че собствената ТИ воля трябва да по-силна от тях. Давай все така!

До "Daanitoo" - Аз само на едно Изкушение не мога да устоя, а вече ми се иска! Иначе за храна - като ми се дояде каквото и да е не-режимно нещо - отивам пред огледалото и фокус - апетита ми изчезва!

# 642
ПОМОЩ!!!!
има ли някой сега он-лайн който е в трета?
писах и на Вещи, но нея май я няма, затова питам и тук:
Утре ми е ден за гала вечеря и съм планирала да вечерям- летен гювеч приготвен както си му е реда и за десерт една или две обикновени вафлички с кис. мляко- въпросът ми е- мога ли да изтегля вафлите на обяд по-рано през деня, а манджата да си остане за вечерта, или не става и всичко трябва да е на веднъж???

и друго- понеже фуфундрела я няма и не ми отговори на лични (все пак чакам) да питам някой който е правил от нейния дюкански марудник- това нещо дали се печее на един път в тефлоновия тиган или на части???

# 643
  • София
Оооо Жозефа, хич недей да подценяваш тез 8 кг, дето си ги свалила, аз пък съм убедена  че доста ти личат. Все пак друго си е от 80-те да минеш към 70-те. Знам щото като бях бременна бях стигнала до 84кг. А ако беше казала , че консумираш редовно тая ми ти кашкавалена извара и сваляш така добре, утре щях да си счупя краката да тичам към магазина да купувам и аз Joy Joy Joy

# 644
  • Лом
Ivi baby не смея да правя грешки и затова попитах за тази извара,че много килца има да топя.А аз като бях бременна....стигнах до 119 Joy Joy Joy
Някой да има вълшебна пръчица?......НЕ?
Ами ,тогава ,бате,да викаме НЕВОЛЯТА. Joy Joy Joy Joy Joy
Имам въпрос:Може да мине към раздел тъпи ,ама да си питам.Обикновеният зелен чай различава ли се от това Сание ,което толкова често споменавате?

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 23:25 от жозефа

Общи условия

Активация на акаунт