С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 411
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 615
СлаБе, честито!!!

Привет на всички!

prysila, как си, наборче? Не съм те засичала скоро, но съм уверена, че действаш по план и по устав (а дали във втора или в трета фаза, не е толкова важно...). Успех и кураж! Нали не забравяш, че сме само две и никоя от нас няма право да се предава!
Успях да изритам още 1 кг, но борбата с него трая 25 дни. Свалените вече са 19 и само 1 кг ме дели от първоначалната цел, която смятам да променя, но още не съм решила с колко, та затова не съм пипала линийката.
Причините са две. Първата е, че може би съм по-ниска, отколкото смятах. Ходих с майка си да й направят остеоденсометрия. Та, в лабораторията първо ти измерват ръста и теглото и помолих да ме измерят и мен. Теглото - колкото си го знам, но ръстът - 1,70 м, вместо известните на мен 1,72. Та сега не съм сигурна дали не съм се смалила.
Това всъщност не е толкова важно, висока - ниска, важното е да се чувствам добре в кожата си. А на мене все още ми тежат малко килцата, да речем, 3-4 са ми излишни.
Другата, по-важна причина е, че заминавам за три месеца и не искам да внасям допълнителни промени в живота си със смяната на фазите точно в този момент. Достатъчен ще ми е стресът от нови колеги, ново жилище и пр., и пр., за да си причинявам и стреса от евентуалните катаклизми в началото на трета фаза. Та засега - отлагам я! Във втора фаза, режим 5/5, се чувствам добре, създадох си навици и рефлекси, рутина да го наречем.
Имам следната гореща молба - ако сред нас има някоя австрийска дюканка, много я моля, нека да ми напише на лични към какви режимни продукти да се ориентирам на австрийския пазар. Аз не си спомням за такава, но може пък просто да ни чете, без да е писала досега. Не говоря немски (институтът, в който ще бъда, е с работни езици френски и английски) и имам нужда от помощ. От своя страна, доставям трици, степчета, подсладители и каквото би било необходимо франко Виена.
rien, знам, че ти си в Германия, но от твоите постове си извадих кварк, магеркварк, хютенкезе, kornige frischkase, както и разбрах за изобилието от шунки и колбаси с 2%-4% мазнина.Надявам се, че във Виена няма да е много различно.
На всичкото отгоре, правим и ремонт, та ремонт. Мега ремонт. Бутане и изграждане на стени, смяна дограма, климатици,паркет,нова баня, боядисване - каквото се сетите, у нас се прави... Аз се оттеглих обаче, с лаптопа съм в Панчарево на вилата и се подготвям за специализацията - няма да се излагаме, я!
Цоци, радвам се много за твоя 20-ти кг. Не пиша често, иначе отдавна да съм ти казала, че съм твой безрезервен фен!
tuningmania, от сърце ти пожелавам успех в режима и в намирането на твоята си "половинка" в живота! Моят мъж е третофазник (много стриктен при това - в подкрепа само да ви кажа, че още не е ял спагети, защото ме помоли да попитам във форума какво количество, евентуално колко броя, сурови спагети се равняват на 200 г сварени, а аз нямам време да го направя... Досега нишестените му винаги са по един средно голям картоф във фолио.) Ние с него започнахме заедно, но той много бързо постигна целта си - от 85 кг стана 72 кг и приключи. Имаше седмици, в които аз бях по-тежка от него!
Оставам с надеждата някой да ми отговори на австрийското питане, както и с най-добри чувства на обич и близост с всички вас.
Успех на всички ни!

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 18:52 от Madiken

# 616
Елена82, Катяджин,Тонито Hug Вещи Hug, Перлитка Hug
СлаБееееее, честито, бе, душатаааа, намърда се и ти на наш'та пейка Simple Smile Hug
Деница17 #Crazy уау... разликата е поразителна. Браво Hug

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 19:14 от ros4enka

# 617
  • София
Добра вечер на всички   bouquet Днес времето се поразхлади, гледам, че и страстите в темата се поохладили - разкош  Whistling

zazu1,   bouquet

Hug

Tatitt, за срещата не съм сигурна дали ще мога, затова не се пиша  Embarassed Ако случайно успея, надявам се за мойто дупе да се намери едно столче  hahaha

Цоци, farfallina, Тинтири-Минтири, biborana, бравас   bouquet

tonito26, все така да удържаш на изкушенията  bouquet

Гордаfingerscrossed

Не съм, tatianka, успешна трета фаза   bouquet

СлаБе
, бравас и hahaha честито ти нов ник 

Както много пъти се е писало,след 1,5 месеца
стриктно спазване,реших,че щом другите прегрешават и не им се отразява,мога и аз!Да,ама нееее.Не ми се разминава #2gunfire
така,че ГГЗ-много е вярно.

Ето затова все повтаряме, мръщим се, цупим се, караме се, раздават се тигани  ooooh!

П. С. Който ме пита за режима, давам линк към блогосайта и казвам, че мога да обясня всичко, обаче трябва да се прочете книгата.

# 618
  • Пловдив

Пък мен ни мъ убичъш  Crossing Arms

# 619
  • Тракийка в Софийското равно поле....

... и мен! . Никво честито за тебе.........  Naughty. Само за 6-цата и за новото именце, ама за нищо друго  Crossing Arms

tanyamanya - видох те  Party - записана си!!!

Зиленко, как нема бре - с туй малкото гъзе!

Тинтири-минтири, Деница17 - Страхотни стееееее!  Hug

Биборана - браво   bouquet

Тонито, за кви снимки говореше..........?  newsm78 Crazy

Гудиииииии love001 днеска може мила - няма да ти е зле!

Кате  Heart Eyes

# 620
Tatitt Ко речииииии  tooth tooth
Чакай ,че ме омота здраво  Mr. Green

Бе само една снимка направих на масата,ама другия път ше са повече  Laughing  Mr. Green

# 621
Здравейте Hug
ако се отслабваше от писане в темата,всички да сте фиданки Wink
аз се отчитам с 7 килограма ,за месец и три дни.
и приемам критики,относно прегрешенията ми ooooh!

# 622
  • софия
и приемам критики,относно прегрешенията ми ooooh!
Рибок, ще те разкритикувам както аз си знам. Mr. Green
 smile3508 smile3540 fight fight fight smile3560
А за постигнатото,бравос! smile3501
Татиииииииит,Вещиииии,Зиленкутуууууууууу,Убичъм въ ,беееее.Ма пуста старечска дименция.............. Tired
Мадикен,радвам се,че се обаждаш. Hug

# 623
Момичета, имам въпрос, обади ми се моя приятелка, с молба да ви попитам има ли някоя от вас с хиперинсулинемия и ако да, как се е чувствала в началото и как й е повлиял режимът.Тя е на режима от четири дни, тъй като се чувства отпаднала се чуди дали не се дължи на това.В момента няма нет, но при първа възможност сама ще пише.Ще й е полезна всяка инфо.

# 624
Момичета, имам въпрос, обади ми се моя приятелка, с молба да ви попитам има ли някоя от вас с хиперинсулинемия и ако да, как се е чувствала в началото и как й е повлиял режимът.Тя е на режима от четири дни, тъй като се чувства отпаднала се чуди дали не се дължи на това.В момента няма нет, но при първа възможност сама ще пише.Ще й е полезна всяка инфо.

Аз съм с инсулинова резистентност и не съм имала никакви проблеми.Мисля,че на твоята приятелка са и нужни поне 10дневна доза витамини.Аз пиех в началото на режима и не съм се чувствала изобщо отпаднала.Супер съм енергична даже.
Не мисля,че това е от инсулина.Но ако и пада много кръвната захар да хапва или пийва нещо с подсладител  Peace

# 625
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

за това заболяване не знам, но доста мацки "рапортуваха", че са се чувствали отпаднали, с главоболие и други проблеми в началото на режима.  Hug всичко отшумява с времето  и с повечко вода  Peace

# 626
  • София
Сетони, това което прочетох ма навежда на мисълта, че ние едва ли ще помогнем с нещо на тази твоя приятелка - виж какво намерих
http://www.protos.bg/diabet/dd/web_dd_br21/hipoteza.html

Вижда ми се доста сложно ,  от една страна според мен режима е много подходящ за диабетици , но от друга най- добре е да се консултира с лекуващия ендкринолог

Татитт - супер съм доволна че си ме записала за срещата  bouquet..... повече няма да позволя да бъда отвлечена  така извън София

# 627
  • Бургас
Добър вечер,мили момичета и момче!

Прибирам се и веднага включвам форума,въпреки,че не сядам веднага-хапване,душ.Вече съм заредена,ще се връщам да ви изчета.

Набързо да споделя,кантара играе около едно кило по-долу,ама чакам окончателно да отсече.Иначе чакам МЦ,малко закъснява.

А иначе хората около мен ахкат,ихкат,коментират :сигурно ти е трудно,разпитват ме,но им се вижда ужасно да ядеш "само"месо- определено всички само това чуват от изброените от мен разрешени храни.Сякаш те въобще не консумират месо?

И днес една пухкавелка като се прибирах ми вика:"Бре,бре тез диети бе,други хора ви правят!"Е,успя да ме поласкае!

Поздрави и честитки на всички!!!  bouquet  Връщам се да чета.

# 628
Момичета и момче, желая ви лека, спокойна и отслабваща нощ smile3525

# 629
  • София
Мацки, някъде из форума четох, че всяка суроватъчна извара става за режима. Вярно ли е? На тази на Маджаров не пише изрично , че е обезмаслена, а че е суроватъчна с 85кал. Става ли ?

Общи условия

Активация на акаунт