С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 415
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Само да кажа, че след като започнах режима открих, че всъщност много от газираните напитки на известни и неизвестни / тези май са повече/ се правят с подсладители. Обясниха ми, че това е така, защото излизало по евтино на производителите, така че четете етикетите..... аз не обичам газирано, но за разнообразие пробвам от някои напитки..... Rolling Eyes

Вещи, какво е туй хубавото нящо с опашките?Отръскайте го от пЕсъка, че ша го зимам след 20г.И със сваата ша са разберем.
[/quote]   Joy  Joy

# 601
Аз само набързо да се отчета - вече свалих 10 кг.и се чудя дали пък е нормално, тъй като в книгата пише, че се свалят за около два месеца, а при мен не е минал и месец-възможно ли е бързо да свалям тези килограми, които съм нотрупала от бременността, пък другите евентуално ще ги свалям по-бавно за в бъдеще?
И още един въпрос-те така както бързо ги изстрелвам може и повече да станат  Embarassed днес ми е четвърти ден на П, но утре имам рожден ден и мисля да хапна поне салата с пилешката пържола...та въпросът ми е:да карам 4 дни на ПЗ считано от утре или независимо, че са 4 дни на П да си направя 5 дни на ПЗ?

# 602
tonito26 - мен такива неща вече не ме изкушават.Ама в началото....всичко ме изкушаваше...
Браво за волята. Между другото сме градски...
Сега най-трудно ми е когато правя на сина пържени филии и мекици. Това ми е най-голямото изкушение. И ако ги нагъна - за него нЕма да остане...Ама пък като си погледна новите дънки, така ми харесват...че не мисля да рискувам всичко постигнато досега  Embarassed

Mr. Green Абе мен в момента нищо не ме изкушава,но като седнеш на маса с компания и всичко ти е пред очите ,и почват да ти течат лигичките  Joy Но и за миг не си помислих,че мога да си опитам.Аз си бях направила порция с краставичка и извара и от там си папках  Mr. Green
Само като помисля как 10,5кг ги няма за отрицателно време и не ми дава сърце да съгреша. Mr. Green
Мен ни е още лесно,че детенце ми го няма и не правя вкусотиите му,но след 2 седмици ще си го вземаме от Плевенско и може и да има мъка  Joy

В Перник ли живееш? Аз съм омъжена тук от 8год, иначе съм си от Плевенския край  Laughing

jeniqa Аз също свалих 10,5кг за 24дни.За сега нямам проблеми,но мисля,че по натам всичко ще си дойде на мястото си и ще се нормализират свалените кг за месец.  Peace

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 16:41 от tonito26

# 603
Аз само набързо да се отчета - вече свалих 10 кг.и се чудя дали пък е нормално, тъй като в книгата пише, че се свалят за около два месеца, а при мен не е минал и месец-възможно ли е бързо да свалям тези килограми, които съм нотрупала от бременността, пък другите евентуално ще ги свалям по-бавно за в бъдеще?
И още един въпрос-те така както бързо ги изстрелвам може и повече да станат  Embarassed днес ми е четвърти ден на П, но утре имам рожден ден и мисля да хапна поне салата с пилешката пържола...та въпросът ми е:да карам 4 дни на ПЗ считано от утре или независимо, че са 4 дни на П да си направя 5 дни на ПЗ?
Да можеш да си направиш така, няма проблем ако промениш схемата, аз карах 4 дни на белтъчини и 3 на белтъчини с зеленчуци и от тази схема останах най-доволна Hug

# 604
Хайде, момичета, приятна вечер от мен!
 Hug

# 605
Поздрав на всички с поводи и без.Днес нямах време да чета (ще се поправя при възможност),
но искам да се похваля - бум и аз на пейката на петичките - тегло 59.3.

Вече промяната е видима за всички. и въпросът е - а ти по оная диета ли отслабваш? (т.е ако има резултат е ясно защо)

Днес изнесох лекция пред 10тина жени и вероятно ще има доста зарибени.

Обичам Ви.

лека и отслабваща седмица.

# 606
На мен пък вече ми умръзна да разяснявам на всеки за диетата, който и да ме види ме пита , но в началото си учтив и по подробен но в един момент ти умръзва по цял ден а да разясняваш какво може и какво не и още до като говориш да те прекъсват с думите
"ама това .....може ли?" "ама онова не можели?"когато човек не е гогов да започне по добре да не си търси оправдания за да не го направи , ами да се съобразя с това какво е позволено и какво не и да си направи сметката сам  Rolling Eyesи да си купи книгата или да чете кдето трябва.

# 607
Бях за три дни на team building на Банско - страхотни си изкарахме!
И два дни събота и неделя не четох. Е, няма изчитане старата тема, а в новата вече има 31 страници.
Аз нещо задържам, ама си знам защо  Blush
Свалям само когато съм стриктно режимна. И форумът ми помага да си тренирам волята.
Успешна отслабваща седмица на всички!

# 608
  • Пловдив
На мен пък вече ми умръзна да разяснявам на всеки за диетата.....

Пък после се чудите защо пращаме на първа страница да четете.  Mr. Green  (Ели, нямам теб предвид, просто ти използвам цитата)

# 609
  • Бургас

Denica 17 още си чакаме снимката с новата рокля.Има 11 свидетели на обещанието.Уж била надърпана ,уж щеше да я сменяш ,уж щеше да ни се показваш ,ние чакаме тука и накрая нищо.
За наказание на следващата среща те искаме с нея. Whistling Mr. Green

Абе с новата рокля още не съм се снимала,но пък ще пусна снимчица на новата пола

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=252085&pid=6471251&lp=30   Blush

# 610
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добър ден и от мен,
Бейби дол  Hug Голям сладур си да,знаеш.......... Hug

smile3521 smile3521 newsm51 newsm53 newsm10 ПОДКРЕПЯМ!!!
Ленушка  Hug

ros4enka  HugРадваме твоето минусче, много!!
farfallina  Wink Браво!!! Брав, че стигна до тук! продължавай, не се отказвай!!! Бъди сигурна, че си попаднала на точнта диета!  Peace В първия момент, леко се шокирах от снимките...  Embarassed Знаеш защо...Но съм сигурна, че всичко вече е история и определено разликата се забелязва! Peace
Тинтири-Минтири Има разлика, има!!!! Вижда се!!! Купи ли кантар?  Laughing
Вещи  Hug Hug Hug
Деница , УАУУУУУ Shocked  bouquet

# 611
Здравейте пак, много хубави снимчици показвате  Hug
Вещи, чудна компания сте, много хубави и весели, а малката сладуранка наистина много прилича на теб, разкошна е, като слънчице Hug!
Вещи, а ако ще предлагаш достойнства пиши ме и мен/по спешност  Joy/,пробвах с "Нова Бразилия" на мен не ми действа като от рекламата  Confused , ама слушай, не си ги давай така, много са ти хубави, ако знаеш колко струват ...  Laughing
Тинтири Минтири, а при теб си личи отслабването и то мноооого си личи, браво, успех  newsm10
Деница, страхотно пистижение, изглеждаш чудесно  smile3501

# 612
Здравейте момичета и  момче,

Цоци, честито, супер е да закръглиш един двайсетак. smile3501
farfallina,  браво! Топиш се момиче!  bouquet
Тинтири-Минтири, има разлика и то голяма, вижда се.  bouquet
Вещи, много сте сладки всичките, но малката ти е просто уникална, влюбена съм в нея. Hug
Деница, нямам думи, изглеждаш невероятно!  bouquet
Кате   Hug

# 613
  • софия
Иииииииииии,БУХ!!! smile3521
Туй то,предаде се! Mr. Green Момичетаааааааа и момче,вардаааааааааа,Славка току що се намърда на пейката на шестичкитеееееее! newsm47
С това кило се дебнеме от една камара време,ми предаде горкото ,богу дух. bishop
Та бях се зарекла,като видя 6 на кантара да направя нещо........... Whistling От днес Славе си сменя ника,става Слабе. Joy Joy Joy
Ай ,стига с моето житие,да взема малко внимание да обърна.
Цоциииии,помниш ли какво ти казах,ааааааааааа? smile3501
Фарфалетке,Продължавай ,момиче,няма да усетиш как ще стане промяната. Hug
Деница,браво за търпението,волята и постигнатите резултати! smile3525
И още страШотни снимки видях,но нали съм заплес  ooooh!,имената ми избягаха. Embarassed
Нелкаааааа, Hugчестит рожден ден на патерица!Бъди щастлива! newsm51
Биборана,браво,че на време успя да се смъкнеш на другата пейка.Инак трябваше да джъгъртаме някой от шестиците след моето приземяване. Mr. Green
Ню Валя,да ти е живо и здраво християнчето! HugГласувам,ще отвеем конкуренцията
Гууди,душо моя.Оправяй се бързо,искам да ти е хубаво. spoko
Видох снимки от неделната среща........завиииист,завист ме разяжда. smile3538Исках и аз,бееееееее.Много сте хубави,много. smile3521
И тъй,като днес ми е щастливо,автоматически това означава,че ще се вика. Mr. Green
Почвам:Гуудииииииии,Орииииииии,БАчиииииииии,Кукихалеевиииииииии,Катетатааааа,Фолииииии,Перлитааааааа,
Бубеееееее,Танииииич,Криииииииииии,Волнааааа,Деаткааааа,Сватееееееее,Сънчееееееее,Цоцииииииии
,Диаааааа,ТАРАЛЕЖЖЖЖЖЖЖЖ  tooth ,Настиииииииии,Росченкааааааа,Дориииииии,Кремииииииии,
Зайчоооооооо,Фенсиииии,Мамсчеееееее,Нелки и Нелинкииииии,Блекиииииии

smile3514 туй то,прегракнах,но това не ми пречи да си викна за последно.УБИЧЪМ ВЪ!!!! newsm53

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 18:33 от СлаБе

# 614
СлаББББББББе newsm78туй ново момиче ли е?А,не туй нащо Славе Hug Hug
Славкееееееееееее,много си па убаваааааааааа !Добре дошла на пейката на шестичките!От га те чакам  bouquet  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Настиииииии,браво !Страхотна си!  bouquetХич не си слаба ,а много секси  love001

Общи условия

Активация на акаунт