С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 423
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 585
Вещи, ако такова...дай малко бюст на мен. 
И на мен, и на мен, ако може  Praynig

# 586
maggieto  newsm51, ros4enka  newsm51, Вещи   love001 , kachulska/Качулска/  ,   newsm51 ,desi_val  newsm51 Благодаря Ви за страхотната подкрепа.Без Вас нищо нямаше да направя.Цяла вечер ми бяхте в главата и само си мислех..."утре ще покажа снимки на момичетата,да им се похваля"  Blush Благодаря ви отново.Обичкам си ви  newsm51 smile3525

Цоци
Честити 20килца  Hug Byrne VK  Hug Василики   newsm51 Елисавета  newsm51 Честити минусчета

Slon4o Не брой дните със задържане и ще ти е много по лесно  Hug

farfallina Разликата ти е очевидна  Hug Поздравявам те  Hug
Тинтири-Минтири Изглеждаш страхотно  newsm51

Честито на всички именяци.Да са ви живи и здрави   bouquet
Да взема да се обадя на мойто мъж,че и той Владимир,а пък не знаех  Blush

# 587
 smile3515 smile3514 smile3511
Еееееей, умрЕх от работа днес ......Вчера щерката беше на изпит...прибрахме се след обяд и дремнах около час.Иииии оттогава досега - не знам на кой свЕт съм...Вкъщи - работа. В службата - всичко на вили и мотовили...
Та така . Само да се обадя - жива съм. Не съм прегрешила....а как ми се искаше по едно времееее...
Едвам успях да попрочета какви сте ги свършили.
Тинтири-Минтири - разликата е очевидна. Peace
Цоци - браво. В борбата с кантара винаги да си победител. Hug
Вещи - детенце ти е откъснало главата.И батковците също, но малката....Голям бонбон е  Hug
ЧРД на рожденниците на патерици   bouquet
По въпроса за бюста. Преди повече от 10 години пазих диета/чисто гладуване ако питате мен/  и свалих 33кг за една година.Та като започнах да свалям тогава, първо в балконите удари. Спаружиха се. А сега......няма такова нещо.Свалям оттук- оттам, ноооо от балконите съвсем малко  Embarassed .
И нещо да се поФаля- мАжо завижда за нашето кафепиене в неделя..... newsm48.А на мен още ми държи....Кееееф ! Много Убаво беше newsm08.
Айде със здраве  bouquet
Лека и отслабваща!
P.S. Дано щерката се е представила добре вчера. Стискайте палци в четвъртък, че мноооого тежък изпит я чака Peace

# 588
Цоци, честито за 20-те килца, останали в историята, с пожелания многоо скоро да са при 7-ците!
farfallina, браво за досегашния успех, има голям, видим ефект, продължавай и за напред така и успех!
тинтири-минтири, резултат има и още как. Успех

# 589
  • София
Благодаря ви, момичета!   bouquet

То и аз на снимките виждам, че има разлика, ама като се гледам в огледалото много-много не я виждам. Но нищо де... Като сваля и останалата по-голяма част, то е ясно, че ще почувствам. Къде ще ходя!

# 590
Вещи благодаря че си ме променила в табличката.  bouquet
Цоци - страхотен резултат
Връщам се да доизчета темета. Неуморни сте момичета. БРАВО!
Да попитам какви степчета ползвате за режима.
Какви поточно изследвания на кръв и урина правите, че сам решила и аз да направя а не знам какви???

# 591
Все забравям да покажа с режима на Дюкан колко много се изчистват мазнините, спазвала съм много видове диети, но и преди да родя дори толкова малко мазнини на корема не съм имала и то без да правя никакви упражния, само дето сега от ражданията имам проблеми с мускулите на корема които са раздалечени един от друг на  по голямо разстояние от нормалното и за това ще трябва да започна някаква гимнастика за коремни мускули.
А ето и снимката

Обаче пък гърдите се изпариха напълно, благородно завиждам на всички които си имат бюст и им се увеличава

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 16:14 от elikaragyozova

# 592
tonito26 - мен такива неща вече не ме изкушават.Ама в началото....всичко ме изкушаваше...
Браво за волята. Между другото сме градски...
Сега най-трудно ми е когато правя на сина пържени филии и мекици. Това ми е най-голямото изкушение. И ако ги нагъна - за него нЕма да остане...Ама пък като си погледна новите дънки, така ми харесват...че не мисля да рискувам всичко постигнато досега  Embarassed

# 593
то и аз не виждам разликата никак обаче пък самочувствието ми е по добро
по жизнена съм и имам желание да се движа и да се показвам
обичам вииииииии черпя с по едно фрапе

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 594
Здравейте!
Един месец ме нямаше и съм "само" седем теми назад.
Утре ще наваксвам с четенето, то само утре няма да стигне....
Не бях от най стриктните на почивката, старала съм се малксимално де Cry
Така че от днес офциално съм в трета, влизам 56 кг, Вещи моля за поправка.
Много ми липсвахте, гушки на всички Hug

# 595
Ох, и аз имам една питанка. За наторалния сок знам, че не може, но някъде в предните теми ми се мерна ДЕРБИ. Та мипат - Дерби газирано и газирана вода може ли? Гледам му етикета захар няма, но и никъде не пише sugar free. Че то кола-кола, ама и нервата ме хваща от нея, а айрянче не обичам много-много.

# 596
  • Пловдив
Газирани напитки с подсладители може.  Peace

# 597
Хелоууу!аз днес пак няма да се хваля...щото няма с кво.
Цоци, бравос!Кога дойде , кога ги свали?!Чак ти завиждам( вържи си червено).Я кажи от къде си да дойдем и да помогнем с тая работа...я ни виж колко сме ... и все сме яки в кръста...носим на всичко...кат` свършим работата и на ядене ша носим.
Вещи, какво е туй хубавото нящо с опашките?Отръскайте го от пЕсъка, че ша го зимам след 20г.И със сваата ша са разберем.
Горда,  fingerscrossed

# 598
Минавам да се отчета и да поздравя заслужилите

БРАВОС МОМИЧЕТА! Чудесно сте се отчели и отсрамили цялото дюканско войнство!

Аз днес съм още по-изтрещяла. Вчера на колежката й се обадиха да й кажат, че детенце й било контактно с друго детенце с менингит   Shocked. Днес обикаляха болници, ама още нищо не могат да докажат. Дали се е заразило, ако да - дали е вирусен или бактериален. Въобще нищо.

И какво може да направи човек като предпазни мерки?
Нещо съм се понапрегнала при мисълта колко е заразно това нещо  #Crazy

# 599
Горда разгледах снимките ти Преди и Сега, направо нямам нуми, невероятна разлика , !!!! явно имаш воля ,продължавай само така, ти наистина трябва да си горда с постигнатите резултати и да си пример за много хора тукхората с които трябва да се гордеем не сам малко в този форум,явно българката е силна жена и постига желаните цели на всяка цена Hug

Общи условия

Активация на акаунт