С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 426
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 570
Тинтири -Минтири-браво,личи и още как!

# 571
Тинтири-Минтири, има резултат... и още как! Браво! Продължавай в същия дух! Успех с оставащото Simple Smile  Hug
Елисавета, отличен резултат! Никак не е малко. Справяш се чудесно! Hug

# 572
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Тинтири-Минтири, личи, личи, продължавай в същия дух  Peace

Минавам да се оплача - купих си кайсийки днес уж 2 за мен останалите за младежа, ама той ги е подбарал докато аз обядвах и ги е изял всичките, егати и прахусмокачката!  Crossing Arms Освен това довечера съм на официално събитие, а нямам какво да облека, дори обувките са ми големи, а точно сега не мога да си позволя да си купувам свестни обувки. И съм в ПСМ на всичкото отгоре, ами това е оплаках се.

Айде лек ден и да вали, но преди 6, много оширочели дрехи ви пожелавам и повече добро настроение!  Hug

# 573
Цоци, страхотен резултат! Поздравления! Hug
Фарфолина, браво! Стискам ти палци да продължаваш все така успешно!
Вещи, много хубави снимки! Изглеждаш чудесно, загоряла и отпочинала.  Приси е страшно сладка!!!  Heart Eyes И много прилича на теб!
Тинтири- минтири, много си хубава! Резултат има!!! Peace

# 574
  • София
ЗлаВещица, благодаря за поздравлението!

12 см в талията са много, но много не личат - на 1.07 бях като буре : започнах на цели 112 см талия Embarassed!!! а ръста ми е само 158...

Много ви обичам и се радвам, че ви намерих защото благодарение на вас се чувствам силна и сигурна че ще продължа, защото виждам вашите резултати!!!
В къщи много не ми помагат : все ми казват, че от една водка нищо няма да ми стане... или от малко зехтин, или че съм се вманиячила...

А капака беше, когато една моя гостенка (слаба като спица) ми заяви, че със сигурност ще си увредя бъбреците - ха ха ха, при толкова вода!

Мили дюканки, желая ви на всичкитестрахотен ден, настоение и минуси!!!

# 575
Вещи, ако такова...дай малко бюст на мен.  Joy Супер си изглеждаш. Децата са бонбончета.
тинтири - минтири - разликата е очеизвадна. Поздравления  bouquet

# 576
  • Пловдив
Давам на всички, нареждайте се на опашка, ще има  Joy Пък ако не стигне все пак имайте предвид, че съм с три деца и съм ги кърмила по година и 3 месеца всяко, така че може да пробвате и с това  Party
Тинтири, разбира се, че се вижда разлика  Peace

# 577
Ели, аз от това се оплаквам, откакто съм на режима бюста ми е пораснал  #Cussing out
Ще ми се и на мем Praynig,ама май там единствено забелязвам да съм свалила ConfusedНе съм си вземала мерки преди за започна но утре сутринта непременно ще го направя и ще си следя и това освен кантарното положение,защото все пак усещам някои дрешки да са ми малко по-свободнички.Относно диетите преди това-Лунуване,опити за плодуване,два неуспешни опита с Дюкан и т.н.,но няма да се отказвам,поне ям ,а не качвам Grinning
Вещи много са ти сладки дечицата,и ти изглеждаш прекрасно.
Тинтири-Минтири,как да не си личи ,продължавай все така Peace
Елисавета,честити ти -0.300 и резултата ти е много добър newsm10
Даниела8885,и твоя резултат е много добър,добре дошла при нас Hug
Тонито,поздравявам ти за волята да устоиш Peace
Честито на всички именници,да са живи и здрави!
Василики,честито и на теб -0.300,хайде утре още толкова Simple Smile
Люси ,добре дошла при нас и поздравления за резултата!
VK  ,Коте честито -1кг!

# 578
Благодаря ви момичета за отговорите ... ще я карам май още на Кола лайт ...  Peace

# 579
Тинтири-Минтири , личи разбира се , много добре изглеждаш!!!!!

# 580
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
ИИИИИИИ ам как можах да забравя да се изфукарея сутринта.
Снощи влизам в кварталния магазин и едната женичка вика-"Абе ти доста си отслабнала бе момиче"
Аз нали съм скромна казвам ,че не е много а малко. Blush
А тя -" А не е то малко вижда си се" Crazy
Ам се размазах от удоволствие вътрешно.Аз самата не забелязвам никаква разлика,но и понеже нямам апарат да се снимам ,съвсем няма как да се сравня.Не че близо 9 кила лой са малко ,ама на моето туловище ,не са кой знае колко. hahaha

Вещи малката ти е резнала главата май ,красавица голяма. Hug

# 581
Добър ден и от мен,

Бейби дол  Hug Голям сладур си да,знаеш.......... Hug

maggieto  Hug Бях забравила,ти ме подсети,че стават 6 месеца от началото на режима,мерси за пожеланието!   bouquet

ros4enka Радвам се ,че имаш  - ,а да ти е Честит,и дано корема вече не те боли!  bouquet

Не съмДобре дошла в трета и успешна да е за теб!  bouquet

farfallina Браво момиче, има голяма разлика,продългаваи смело!  bouquet

Тинтири-Минтири Страхотна разлика и то само за 1 месец!   bouquet

Вещи Чудесни дечица си имаш!  bouquet

Ами това е, напоследък съм 63кг.,което ще рече общо -18кг. през втора фаза и -1кг. в трета,за сега.............. smile3508 Whistling Mr. Green

# 582
Здравейте и от мен   bouquet ЦОЦИ-браво мила  bouquet ТИНТИРИ-МИНТИРИ-има разлика разбира се  bouquetЕЛИСАВЕТА-браво ина теб  bouquet ВЕЩИ-много готини сте всички  bouquetВЕСИЛИКИ-браво  bouquetЧестито на всички с повод и без  bouquet

# 583
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ехоооооооооо, ето ме и мен,
Болна, изморена и нещастна се цопвам в края на темата Confused

Смирено прося съвет  Praynig да чета ли назад или да се въздържа?

Тежи ми всичко, а така искам да ми е хубаво ....

# 584
А здравейте и от мен!    HugКрайно време е да сляза от балкона,че ме е срам вече да надничам само Embarassed
Днес правя 3 месеца с вас.От 85 съм 71 кг,можеше  и по-малко да съм,ноооо..Както много пъти се е писало,след 1,5 месеца
стриктно спазване,реших,че щом другите прегрешават и не им се отразява,мога и аз!Да,ама нееее.Не ми се разминава #2gunfire
така,че ГГЗ-много е вярно.Все пак съм много доволна от резултата.Така,че на всички   bouquet
И на мен ми липсва Орелия.
Фарфалина,видях снимка в Казанлък Simple Smile

Дани, да, бяхме за няколко часа в Казанлък на Празника на розата, последния ден. Централната част на града ми хареса, както и гробницата, естествено! Simple Smile
Вещи, много сте хубави, браво!  bouquet Тинтири-минтири - имаш голяма промяна в обиколките, как така не я виждаш? Thinking Wink Поздравления!
Още веднъж мерси за всички за хубавите думи и куража!  newsm76
Действам в същия дух, редуването ми е 3/4, защото свалям повече в ПЗ дните! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт