С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 425
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 555
Вещи, когато искаш да разкараш нежелани "приятели" кликваш с десен бутон върху името и има опция -блокирай избрания абонат- никога повече няма да ти досаждат освен ако не ги извадиш самата ти от списъка с блокираните. Wink

Мерси, че си ме добавила в таблицата. Hug

# 556
  • Kazanlak
 А здравейте и от мен!    HugКрайно време е да сляза от балкона,че ме е срам вече да надничам само Embarassed
Днес правя 3 месеца с вас.От 85 съм 71 кг,можеше  и по-малко да съм,ноооо..Както много пъти се е писало,след 1,5 месеца
стриктно спазване,реших,че щом другите прегрешават и не им се отразява,мога и аз!Да,ама нееее.Не ми се разминава #2gunfire
така,че ГГЗ-много е вярно.Все пак съм много доволна от резултата.Така,че на всички   bouquet
И на мен ми липсва Орелия.
Фарфалина,видях снимка в Казанлък Simple Smile

# 557
  • Пловдив
Даниела, добре дошла!   bouquet А като си отдавна на балкона е можело да дойдеш дори и на Ягодите да се видим лично  Thinking
Падме, това за блокирането го знам, аз питам как да му направя и мръсно, освен че няма и да ми досажда  Twisted Evil
Ели, аз от това се оплаквам, откакто съм на режима бюста ми е пораснал  #Cussing out

# 558
  • Kazanlak
Вещи,можех и исках,ама  Embarassed!Не можах да се свържа с ГаляКз да се организираме

# 559
Вещи, чудесни дечица и ти сред тях! Много добре изглеждаш!  Hug

# 560
Добър ден и от мен.

Мерси на Вещи,че  ме е поправила в табличката-много си бърза smile3525 newsm51 smile3525 Много са сладки малките,добре сте си прекарали.

farfollina браво,хубав резултат-само така и ще постигнеш целта.

Цоци,честито 20 свалени кг.Пожелавам ти бързо да свалиш останалите.

Тонито,браво и на теб,устояла си на всичко.Радвам се за теб.Като те чета и аз по лесно устоявам smile3525

Честито но всички с минуси и месечинки  bouquet

Честито на имениците,да са живи и здрави Tada 
Гециии,каде си Hug

ЧАО и хубав ден от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 561

Ели, аз от това се оплаквам, откакто съм на режима бюста ми е пораснал  #Cussing out

Аууу не думай, аз искам моя да поспадне, това ми е една от надеждите.

# 562
  • Пловдив
И аз на това се надявах, ама няма  #2gunfire

# 563
И аз на това се надявах, ама няма  #2gunfire
И при мен не спада, но ми е все едно. То другото да се стопи  Mr. Green

# 564
Добър ден  и от мен!

Девойки да ви имам проблема,хората мечтаят за бюст а вие.....,и аз забелязах,че вследствие на загубените килограми,моят започна да изпъква,някак си! Laughing

# 565
  • София
Здравейте,

Най -накрая изчетох всичко .... Много съжалявам,че не се включих в кафепиенето в неделя ..... но
уж излязохме в събота само за няколко часа .....  а са върнахме в София чак в неделя вечерта ..... ще се опитам на 27.07. Tатитт моля те запиши ме .... май е по-добре да ти пиша ЛС,
Вещи аз имам само 5 свалени килца, но ще се чувствам горда, ако ме включиш в таблицата
....значи така с балконите  Shocked ..... дай малко за мен  ..... аз имам нужда  Joy  Joy

Фарфалина браво ..... имаш амбициозна цел ..... която стискам палци да постигнеш   bouquet
Цоци - значи си тръгнала обратно на еволюционната верига..... като стигнеш до маймуна пиши пак  Joy
Росимама .... е звънни да се видим де ..... срамота .....
Риен  .... ти пък какво само се правиш на страшна .... нали ти видяхме снимките ..... нямаш повече зъби от останалите  Joy ..... а ако си мислиш че само ти ставаш с Г.... нагоре някой път

Честито на всички свалилир на всички инвестиралир на всички с месечинки, рожденни дни и именни дни !!!!

Хайде сега обратно на тръстиката

Прохладен ден на всички желая ..... Дано да завали

# 566
  • София
Здравейте, момичета! Влизам да се похваля с поредното половин кило! Вече затвърдих 67 кг., т.е. -8 кг. до тук! Вещи, ще съм благодарна, ако ме поправиш в табличката.   bouquet

Интересното е, че на сантиметри не съм мръднала почти за 1 седмица. Дали е нормално?  newsm78 До сега може и да задържах или покачвах леко теглото, но сантиметрите си вървяха надолу без да спират.

Ето ви и 2 снимки, да видите дали има видима разлика за 1 месец с Дюкан: http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?f_id=2035 Аз лично не се чувствам още отслабнала. Единствено дрехите ми станаха широки, но не ми е олекнало, така да се каже.

Желая ви много свалени килограми и усмивки!  Grinning

# 567

Ето ви и 2 снимки, да видите дали има видима разлика за 1 месец с Дюкан: http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?f_id=2035 Аз лично не се чувствам още отслабнала. Единствено дрехите ми станаха широки, но не ми е олекнало, така да се каже.
еее, личи, как не! Поздравления   bouquet

# 568
Здравейте момичета и Тунинг !
Чак днес успях да изчета всичко .
Моя кантар днес показа още - 300 гр.  newsm44 !
Ето за сравнение колко сантиметра и килограма съм свалила за 37 дни
ръка -1 см.
крак -3 см.
ханш - 5 см.
талия - 7см.
гръдна - 4 см. и 8,400 кг.
Според вас това добре ли е , защото на мен ми се вижда малко(или пак много бързам  Embarassed )!

Цоци браво на теб изглеждаш супер!

Не съм успех ти пожелавам в трета!

Фарфалина браво имаш чудесен резултат и изглеждаш много по добре от преди , много си личи в лицето!

Василики   202uu

Даниела8885 браво на теб , чудесен резултат и много хубаво че слезе от балкона!

Вещи много са сладки дечица и ти изглеждаш прекрасно!

Честито на всички именници , на всички месечинки , на всички свалили дори и 100гр(и това е постижение) , на минаващите в трета фаза и изобщо на всички с повод!  newsm03
На рождениците ЧРД на патерици!  Embarassed

Приятен и ползотворен ден от мен!

# 569
Тинтири-Минтири, браво! Личи, как да не личи. Само така и занапред и ще постигнеш мечтаните кг. и визия.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт