С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 391
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 690
 New Valia, поздравления за Гого!

Лабело, супер изглеждаш, браво на теб!!!
Peace

# 691
tuning съжалявам за неугледния пейзаж, но майка ми си суши билки за чай и просто това беше мястото където мога да се снимам сама към огледалото, но все пак за твое успокоение- това не е марихуана  smile3534
пак се извинявам за лошия фон, важното е да видите резултата, другото не го забелязвайте

момичета мерси за комплиментите, очаквам и ваши снимки скоро, когато решите да пуснете Simple Smile

# 692
 Мили момичета, имам въпрос, основно към 3-то и 4-тофазничките- в периода на МЦ, освен кг качвате ли см, защото от вчера съм в цикъл и ми се мярка +1см на бедъра от няколко дни, иначе съм около половин кг +. Много се шашкам за мерките, те са ми по-важни от кг. ЦАЛУФКИ!!!

# 693
New Valia, поздравление за детенце  bouquet за лунната диета според мен не я прави, цял ден на течности си е жив глад, при мен когато намаля храненето  режимно, разбира се се  получава задържане така че ти си решаваш, но помисли.
Лабело, не мога да повярвам че тези дънки са били твои. Браво! Успех на изпитите,  вярвам че ще успееш! Flowers Four Leaf Clover

До "ВСИЧКИ" - Ако през дните на "П+З" не се сваля, за какво да ги правя да им се види Simple Smile Не може ли да си правя 7 дни само "П" и 3 дни "П+З". Чисто психически не ми е никакъв проблем..
tuningmania  през ПЗ продължаваш да сваляш, но задържаш и вода затова не се вижда резултат, но ако намалиш дните със зеленчуци ще лишиш организма си от важни витамини и минерали, който се съдържат в тях, така че недей.

# 694
До "labello" - Ееее.. аз.. таковата.. тоест.. дефакто.. всъщност.. щеше ми се да се фокусирам на билките, но.. не успях.. мечтите ми се отправиха моменталически в друга посока Embarassed Както казваше един познат: "Кажи му Мъж, и не го обиждай повече!" Confused

До "Катя*" - Не може ли да си набявам витамините и минералите, на хапчета, от аптеката Thinking

# 695
Tuning, режима е описан като двутактов двигател, така че ПЗ дните са също толкова важни колкото и П дните. Схемите 5/5 и 4/3 са разумни, мое мнение е да не си правиш свободни съчинения. А и не може постоянно да сваляш- бавно но сигурно, нали не искаш после да си  върнеш кг. Успех!!!

# 696
  • София
Добро утро на всички!
Лизи Hug ползвай си обезмаслена рикотта. При нас няма, има само пълномаслена и затова не я използваме.
Жозефа, не винаги диабетичните храни за подходящи за нас. В нектара от арония има арония (плод)и фруктоза, които на нас не са позволени. Сание не е зелен чай, а чай против запек.  Peace
Лабело  Hug по принцип Дюкан разрешава едно гала ядене, при това вечеря. От една страна е прав, защото ако е галаобяд, аз например ще почна да ям от обяд и няма да се спра до вечерта.  Embarassed От друга страна обаче, ако волята ти е по-силна от моята, по-добре галата да е на обяд, за да има време да се изразходи до вечерта. Вафлите например може да ги хапнеш на обяд или сутринта, а гювеча - на вечеря. Но трябва да си сигурна, че няма да продължиш галата от обяд до вечерта или че вафлите няма да станат от 2 - 4 или 6.  Peace Знам, че това е Дюканска ерес, но според мен трета фаза малко или много трябва да се понагоди към организма на всеки. Аз лично  след галавечеря, като ми покаже на следващата сутрин кантара +2, се стресирам неимоверно и почвам да правя глупости от рода на 2-3 дни на П... #2gunfire
За кашкавалената извара - не ви съветвам  Peace Само Молинка може да яде каквато и да извара, след като няма друга.
Вещи Hug, и аз мисля да го разкараме това свинско от резюмето на режима, само обърква хората  Joy И агнешкото дори можем на махнем, те са чак за трета фаза   Whistling
Тунинг, често се получава така, през ПЗ се задържа или има леко покачване. С П дните всичко си идва на мястото. Не те съветвам да правиш 7/3, защото в дългосрочен план е вредно за здравето. В най-лошия случай можеш да редуваш 4/3. По принцип не е хубаво П дни да са повече от ПЗ, но схемата 4/3 дава хубави резултати. Иначе според Дюкан най-добрата схема е 5/5. А де факто ти не си качил, а си задържал вода.
Лунуването   е абсолютна противоположност на режима на Дюкан.
За мен - имам за гонене още 400 гр до лентичката, много трудно става вече, аман! Сваля едно кило, после имам покачване, което ликвидирам за около 10 дни - 2 седмици. После пак след няколко дни имам минус. При мен винаги е така - варирам страшно много, макар и да съм стриктно режимна. Примирила съм се и не се стресирам много, макар че несъмнено е неприятно. Сега последните 5 кг ще ги боря сигурно до Коледа.
Лек и усмихнат ден!

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 10:15 от krikri

# 697
Лабело  Hugбраво разликата е очевадна, а и с тази талийка си много добре NaughtyБРАВО!!!

# 698
До "Пираня " - Права си - няма да експериментирам. 5 на 5 и това е..

До "krikri" - Ще го карам 5 на 5.. дано върви надолу, макар и бавно.

# 699
Добро утро Hug
Лабело, просто думи нямам, супер си! Аз такава талия как да докарам само незнам...
Ели Карагьозова, ти тоз корем как го докарваш такъв стегнат(мернах някъде снимки по назад), нещо специално като упражнения?
А аз назад да чета сега. Който си е вял гъза един месец сега срича  109 тема....
Хубав ден! Hug Hug

# 700
Кри,аз лично от опит знам ,че галата ми продължава не цял ден ,ами и два,ако я започна на обяд. hahaha Joy JoyПък и Дюкан казва ,да не са две последователни хранения за един ден!Аз мога и три да направя. Embarassed hahaha Joy Joy
Лабело,резултатите ти са чудесни. smile3501 smile3501
Пираня,не само в период на МЦ PeaceМного лесно се качва,ако не спазваш режима  стриктно Peace
New Valia,браво!Цял живот от успехи да не се отървава! Hug  bouquet
Тунинг,дните за ПЗ се правят за подсилване на организма! Peace
Чатъркиииииииииии, Убичам въ ,бееееееееее!

# 701
До "perlata" - Че то моя си е силен - 117 килограма мощ!

# 702
Привет сладури  Heart Eyes

В събота и неделя бях по плажовете, а в понеделник много ангаже  ooooh! та реших вчера, че първо ще изчета всичко пропуснато и тогава ще пиша ..... е просто не успях  #Crazy затуй реших - минавам, казвам че съм без промяна у килата уви  Rolling Eyes; поздравявам всички съфорумци  Wink; прегръщам бургаЗлийки и Вещи и тихо и кротко се изнизвам назад да дочитам, че съм още на 7-ма стр. от темата.... ама пък ако бях чакала да изчета всичко то с туй темпо мое ще минат още поне 2 такива  Mr. Green

Приятен прохладен ден на всички  Hug

ПП. В почивните дни правих желираната торта на Ели   bouquet - сега ме врънкат в къщи кога ще има пак  Joy

ППП. тъкмо да се постна и видях, че имало и таквизи дето са на 109 тема - ура, не съм баш най....  Joy Joy Joy

# 703
Добро утро Hug
Лабело, просто думи нямам, супер си! Аз такава талия как да докарам само незнам...
Ели Карагьозова, ти тоз корем как го докарваш такъв стегнат(мернах някъде снимки по назад), нещо специално като упражнения?
А аз назад да чета сега. Който си е вял гъза един месец сега срича  109 тема....
Хубав ден! Hug Hug
Никакви упражнения не съм правила до сега Embarassedно е време да започна нещо за този корем, че ми е болна тема Sad
Тунингмания, ако бях на твое място щях да съм на схема 5 на 3, ще стане по бързо Hug

# 704
До "elikaragyozova" - Оф, не знам - съвсем се обърках.. ще ми се да се придържам по книгата..

Общи условия

Активация на акаунт