С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 390
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 705
До "elikaragyozova" - Оф, не знам - съвсем се обърках.. ще ми се да се придържам по книгата..
Еми да , ако си прочел книгата внимателно ще видиш, че има различни схеми,аз например пробвах 5 на 5 и имах много лоши резултати в началото и като промених 5 на 4 веднага килограмите тръгнаха на долу, според мен ако имаш да сваляш над 10кг винаги трябва протеиновите дни да са повече то тези с протеини с зеленчуци за да има по бърз ефект ,иначе ще се мъчиш по дълго време, но най-добре е да експерементираш върху себеси и твоя организъм и да пробваш и да видиш как става по бързичко Hug

# 706
  • София
Тунингмания, ако бях на твое място щях да съм на схема 5 на 3, ще стане по бързо Hug
Аз съм против - по-бързо не означава по-полезно. Най-важното е, правейки режима, да запазим здравето си! А Тунинг ми изглежда силен психически, за да може да издържи по-дълго време на режим. Забравихте ли нашия девиз - Бавно, но славно и завинаги!
В Книгата никъде няма редуване с повече П дни. Peace Ели, а при теб 5/5 не е имало резултат, просто защото килограмите ти за сваляне са били много малко, което не е случая на Тунинг. При теб свалянето на кг е било по-скоро за козметичен ефект, а не за здравословен.  Peace
Още нещо да добавя - против съм също така от началото на режима да се прилага 4/3. Според мен най-доброто е 5/5, но когато в един момент, след свалени мнооого килограми и дълго време на режима, престане да се сваля с това редуване, може да се мине на 4/3 за сваляне на последните останали, най-упорити и най-трудни килограми. Но в края на краищата всеки сам взема решение за себе си. Sunglasses

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 10:35 от krikri

# 707
               ДОБЪР ДЕН ДЮКАНЕСИ И ДЮКАНЕЦ. Ако и този път поста ми отиде в коша ще бягам да си куп  #2gunfire и да ги избия. Аман, трети път пиша, и трети път нищо не мога да направя.  Mr. Green
               ЛАБЕЛО - успех на днешният изпит и БРАВО за смъкнатите килограми, направо си фантастична, ма тия дънки може би си ги взела на заем за снимките?
               НЮ  ВАЛЯ - радвам се че малкият хубавец грабна приза, ма така е българските мъже, са най-хубави. Пожелавам му все такъв успех във всички начинания!!
               ТАТИТТ - как така миличка забрави да се похвалиш с изпита - мче това си е страхотна оценка, браво и все такива да ги имаме.          
               КАТЯДЖИН - благодаря за кафенцето, ма аз толкова пъти писах, че без малко да забравя да благодаря.
                НА ВСИЧКИ - които имат повод днес - празници, месечинки, -, и други    честито и нови успехи   bouquet
              ТУНИНГ - не се шашкай и аз съм така, при ПЗ задържам, при П смъквам 1 -
1.5кг. Нормално е това, дори е нормално да имаш 10-15 дни задържане това да не те тревожи никак. Пожелавам ти успех.
              ФИЛЮДКИ И СЛЪНЧЕВ ДЕН и господ да ми е на помощ сега, че да се появи този пост най после!

# 708
tuningmania ...ти гониш сваляне на повече килца затова карай по правилата ...5П/5ПЗ най добре това Дюкан препоръчва за хода които искат да свалят около 20 и повече килограма .... моя съвет е "хвани " си един ритъм и го спазвай ... не прави дните на П повече от тези на ПЗ ...
Дюкан изрично подчертава че този режим не е с постоянно сваляне а с периоди сваляне-задържане ...така че въоръжи се с търпение за дълга "обсада" и килцата ще капитулират
ако караш на повече дни на П ...неминуемо ще сваляш с по бързи темпове ..но опасността от ЙО-ЙО ефекта след това е по голяма ...а аз точно това харесах на този режим че има някаква логична система за избягване на този ефект ...ако гониш бърз резултат направо 20 дни на чай и плодове и ти гарантирам 15 кг че може и повече но и другото което ти гарантирам е светкавичното им връщане че и с лихви отгоре ( минала съм по този път) .... смисъла на дюканския режим е не да си лишиш организма от храна ... или напълно от определени групи храни а силното им ограничаване не коментирам че по дългите периоди на П не са полезни за организма ( даже Дюкан подчертава че ако карат УДАРНИЯ период повече от 5 дни трябва да се посъветваш с лекар) ...което значи че повече от 5 дни на П той ИЗОБЩО НЕ ТОЛЕРИРА ...а в дългосрочен план ( демек втора фаза ) не бива .... така че сам си прецени и си избери ритъм който да спазваш
от друга страна  коментирано е многократно във форума задържане за 10-15 дни въобще не се брой за задържане ...........аз лично приемам дните в които кантара не помръдва като дни в които "затвърждавам постигнатите до момента резултати " нещо като гаранция че после няма да си ги върна светкавично ...

# 709
             МДААААА, щом извадих пистолетите и работата се уреди  smile3532

ЛЕК ОТСЛАБВАЩ И ЕМОЦИОНАЛЕН ДЕН и понеже съм си саляра и не мога да въздържа ще ви изпратя и пного
                 love001

# 710
Labello, вдъхновяващ резултат! Изглеждаш чудесно!
Ели , не само коремчето ти е чудесно, а и дупенцето ти е перфектно! Браво! Ех...  Hug
Кри, и който сваляне е на такива приливи и отливи. Ама се впечатлявах  първите 2 месеца. Сега свикнах, даже съм в нещо като трета фаза. Чудя се кога да уморя последните 3 кг - сега или в скоро време ooooh!

# 711
За сега съм "задържала" кг за не - повече от 3-4 дни, но след всичко прочетено тук, приемам това за абсолютно нормално. Карах известно време на 5/5, но това броене на дните, не ми допадаше, затова минах на 4/3 - по- лесно е и за помнене и за изпълнение, че когато ми се падне в почивните дни само на П, ми идва в повече Wink

Вещи допълни ме в табличката - старт 75 кг, след 1 месец с Дюкан 67 Simple Smile Цел - 58 или 60 - ще преценя в процеса на отслабване Simple Smile

Аз май ще се повторя, но ефектът от диетата за самочувствието е невероятен.
Тинтири - личи си че си свалила доста кила. Ние май наистина се движим еднакво Simple Smile Хубаво е да имаш другарче Simple Smile  

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 10:58 от Taни

# 712
  • София
Здравейте, дами  Hug !
Кри  Hug ,чакам си обещаното на лични  Grinning .Чета ти постовете и   винаги са ми  много полезни.
Ели  Hug !Изглеждаш прекрасно!
Росченка, чудесни резултати !
Лабело, страхотна разлика !
Радвам се  на всички с лични победи   bouquet !

От две седмици смених схемата на 4/3.Действа ми добре, но желанието ми за плодове се засилва с всеки изминат ден  Sad .
И при мен  свалянето накрая става бавно.Ту нагоре,ту надолу.Първоначалната цел беше 65 кг.Когато ги стигнах,промених лентичката на 63кг(толкова излиза по калкулатора), но да знаете,че се стремя към 60 кг.  Grinning .
Пожелавам, ви хубав ден с много целувки от мен!

# 713
До "ВСИЧКИ" - Оффф.. не знам. Ще се обадя на един Приятел, който всъщност ме запали по тази Диета, и който е отслабнал МНОГО, да го питам ТОЙ на какъв график е.. Чао ВИ за сега, аз излизам по задачи.. довечера ще се "видим" тук Hug

# 714
ДобрютрУ Hug
И аз като Тунинг задържам. Но, за разлика от него, не се шашкам.
Препоръчвам го и на тебе, Дюканецо Simple Smile
А, виждам, че никой не ти е отговорил какво е това животно ПМС - месечния цикъл при жените Simple Smile Сигурно ги е срам да ти отговорят на такъв въпрос Hug
Лабелче, успех на изпита и верно си много хубава и слаба Hug
Дънките сякаш са на кака ти Wink
ТатиТче, знаех си аз, че освен хубава си и умна Hug
ЕлиКарагьозова, страшна си, мацко Hug (В смисъл, че си готина, а не че с теб плашат децата) Hug
Цоци, абсолютно съм съгласна с разясненията ти към Тунинг.
Важното е да не се качва, а не да се паникьосваме, че не сваляме периодично Peace
Василики, глей кво става, когато заплашиш с автомат, ааа Hug
Филюдки Hug
НюВаля, честито за детенце ГогЕнце Hug
Ама си мисля, че и на Лени трябва да кажем мерси за това, че постоянно ни подсещаше да гласуваме за сладурчо Hug
Кри, айде бре - некви си 400 гр, виж им сметката Hug
Славеееее, оу, пардон - Слабббееееее, ма голяма си прекрасница, бреее Hug
Вещи, шЪ сЪ бийм с некои от твоите свати, да знайш Hug
Аз откога казАх, че ще си я взема Приси за снаха и ся, молЪ ви сЪ, чувам, че некои имат мераци. Ха ма ха Crossing Arms
Тинтири, абе разликата ти е очевАдна Hug

# 715
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро прекрасни дами и господин!   bouquet
 Първо да кажа на петичките да направят едно дупе място - след неколкодневно колебание днес кантара закова на 59  Grinning така, че след 1 месец и нещо задържане и 1 ден ден 3та фаза най-сетне кантара мръдна - УРА!
 Честито на всички с намаления, а на задържащите - потрайте и това ще мине, а след това радостта от падналото кило е двойна!  Hug

Освен това да споделя, че снощи всичко мина чудесно въпреки вида ми тип - неглиже, а и да се похваля - СНБМ взе награда  Grinning

И за да има равновесие и да се оплача - детенце цяла нощ повръща и го боли корем, явно го прихвана гадния грип който ме мъчи мен повече от седмица, само ме притеснява, че не ще да пие нищо и може да се обезводни, изобщо не знам как да го накарам да пие.

# 716
  • Варна
Слабе,честита ти шестица и аз искам да видя вече,но още малко,че пак имам проблеми с ходенето до WC
Labello,първо стискам силно палци и второ да ти кажа че изглеждаш много слаба в тези дънки,Браво
Деница,честита ти  нова пола,много добре ти стои
Вещи,благодаря ти за отбелязания минус  bouquet
New Valiaсладура заслужава  bouquet
 Пожелавам ви много минуси на всички,лек и успешен ден
Не съм,честита ти петица и на теб  bouquet

# 717
  • София
Тани, ама наистина с теб вървим заедно Simple Smile Много готино!

Вещи, искам да кажа само, че някой може да го приеме буквално и да стане грешка, ако не провери или попита. Не искам да се заяждам, само си казвам мнението. Определено изречението е подвеждащо.

# 718
Не съм, слагай веднага свещички в дупето против повръщане.
Ние с нашите така правехме, защото сиропчетата ги повръщаха.
И през няколко минутки давай по лъжичка глюкоза.
Успехи Hug
Перле, искам и аз да си чатя с вас, пък Crossing Arms

# 719
Здравейте, момичета  Simple Smile

Не успявам да ви наваксам, тъкмо прочета уж всичко и вие пак сте написали поне 5-6 страници Mr. Green
Аз днес правя месец дюканстване и резултатът е - 6.800 кг.
Вещи , ако може да ме попромениш в табличката, вече съм 61.6 кг Crazy

Отчетох се, сега ще бягам, че детенцето си ме търси Rolling Eyes
Приятен ден на всички и много минуси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт