С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 43 251
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте прекрасни ПРИНЦЕСИ и ти ПРИНЦЕ НАШ  bouquet.

ДНЕС ЕДИН ГОЛЯЯЯЯЯЯМ МИНУС НА ВСЕКИ, КОЙТО ПИШЕ И ЧЕТЕ  Mr. Green

А дано,а дано Mr. Green.
Ели изглеждаш чудесно Flutter.
Лабело страхотна разлика #Crazy.
Тинтири-Минтири е как да няма разлика newsm78,че то къде са ти отишли бузките,коремчето и бедрата бе Thinking?Браво и продължавай  bouquet.
Аз задържам,но няма да мрънкам понеже сама съм си виновна Embarassed,с тая моя ЛАКОМИЯ Banghead.
Не съм честито и на теб   bouquet!
Деница страхотна си smile3521.

# 721
  • Бургас
Добър ден и от мен!   bouquet
Лабело,много добре изглеждаш! Успех на изпита!
Ню Валя,честито за успеха на детенце! Все така да е номер едно!
Връщам сега назад,че не съм чела от вчера следобед.....
Лек и приятен ден на всички!
П.П.Благодаря на всички,одобрили новата ми визия  Blush  От дете не съм носила поли,все с панталони ходя и сега ми е трудно да се възприема.... ,но свиквам малко по малко да се гледам с нещо по-различно от широки ризи и панталони ...

# 722
  • Бургас
Добър ден на всички дюканстващи!

Включвам се само за малко и без да изброявам поздравявам всички с минуси и месечинки! Flowers Sunflower

Labello - Снимките са впечатляващи и ме карат да мечтая и аз да имам твойте резултати след мноооого време/дали?/.А за изпита - fingerscrossed

ТАТИТТ - Този резултат от изпита ти  е супер и оборва теорията на  "видните" ни специалисти,че режима води до амнезия.Голяма работа си! newsm10

New Valia - Честито за детенце!И да ти кажа за лунуването,аз съм го казвала,ще се повторя,но явно не си чела.Аз започнах режима заедно с лунуването,спазвах го три месеца като пиех айрян и бульони,но все повече и повече се чувствах зле в деня на лунуването и на другия ден.Като навлязах в четвъртия месец на режима,направих един ден и лунуване и бях парцал,затова взех решение да го спра и сега продължавам само с режима.

Деница - Честито още една нова придобивка! newsm74 си!

Поздрави и от мен на бургазлийки! Hug

Лек и усмихнат ден на всички и до довечера!

# 723
Цоци, СВ означава сухо вещество.  Rolling Eyes

# 724
Добро утро девойки,

Днес се събудих с усещането, че слабея. Голям кеф ми стана   Grinning.  Кантара не е помръднал де, но аз си имам чувството, че отслабвам. Дано скоро и той ме зарадва с фактическо отклонение на долу.

Иначе другата причина да съм толкова горда от себе си е, че една колежка днес има РД, но аз най-категорично и безапелационно й отказах тортата и сокчето. Дори не ги удостоих с поглед и мирис  Laughing

Резултатите Ви са голям стимул и това, че споделяте какви схеми сте спазвали и спазвате мисля, че помага много на всички, които са отскоро на режима. Благодаря Ви   bouquet

Хубав и успешен ден на всички

# 725
  • Пловдив
Още нещо да добавя - против съм също така от началото на режима да се прилага 4/3. Според мен най-доброто е 5/5, но когато в един момент, след свалени мнооого килограми и дълго време на режима, престане да се сваля с това редуване, може да се мине на 4/3 за сваляне на последните останали, най-упорити и най-трудни килограми. Но в края на краищата всеки сам взема решение за себе си. Sunglasses

Никога не съм го казвала досега, защото 4/3 е много популярно и се радва на успех, но все пак то не е дадено от Дюкан, а измислено и приложено тук от форума. И аз мисля, че най-доброто е 5/5 - все пак го казва Той.

# 726
Здравейте момичета, от миналата седмица не съм писала, но редовно ви чета. Ами сега какво да ви кажа ............. марш някоя от седмичките на пейката на шестичките, че днеска кантарчо ме зарадва и видях 79,800 кг. Качих се на кантара поне 3 пъти за да се уверя, че е истина и той все това ми показваше. Така, че моля нека някоя от пейката на 9-ките да заповяда на моето място на пейката на 8-ичките. Искам да помоля Вещи да ме коригира в табличката на 79,800кг., а аз сега отивам с голямо удоволствие да си коригирам линийката. Целувки на всички от мен.

# 727
Вещи  Laughingвсе забравям да спомена, че жената на аватар ти е със страхотни пропорции според мен и това е идеала ми за хубаво и стройно тяло, което разбира се не може да има всеки Sad
И да питам случайно да знаете защо киселото мляко Култура нещо изчезва на пазара, не мога да го намеря никаде от една седмица?

# 728
  • Лом
Здравейте!
Кrikri-утрепа всичко детско в мен Joy  Колкото се старая да не допускам грешки ,толкова повече гафове правя... и с аронията и с изварата....Благодаря ти! Ето, за това е нужно понякога да се задават макар и тъпички някои въпроси,които не са описани в книгата.Вземам се в ръце и продължавам.Кантарчето е много мило днес и ми показа 74.900 #CrazyПравете място на пейката и за мен!
newsm44
Честито на всички с поводи! newsm51

New Valia -честито за детенце-заедно сме,много сме!
Labello -видях снимките-чудесно,брависимо!!!!Стискам палци и за изпита ти!

Много минусчета днес!

# 729
  • София
Ели, някой писа,че има профилактика на линията за производство.Така беше и с  Герма,но вече се появи на пазара.

# 730
Здравейте и от мен! Поздравления за цялото Дюканско войнство!  bye Чета ви редовно , видях страхотни снимки - момичета - шапка ви свалям - прекрасни сте! Аз си продължавам по схемата 5/5 - доволна съм - резултат - за близо 5 месеца - 20 кг. Това никога не е било! И всичко това, благодарение на факта, че ви има! Благодаря ви!  lovekiss
Целувам ви всички! Желая лек и отслабваш ден!  Kissing Heart

# 731
Добър ден от мен пак.Аз си купих книгата и гледам да не задавам много много въпроси.Но имам някой неща, за които си не намирам отговор.Например интересува ме как стоят нещата с пушените пиле и риба.Вие консумирате ли ги?Приятен ден от мен smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 732
Добро утро муцунки  и тунингмания(то станало добър ден ама нищо)
аз съм доволна кантара ДНЕС ми затвърди 66 ураааааааааааааааа
моя мъж е 7 кг минус обаче това не ми се вижда много при положение че има да сваля доста...
но по добре бавно и славно отколкото никак
гушки и силувки
(аз се надявам сега да ме заведат на раЗходка)

# 733
Добър ден от мен пак.Аз си купих книгата и гледам да не задавам много много въпроси.Но имам някой неща, за които си не намирам отговор.Например интересува ме как стоят нещата с пушените пиле и риба.Вие консумирате ли ги?Приятен ден от мен smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Аз консумирах пушена шунка на Браво то време на време, а няколко пъти пробвах с пушена риба, но задържах много вода от тях и за това ги спрях, досат са си соленки и дори на другия ден бех цялата подута Sad

# 734
  • София
Привет, момичета - кокичета    bouquet
Аз отдавна не съм се мяркала, ама дълго нямах с какво да се похваля  Confused
Обаче вече сборих още един килограм  newsm44

И аз като Тунинг задържам. Но, за разлика от него, не се шашкам.
Препоръчвам го и на тебе, Дюканецо Simple Smile
А, виждам, че никой не ти е отговорил какво е това животно ПМС - месечния цикъл при жените Simple Smile Сигурно ги е срам да ти отговорят на такъв въпрос Hug

Всъщност означава Предменструален Синдром, и се проявява предимно преди цикъл.
Макар че има и такива, дето постоянно са в ПМС  Wink

По вчерашния въпрос за циците - и аз не свалям там, свалям само на обиколки, а чашките ми същите  ooooh!  А толкова се надявах да ги намаля ...  Tired

Културата и Гермата се появиха пак на пазара.
Открих и едно ново - Карабунар, на мен ми хареса  Grinning

Поздравления на всички пуснали снимки, много стимулиращо действат    bouquet

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 14:37 от Amidala

Общи условия

Активация на акаунт