С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 43 251
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 735
Хайде да се смъкна от балкончето! Ха здрасти  bye!
Задържам си според очакванията  Crossing Arms, без шаш и паника.
Единствената изненада бе, че новото ми електронно кантарче ме тегли с половин кило надолу от механичното  dance, а се бях подготвила психически за обратното. Щото то - механичното, е поне 20 годишно, но пък поради този факт не е "made in China"...
В последните дни имаше страхотни снимки - ще ми е трудно поименно, всички сте страхотни!   bouquet
Радвам се на радостите ви - изпити, конкурси, месечинки, рождени дни, минусчета, нови никове, нови дрешки, нови дюканки...  Hug Радвам се и когато в темата може да се влезе без каска и бронежилетка... yes
Пазете се от летния ентеро-вирус, че от една седмица си играя на чичко доктор с баща ми smile3543
Спокоен и приятен ден  Flowers Sunflower!
П.П. Къде зачезна Лени плдnewsm78

# 736
Като говорим за мляко, да попитам за Фермерско диетично?
Много лесно се намира на пазара, но не знам дали е подходящо.

# 737
  • София
Ахой от морето!!
Аз съм перфектно Simple Smile
Питанка- има ли някъде списък със записалите се за срещата Mr. Green?

# 738
Момичета, може ли някой да ми каже за канелените бисквитки - 80-90гр. овесени трици колко супени лъжици е това? Вярно, че и лъжиците са различни, но нещо ориентировъчно.
Благодаря предварително.  bouquet

# 739
Момичета, може ли някой да ми каже за канелените бисквитки - 80-90гр. овесени трици колко супени лъжици е това? Вярно, че и лъжиците са различни, но нещо ориентировъчно.

1 сл трици е около 7гр

така пише на моята опаковка

# 740
tonito26, сега видях , че живееш в Перник и аз съм от Пк, живея в Исток Grinning Мадикен, спомена че отиваш във Виена  Laughing та се сетих,че там на пазара за зеленчуци нама да имаш проблем с пазаруването въпреки че не знаеш немаски, 50% от продавачите са българи,а другите сърби ,македонци Grinning миналата година ходихме на състезание в Хонландия и миняхме през Виена да си направим разходка децата се забавляваха страхотно ,че могат да пазаруват на български:)

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 13:42 от mamaMiq

# 741
рокипагане, Гудето ги беше докарала до 12 лъжици (12х 7г всяка= 84г). Но когато аз ги направих с толкова лъжици, бисквитите ми станаха безкрайно сухи и трудни за преглъщане Rolling Eyes . Следващия път ги направих на око (съжалявам, че не помня колко сложих). Горе-долу като ориентир мога да кажа, че направих смес, която да може да е поне малко разливаща се, за да се изливат гладки "купчинки" и съответно да  станат гладки сладките (като на снимката Mr. Green )
Еми, това е цитирано от един от постовете на Татитт от 15.07 Peace:
"Прилагам списъка до момента за срещата за 27ми:
Вещи
Перлитка
Нели
Катеджин
Славе
Халеева
Росченка
Пилито
ЦветиР
Кри
Лени
Фоли
Василики
Червнокоска
new valia
Dari 68
Хрисула
Майка Зайка
Биборана
Radius
Венерас
Киарас
Deva"

# 742
  • Лом
СПЕЦИАЛНО ПРОВЕРЕНО НА ЕЛ.КАНТАРЧЕ- ОКОЛО 16 ЛЪЖИЦИ СУПЕНИ то си зависи и от триците-моите са от по-едричките

# 743
Mma Ramotswe, Polly-Wolly, Жозефа -- благодаря ви момичета за бързия отговор. Ще пътувам и искам да направя от тях.   bouquet

# 744
  • София
Rokipagane, вземаш една опаковка трици (ако може да е от малките че по-лесно) и започваш да си мериш с твоята си лъжица - колкото лъжици излезе - толкова ... и после по грамажа написан на опаковката се ориентираш колко лъжици са ти дошли 80-90 гр.
Че от лъжица до лъжица разликата може да бъде доста голяма  newsm78
успех!!!

# 745
  • София
Бреееей, много сте бързи!!!
Не можах да смогна и аз да дам някой акъл, всички сте ме изпреварили newsm45

# 746
  • София
рокипагане

От моя опит с бисквитките

както казва Поли 12 лъжици се оказаха много, аз слагам 2 пшеничени и 8 овесени, 
но наистина е най-добре да се добавят последно , докато се получи рядка каша.
Кашата трябва да се излива лесно от лъжицата, за да станат гладки

И културата и Герма се появиха вече на пазара

Не съм - ако не се храни детето не е толкова страшно с такъв вирус, но ако не пие течности - става страшно ...... децата се обезводняват много бързо

виж тези неща които и аз ползвах при последното боледуване на дъщеря ми

http://pramed.com/Povry6tane.html

Не давай лекарства през стомаха , ако има температура , отново ползвай свещички

Редактирам

И естествено при първа възможност  НА ЛЕКАР

# 747
Добър ден и от мен,
Честито на всички с минусчета и на всички, които имат повод да празнуват! newsm51
Аз имам няколко въпроса към по напредналите:
1.Как стоят нещата с пилешките дреболий, защото в книгата четох да се говори само за черен дроб, а вие споделяте рецепти и за воденички и сърца?
2.Дюкан разрешава зеления боб в дните на П+З, а вие го отричате, моля ви ,кажете защо?
3. Никъде не се споменава разрешена ли е варена, млечна царевица в дните на п+з?
4.Някой попита за колбасите на тендем, те могат ли да се вкючат към постните шунки?
5.Някоя от вас имала ли е проблем с черния дроб откакто е на диета, защото аз от няколко дни усещам една болка и тежест в тази област!
Извинявам се за всички тези въпроси, но искам да спазвам режима в най-чистия му вид, защото както споделят съфорумките, това е начинът бързо да се оттървем от излишните килца.  Embarassed

# 748
Добър ден и от мен,
Честито на всички с минусчета и на всички, които имат повод да празнуват! newsm51
Аз имам няколко въпроса към по напредналите:
1.Как стоят нещата с пилешките дреболий, защото в книгата четох да се говори само за черен дроб, а вие споделяте рецепти и за воденички и сърца?
2.Дюкан разрешава зеления боб в дните на П+З, а вие го отричате, моля ви ,кажете защо?
3. Никъде не се споменава разрешена ли е варена, млечна царевица в дните на п+з?
4.Някой попита за колбасите на тендем, те могат ли да се вкючат към постните шунки?
5.Някоя от вас имала ли е проблем с черния дроб откакто е на диета, защото аз от няколко дни усещам една болка и тежест в тази област!
Извинявам се за всички тези въпроси, но искам да спазвам режима в най-чистия му вид, защото както споделят съфорумките, това е начинът бързо да се оттървем от излишните килца.  Embarassed
Аз като едно добро дете да ти отговоря Mr. Green :
1. Може дреболии всякакви
2. Не съм разбрала кой го е отрекъл, но това, което знам е, че се препоръчва
3. Не може царевица
4. Може, стига на опаковката изрично да пише до 3% мазнини
5. От това не съм чула някой да се оплаква Rolling Eyes

рокипагане, за теб винаги Hug

ЕДИТ: Ейййй, открай време се каня да кажа здрасти на Huxol от балкончето (много ми се е набила в очите и редовно я виждам Heart Eyes ). Защо не пишеш Grinning ?

# 749

Ако болките продължават повече от 2-3 дни се консултирай с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт