С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 43 251
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 780
Само да се обадя, че съм тук- малко почерняла, малко поотслабнала и с много повече самочувствие и настроение.

Nino4ka, душице, къде си, нещо не си ми онлайн...

Сега да ви кажа как оцелях на морето, без микровълновата и фризера, лелееее...
Тръгнах с пълна чанта режимни провизии, че си викам там не се знае знае ли се.
И слава богу, понеже кисело мляко 0,1% си намирах рядко и случайно, но поне си отядох рибка. А едни изкушенияяяяяя....Ужас направо!!!
Отвсякъде те заливат миризми на разни мазно-трупащи храни и на плажа и вечер по улиците.
А аз- не! Само ги гледах хората и си мислех неща от сорта- "Гъз глава затрива" и  "Боже колко лакомия има на този сват, боже!".
И като се върнах в къщи при кантара- какво да видя - свалила съм 2 кг за десет дни.
Кеф!
Иначе съм пропуснала няколко теми, гледам нещо остроти са се изписали. Аз затова си казвам- "Ако не можеш да кажеш нещо хубаво по-добре си замълчи".
Е, това е!
Опора сте ми, уважавам ви
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 781
Цитат
Polly-Wolly
Този кръглия боб го водят млад фасул (няма оформено зърно вътре). Такъв е почти всичкия в замразените си варианти. А баклата е различно нещо Peace . Доколкото знам, точно този т.нар. млад е препоръчван (за малки деца- също той е най-добър за първи боб). Но ей сега пак ще отворя книгата...

EDIT: Мда, не е уточнен какъв, но в книгата се позволява зеленият фасул, а се забранява баклата Peace
Точно така е! Peace

# 782
 Момичета, след малко ми свършва работния ден, а от утре съм в отпуск. Няма да мога да ви чета до 11 август, ще ми липсвате, но морето ме зове.
Утре правя три месеца в трета фаза и тъй като няма да мога да ви почерпя, черпя сега:     party023 cook
Приятна вечер! Hug

# 783
  • София
Привет ви  Hug
eche-meche Поздравления за голямото минусче  bouquet и тез редове много ми харесаха
Цитат
.......А аз- не! Само ги гледах хората и си мислех неща от сорта- "Гъз глава затрива" и  "Боже колко лакомия има на този сват, боже!".
И като се върнах в къщи при кантара- какво да видя - свалила съм 2 кг за десет дни.
Кеф!
Иначе съм пропуснала няколко теми, гледам нещо остроти са се изписали. Аз затова си казвам- "Ако не можеш да кажеш нещо хубаво по-добре си замълчи".
Е, това е!
Опора сте ми, уважавам ви
  Hug
Комшии И на теб честит ти минус, дано детенцето ти се оправи бързо, и да навакса  Hug
Много  Hug и добро настроение!!!

# 784
rokipagane! Хубава отпуска Hug

# 785
Eeee  newsm44 най-накрая съм отново сред вас!!!

Здравейте Дюканки, мили сладуранки  newsm51
След две семици ама пълно затъмнение от моя страна искам да споделя с вас до къде съм стигнала.
Само 1-во да ви кажа, че 1 седмица си бяхме в България и още една седмица и половина нямахме нет в Албания, та днес най после го оправиха.
Искам също така и да благодаря че ви има smile3521, прегръщам ви силно  Hug Hug Hug
Не мога да повярвам как сте ми подействали всички вие:
Та вече от две седмици съм във втора фаза, до сега съм свалила цели 7кг  newsm68
Края на 1-вия етап и началото на 2-рия посрещнах в България, не мога да се позная. Устоях на всички изкушения, гости и трапези ама без да ми мигне окото.
Чувствам се страхотно!!! Режимна съм без никакви компромиси и залитания, нищо не ме изкушава!
Взехме на гости и 15 годишният ми брат и 10 год дъщеря на мъжа ми (с мен е на втори брак). Знаете как е, децата постоянно дъвчат нещо.. я чипс, я сандвичи, я нещо сладко, а преставете си на мен ама хич не ми пука. Това от мен!!! Исках да споделя с вас за мотивацията, която ми давате като знам само че ви има  Hug Hug Hug Извинявам се и ако съм ви отегчила! Обичам ви!!!

Сега сядам да ви чета, че май бая съм изостанала smile3521

# 786
Вярка, само така, това е пътят до победата! newsm10

# 787
  • София
Здравей Вярка помним те ние, браво че не си се изкушавала  bouquet

Рокипагане хубава почивка  Hug

Аз опитах Карабунар и ми се стори много рядко  newsm78

Отивам на гимнастика, ако имам сили ще се включа по-късно

Чао

# 788
5.Някоя от вас имала ли е проблем с черния дроб откакто е на диета, защото аз от няколко дни усещам една болка и тежест в тази област!

Ако болките продължават повече от 2-3 дни се консултирай с лекар.
Черният дроб и сърцето са едниствените органи които не болят(сърце може и да се заболи от любовна мъка Rolling Eyes), от черния дроб се усеща тежест просто, а теб най-вероятно те боли жлъчка Sad

# 789
Ами имам си тежест и болка.

# 790
Здравейте момичета и момче,
Дълго време само четох, но днес - след успешна ударна, успешен старт на втора, нарушения, колебливо завръщане, пълна стабилизация, дълго задържане и два дни преди МЦ - КАНТАРА МРЪДНА!Толкова кротко и уверено ми показа 60,500, че затаих дъх - е после обходихме всички плочки в коридора за потвърждение и резултата е  ВСЕ ТОЗИ!!
Благодаря специално на Вещи, Кри, Lenny old, Тонито26, Орелия, Горда, Veneras и всички които сега пропускам, но които ми указаха съдействие, дадоха съвет, амбицираха със снимки или постове, защото ако и телата ни да се хранят с материално, то за душата няма по-голяма награда от   bouquet и  Hug
Спирам!Обещавам!

# 791
Жлъчка бъди сигурна, до сега не съм бъркала никога в тази диагноза, но най-добре е да посетиш лекар Sad

# 792
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

И аз мисля, че жлъчка, отиди на лекар!  Peace

Пили, поздрави!  Hug
Георги каза, че ей сега веднага щял да оздравее!  Grinning

# 793
Здравейте момичета, не съм влизала май то 1м че и повече  Embarassed. Надявам се да не сте ме забравили.
Аз все още си дюканствам и се придържам стриктно към режима Mr. Green, а и за сега кантара ми е приятел Whistling.
Ще се постарая да не ви изоставям повече Embarassed Embarassed Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Изпращам по едно гуш на всички стари муцунки и приветствие на новите.
Успех на всички. Утре сутрин да имате много минусчета  Peace

# 794
Засега ще изчакам с доктора, защота май разбрах от кой продукт ми идва проблемът. Но ако греша отивам.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт