Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво подово покритие е подходящо за кухня-трапезария с камина?
Как да планирам разположението на кухнята си, ако имам кухненски бокс?
Можете ли да ми препоръчате 2-3 надеждни компании в София за кухни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво подово покритие е подходящо за кухня-трапезария с камина?
За кухня-трапезария с камина изборът на подово покритие е от решаващо значение. Терракотът е подходящ вариант, тъй като е устойчив на високи температури и влага. Ламинираният паркет също може да бъде опция, но трябва да се внимава с влагата около камината. Препоръчително е да се консултирате с професионалисти, които могат да ви предоставят персонализирани съвети въз основа на специфичните условия на помещението.
-
Как да планирам разположението на кухнята си, ако имам кухненски бокс?
При обособен кухненски бокс е от решаващо значение да изберете ефективно разположениe на мебели и уреди. Трябва да имате предвид както комфорта, така и функционалността на пространството. Освен това е важно да използвате пространство разумно и да помислите за интегрирането на елементи като бар-плот, шкафове и други.
-
Можете ли да ми препоръчате 2-3 надеждни компании в София за кухни?
-
Каква е идеалната височина за кухненски плот и оптималната височина на работни плотове в кухня за хора с ръст около 160 см?
-
Какви са обичайните размери на шкафчетата за вграждане в кухнята?
трябваше да е готова на 14.07. ние обаче не бяхме приключили ремонта и се обадих във фирмата да задържат монтажа до днес. оттам ми звъннаха снощи да ми кажат, че няма да имат монтажна група до понеделник, та вероятно във вторник ще ме уважат, ама не е сигурно.

Бъдещата ми фурна горния ръб съм го сметнала да е на 110-115 от пода, а върху нея - микровълновата, да ми е на ниво на погледа. 160 см съм, дъщеря ми е по-ниска от мен, от това се ръководя. Аз пък не мога да си обясня как се взима гореща супа от микровълнова, поставена на 1,40 от пода
.Аз имам още за довършване
, нищо че я използвам пълноценно отданва
( снощи Дари пробва
)
.
МиИначе плот трябва да има на цялата стена(215см)-над пералня и съдомиялна, но си мислех там нивото да е по ниско (и без това шкафовете трябва да минат 14 см назад, седеше ми добре да са и с толкова по-ниски
. Колкото до хладилника...знам че не седи добре и ще пречи на шкафовете, но просто друго място ..не виждам къде.
.добре е да се развиват ,че още си почивам от всички покрай обзавеждането.това което предстой ще го кроят ,кантират и пр.по мои проекти и желания. за да не се дразня и обков и труд от нас.
на това разчитам Бумеранг