СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 12 тЕма

• 48 470
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
  • В лудницата на 2-рия етаж.
[b ] hrisska [/b]-ако боксът ти е обособен ,по-добре сложи теракот,ако е цяла стая и смяташ да я правиш в повече цветове,може и директно върху ламината,за да няма струпване на много цветове и материали.

Мимоза -този бар плот според мен е излишен,при положение че имаш трапезарна маса,само стеснява пространството.Това,което е до фурната какво е,шкаф или вграден хладилник newsm78.Видях,че има и друг хладилник,затова питам.Ако е шкаф,по-добре го махни и измести фурната вдясно,така губиш много работен плот.Може да помислиш някои от тези двойки шкафове  в ляво да са с матирано стъкло(примерно долните 2),така визуално ще има повече пространство.

# 61
Благодаря за коментарите. Май сте прави за бар-плота, много ми харесваше като идея и затова го сложих, но наистина няма да са нужни 2 маси.
Ето вариант без бар-плота:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6524384
Това до фурната е шкаф. В него мисля да скрия пералнята и върху нея да сложа сушилня. Малко тясно става, но пък няма къде другаде да ги сложа. Под мивката ще е миялната, също скрита в шкаф. Не ми харесват стъклените витрини на шкафовете. Колкото й да са матирани, все се виждат нещата вътре и ми изглежда разхвърляно, особено ако има неща в различни цветове. Дали да ги направя друг цвят вместо стъкло?  newsm78

# 62
  • MJF
Мимоза, може ако искаш да"затвориш" кухнята накрая където мислиш плот пак да има нещо за завършек.плот е широко понятие.иначе на какви цветове си се спряла?аз не съм ползвала програми,но знам че момичетата показват проекти но цветовете ,които мислят са други.затова питам.май в края на предишната тема имаше пак кухня в такава обособена част.ако искаш погледни и прочети и коментарите и съветите.
аз също считам, че по принцип стъклото олекотява конструкцията но зависи.аз също не харесвам стъклени врати поради причината ,която и ти споделяш.

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 22:30 от 6o6ul40

# 63
  • Варна
Здравейте!
Докато се рових за фирми за кухни и попаднах на вас! Много ми е интересно кой с какво се е сблъскал - та ще ви следя!!!
А може ли предложения къде във Варна да поръчам кухня. Още търся предложения  newsm78 - ама скоро ще дойде време и да поръчвам.  Simple Smile

# 64
Цветовете, които съм избрала, са точно тези - жълто с титан. Като това: http://www.aiko-bg.com/pictures/Nobilija1_big.jpg

# 65
  • MJF
dessitta, ако търсиш в този подфорум ще намериш няколко такива теми
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275044.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314632.0

# 66
Мимоза, размера и формата на твоята бъдеща кухня е почти същата като моята Grinning,затова ще си позволя да дам няколко съвета.Наистина можеш да се лишиш от барплота, тъй като кухнята ти влиза в обособена ниша.При мен не е така, и затова имам бар.само че наистина има разлика в понятията.Моят бар-плот е малък (130см някъде беше newsm78), с цел да разграничи все пак  двата къта.Масата ми е на същото място като твоята, замо дето нямам бар-столове.Не виждам смисъл и при теб да ги има Thinking.Моят барплот е на нивото на останалите долни шкафове- т.е.- не много високо, че да е за бар-столове.Става претрупано според мен с тях.Бара може да е тесен- например  35-40см.А предвиждаш ли някакви други високи шкафове, различни от плътните?НЕщо тип витринка или пък витриннта колона, стъпила върху бара Thinking.Това си го мисля за шкафа, който е точно над бара и според мен ще е добре като визия( нали е точно срещу вратата). При мен и печката е на същото място и на същоот отстояние Grinning.Може също така ако разкараш бар-столовете да обръщаш масата Peace - по дължината на стената.
Ами- това е засега от мен.Успех!

# 67
  • в света на илюзиите
Здравейте, моля Ви кажете мнението си
http://picasaweb.google.com/ndelchinova/Kitchen02
не съм сложила фурната и плота, т.к. те ще са на късата страна-противоположната(92 см)
Ще се радвам да чуя мнението Ви

# 68
6o6ul40, благодаря за линковете!  bouquet
radost24, да, бокса е обособен и там със сигурност ще сложим теракот, но се чудех кое ще е по-удачно за другата част, където ще бъде и камината. Поразгледах темичките във форума и едно друго в интернет и останах с впечатление, че по-добрия вариант е и там да бъде теракот Simple Smile

# 69
6o6ul40, благодаря за линковете!  bouquet
radost24, да, бокса е обособен и там със сигурност ще сложим теракот, но се чудех кое ще е по-удачно за другата част, където ще бъде и камината. Поразгледах темичките във форума и едно друго в интернет и останах с впечатление, че по-добрия вариант е и там да бъде теракот Simple Smile
Според мен по-добре сложи там ламинат,нещо не ми се връзва теракот и камина  Thinking

# 70
radost24, Благодаря, ще се възползвам от съвета ти, защото и според мен това е по-добрия вариант, но според майсторите, по-добре било теракот. За сега само събирам плюсове и минуси за единия и другия вариант.   bouquet

# 71
radost24, Благодаря, ще се възползвам от съвета ти, защото и според мен това е по-добрия вариант, но според майсторите, по-добре било теракот. За сега само събирам плюсове и минуси за единия и другия вариант.   bouquet
  bouquet

Нашата кухня ще е директно върху дюшамето,което е почти ново и нямам намерение да го къртя,за да обособя бокса.дано няма проблем с миялната Praynig

# 72
velmar благодаря за съветите! Ще махна барстоловете и стърчащия плот, но мисля бара да го оставя толкова широк, т.к. няма много свободен плот в другата част на бокса, а и шкафовете отдолу също ще са ми нужни.  Не исках бара да е много висок, т.к. ще ми скрива светлината, но мога да пробвам и този вариант. Ще помисля и за витринка, не бях се сещала. Благодаря!
Моля те покажи ми твоята кухня, щом разположението е подобно.

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 09:33 от Мимоза

# 73
Като купихме апартамента бокса беше обособен от другата част, което беше супер, защото беше направен точно така, както искахме и нямаше нужда се кърти, за да се обособява наново. Но проблема беше, че и в двете части, пода беше с балатум и то в отвратително състояние.

# 74
  • густо майна Филибето
radost24, Благодаря, ще се възползвам от съвета ти, защото и според мен това е по-добрия вариант, но с:bouquet:
Нашата кухня ще е директно върху дюшамето,което е почти ново и нямам намерение да го къртя,за да обособя бокса.дано няма проблем с миялната Praynig
Дано наистина нямаш проблеми, защото нашата протича 3 пъти заради някакъв замърсен датчик и се наложи мъжът ми да вади и нарежда ламинирания паркет два пъти, на третия се отказа  Simple Smile Сега тук таме ръбчетата са повдигнати, което е нищо, в сравнение с това, което може да се случи с дюшеме ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт