Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е малцова паста и как се използва?
Как мога да помогна на котката си да се отърве от космите?
Как мога да помогна на котката си да се успокои и да спре да мяука?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е малцова паста и как се използва?
Малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха на котката. Обикновено се дава по 6 см на ден за дългокосмести котки и по 4 см на ден за късокосмести котки, върху храната или директно от тубата. Той комбинира две действия в едно - предотвратява образуването на топки косми и осигурява лесно преминаване през червата, като по този начин предотвратява чревни проблеми.
-
Как мога да помогна на котката си да се отърве от космите?
-
Как мога да помогна на котката си да се успокои и да спре да мяука?
-
Как мога да помогна на котката си да спре да драска по паркета?
-
Какво се случи с котето, което се скри под колата?

. Диди, важното е, че всичко е минало и е завършило благополучно! Сигурна съм, че Рет е толкова стресиран, че няма да си и помисли да излезне пак 
.
И сега даже трябвало да бъде наказан ! Наглост ! И изобщо не се почувства виновен , че Рет прекара ноща навън , като един котешки Дейвид Копърфийлд ! Дъщерята сега се прибра и ми разказа как го намерила.Бил свит на топка и треперел и даже е валяло и гърмяло , но аз не съм чула.В първия момент , даже не го познала и го помислила за парцал - толкова жалък изглеждал до вратата.Рет е стресиран , за пръв път се търка в краката ми и мяука.Гледа с жален , влажен поглед и розов нос.Даже ми позволи да го среша без бой ! 
, ша си палнем огън да си го опечем
пък вий си спете с Нико и Рет.
и Рети ще бъде зорко следен, къде се намира в момента.