Декупаж 20 ! Йеее !

• 43 294
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
gudzy , твоите бутилки винаги са ме очаровали и най-вече скоростта и мащабите, с които работиш Wink Grinning
Така и не успях да постигна пукнатините по начина, по който обясняваше, особено с онзи миризливият бронз, но ...нищо Или ще се откажа или ще продължа да се опитвам ooooh!
Салгетката е лепена направо в/у канапа-без някаква основа отдолу Simple Smile

Профилче не ме питай за канапа. Луда станах #Crazy тя и майка ми това вика "абе, ти от де ги взе тия нерви така да го навиеш това тънкото" Laughing Laughing Laughing Zaxме вдъхнови, която много ми липсва Sad Cry и тя зачесна яко ....

Ваня, #Crazy #Crazy б@си и отсрамването (простете френския ми Embarassed) това си е чиста форма ЗАСРАМВАНЕ. Направо ни засрами отвсякъде. Много е стилно. Изчистено и едновременно с това достатъчно свежо  bouquet  bouquet  bouquetПоздравления

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 14:31 от looloo

# 91
Сега се сетих да ви споделя един начин за напукване, който открих съвсем без да искам. Със сухо лепило (стик). Мажеш, а върху него акрилна боя. Само дето не знам със сигурност  дали трябва да изсъхне напълно лепилото или да не е съвсем изсъхнало. Rolling Eyes Стават съвсем дребни, едва забележими пукнатини.

# 92
Ваня, #Crazy #Crazy б@си и отсрамването (простете френския ми Embarassed)
hahaha Joy
Лулуто, как можах да те пропусна. Embarassed Още като ги показа си отбелязах окачалката от зебло и канапената бутилка за крадлък. Много ми харесаха!!!! smile3525

# 93
  • София
Не съм зачезнала бе ЛоЛинка  Hug контролирам ви редовно  Joy ама като нямам нищо за показване се срамувам в ъгъла  Joy
И мойта муза никаква я няма май към морето ще да е забегнала, а аз тука седя и се чуудя къде е  Joy
Страшни красоти правите момичета, всички!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Само гледам и се радвам!!!

# 94

Лулуто, как можах да те пропусна. Embarassed Още като ги показа си отбелязах окачалката от зебло и канапената бутилка за крадлък. Много ми харесаха!!!! smile3525

Не си ме пропуснала
щом си ме забелезАла Laughing Grinning Hug

Оооо, Zax, радвам се, че се появи
всички сме така с музите (с малки изключения) Надявам се при теб нещата са добре и освен от обезмузяване от друго няма какво да се оплачеш Grinning Laughing Дай, тъ гушна Hug

Не знам дали бях споменавала преди време, но миналата година прибрах един стол от казаните. Стои на терасата цяла зима и като гледам ще е цяло лято. Мислех нещо да го декупажирам...Изгледах маса снимки в интернет, но така и още никаква идея не съм родила. Дори специално заради него си купи едни много стари списания от битака, та да работя с тях и после да го сурна на някой за 500 ЕВРА Grinning Sunglasses Ама сега вече ми се свидят списанията. Едното е от 1926 година. То само по себе си е достатъчно ценно, а за внуците ще е....направо....
Може да се пробвам с някоя пътна карта. Гледах някакви подобни столове из нета newsm78 Thinking

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 16:21 от looloo

# 95
vanyia аплодисменти newsm74 наистина как направи фона
profil3 малкия кашон е от ксерокс хартия,но отвътре го укрепих с допълнителен картон и стана доста здрав,а големия не си спомням от какво е newsm78
http://media.snimka.bg/0221/006697806.jpg
http://media.snimka.bg/0221/006697808.jpg
това е от мен една дъска все още нелакирана.

# 96
Радвам се,че ви хареса вазата!Имам снимка на стария и вид, ще я намеря и ще ви я пусна, беше ми омръзнала вече.
Фона е с остатъци от боите, които останаха от ремонта - отдолу оранжево,а после една декоративна боя(гледах майстора как я нанася
 и се надявах да остане малко за вазата).Снимката умишлено съм я направила на фона на стената с декоративната боя.
Сега тя украсява новата ми спалня.

# 97
mirage72,да ти е живо и здраво детенце,ама на готина дата си го родила Mr. Green
profil3,аз не близвам алкохол,а мъж ми най-много някоя биричка да изпие,ама 2 заведения и бая приятели за мене работят Joy
vanyia,дай малко инфо за таз мазилчица де,не се скръндзи Mr. Green,супер е вазичката и аз имам един пакет от тия салфетчици.
Гудзинка, прекрасни са бутилките!!! Много качествено пипаш! smile3501
а това просто как гали самочувствието ми не е истина,особено като знам,че никога няма да мога да пипам като теб  bouquetИ НЕ пипам качествено,а правя лоши снимки Blush
mery_poppins1 ,направо ме разби с тая дъска #Crazyя кажи кое как newsm78
И тия дето не творите да вземете да се стегнете,щото ще ядете бой Laughing
looloo, или аз нещо не обяснявам като хората или вие нещо не правите с лепилото както трябва,на мен с лепилото на мегахим ми се получава с почти всякакви бои на водна основа,но с бронза не става.
Ще се опитам за пореден път да се пробвам да обясня-мажете нещото с боя на водна основа и чакате да изсъхне само,след това мажете ц200 мегахим и чакате да изсъхне само,отгоре мажете боя на водна основа като гледате да не повтаряте и да нанасяте бързичко и то веднага си се пука.Не знам защо не ви се получава newsm78

# 98
Ваня вазата е убиец ,много стилно и същевременно антично стои   bouquet  bouquet
gudzy май някой трябва да ни насмете та да се стреснем  smile3512  ,и на бой съм съгласна само тая муза да ми дойде,няма да се оплаквам обещавам  Joy
Кампаритка големи са ама малката нали е лъв все се вири не мога да я извадя от водата,ша ми докара някоя бела ако ги пусна сами Naughty.
Мерито Попинз много ти е хубава дъскичката  newsm51,тоя готвач само аз май не съм го правила,само му се каня  Mr. Green
Закси,Гая  Hug

# 99
gudzy ето това е боята  http://media.snimka.bg/0227/006710266.jpg

тука има и сайт http://media.snimka.bg/0227/006710235.jpg

а това е вазата в стария и вид http://media.snimka.bg/0228/006710437.jpg

mirage72 и аз не съм го правила този готвач, имам му мерак, но не съм се снабдила със салфетката.

# 100
Здравейте, момичета! И аз Ви следя непрекъснато, душата ми всеки ден се зарежда от Вашите хубости. Имам някои неща за показване, но ще ги нащракам наведнъж и тогава  Hug
На zax не вярвайте. Страхотен творец е   bouquet само чакайте да гледате  bowuu

# 101
gudzy не ми е удобно като новак да давам съвети,но щом искаш ето за дъската-залепих салфетката направо на дъската без да грундирам с боя,защото дървото беше светло.гроздето горе е от друга салфетка/засилих цветовете с боя/, над салфетката рисувах с акр.бои.отстрани минах със златен контур и залепих надпис от др.салфетка.следва лакиране,но не се знае кога Embarassed
mirage знам,че дъската с този мотив вече е банална/много хора са я правили/,но това е една от най-любимите ми салфетки/купих я от теб и ще си поръчам още една за резерва/ Grinning
http://media.snimka.bg/0228/006711484.jpg
http://media.snimka.bg/0228/006711482.jpg
това е друга малка декоративна кошничка/разбира се още не е лакирана/ Embarassed Blush Blush
за всички добри момичета  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Мери, дъската е супер  bouquet
Все се чудя как така не ви се полуъчават гънки, бе хора
Аз от маса време плескам, маса неща съм направила и продължавам яко да гърча всичко, което е по-голямо от монета от един лев newsm78

Гудзи, сигурно проблемът е в лепилото ми. Иначе всичко направих както ми каза и първият път, и сега. Моето е ц200 на Оргахим. Доста е гъсто. Трябва ли да го разреждам, защото по принцип това, с което лепя салфетките лееекичко го разреждам с вода

Третата съм аз, която не е работила с готвача, както и с онази салфетка с бутилките вино Wink

# 103
  • Бургас
Ооооооооооо, изпълзяхте ли? Започнахте да се показвате и темата се раздвижи Laughing Като са ви забегнали музите към морето насочете ги към Бургас да ги чакам - ще ги ползвам малко и ще ви ги върна наесен hahaha
Гудзи, страхотни бутилки - всяка следваща е по-добра от предишната, а като знам мащаба с който работиш не мога да си представя до къде ще стигнеш  bouquet
Лоло, тези морско-канапени мотиви много хубави Heart Eyes А пък за гънките - получават се, но като сме "добри" фотографи не се вижда Laughing
Ваня, разкошна ваза  bouquet
Мери, може много да са правили готвача, но на всяка изглежда различен Hug Твоя има невероятен фон!
Май пропускам някой, но моля да ме извини - размекна ми се мозъка нещо от жегата Mr. Green

# 104
looloo аз ползвам ц200 на "леко" гъстичко е и не го разреждам за напукването.не съм пробвала начина на гудзи,но след 2-3 дни ще покажа една бутилка напукана по моя си начин/с ц200 и латекс-и двата са най-обикновени/.
looloo голяма салфетка лепя първо със сухо лепило и като изсъхне 4-5 часа тогава минавам с медиум.ЧЕТИ РУСКИНИТЕ! NaughtyОТ ТЯХ ЩЕ НАУЧИШ МНОГО ТАЙНИ НА ДЕКУПАЖА newsm10
radinna радвам се ,че си харесала фона на дъската ми  bouquet
а за салфетката с шишетата-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще направя и от нея Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт