Вече време е да пазаруваме, ОКТОМВРИЙСКИ дрешки да купуваме!

• 14 614
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Аз в Търново ползвам градски транспорт само когато ходя на консултация, че ми е далечко. Е, вярно, че няма нищо общо със Софийския... Ама утре (най-после Grinning ) майка ми ще ме закара с колата. Че и една приятелка ще идва, цяла процесия ще направим в кабинета  Laughing Утре най-накрая трябва окончателно да разбера какви ще са гащичките, всички ми казват, че ще са сини, ама аз още не съм убедена, чакам докторът да потвърди. Стискайте палци и да каже, че всичко ни е наред и мога да заведа бебчето на моренце, че така ми се ходи...  smile3548  sport027

Тази сутрин като се събудих и едвам си отворих едното око, беше се слепнало, като гурелясало едно такова, странно...  newsm78

# 166
Наде, аз съм сигурна, че ще се потвърдят сините ви гащи Wink! То ти личеше  Hug. Да споделиш после колко съм права Joy!

# 167
Надежда - и таз добра да си направила някой конюнктивит! Ако продължава и ти е зачервено окото - марш на очен лекар, че всяка инфекция през бременността е лошо нещо...
Иначе стискам палци за сините гащи Simple Smile))
Между другото и аз съм от Търново, но съм живяла там само като дете...

# 168
  • София
Абе Марков отрече да има връзка между формата на корема и пола на бебето, но до сега всички майчета на момченца имаха кръгли като топка кореми, а аз като бъдеща мама на девойка, корема ми от самото начало сякаш от гърба започва  Mr. Green Та, Наде, като ти гледах компактния корем от снимката ти от дискотеката, май на момче намирисва  Wink Според вас има ли връзка?

За отношението на хората няма да коментирам....помните предния път на ЖК как небременните отказваха да ме пуснат с предимство въпреки настояването на доки. Все едно съм се бутала и съм ги прередила. Че и срам не ги хвана  #Cussing out

Параход, аз живея в Гео Милев, но както знаеш не мога да мръдна от къщи. А после ще сменяме квартирата и все още не се знае къде ще живеем.

# 169
  • Габрово
Здравейте момичета. Тъй като нямам време да прочета абсолютно всичко, което пишете (то вие не се спирате  Mr. Green) та да ви питам болят ли ви костите? Мен доста ме понаболяват тазовите кости, пък не помня от миналата бременност такива усещания  newsm78. Освен това май вече ми понатежават килцата и се задъхвам като стоя права... Как ще я карам до Октомври нИнам  Rolling Eyes При вас как е? А, и още нещо - някой да знае магия за "изтъняване" на подути глезени? Краката ми в глезените понякога са като диреци! Не ме болят, но адски много ме дразнят... Студена вода не помага Simple Smile Само ми създава приятно и освежаващо усещане в големите жеги Simple Smile

# 170
  • Пловдив
Не само, че не правят място, ами гледат как да те прередят. Все пак онзи ден на опашка за тоалетна едно момиче ме пусна, а останалите две пред нея щяха да ни убият с поглед.

На дъщеря ми и бях взела залъгалка на Авент, ползваше я докато реша да й я сменя с Нук по подобие на всички други майки. Нея не я хареса и я изплю и аз не и дадох друга, та от залъгалките се отървахме леко.

Бибероните за шишетата - в началото ползвах само каучуковите на Чико, но много бързо стават огромни. Тя обаче не беше претенциозна с какво точно давам храната, толкова беше лакома. После минах на силиконови и така докрая.

# 171
От сутринта се каня да напиша нещо ,но все някой ми висва на главата.Не че имам какво да кажа,само така да се обадя.
Никози,гадост е да те оберат.И на нас са ни обирали 2 пъти старата кола,взимаха ни все тонколоните,щото не държим нищо друго там.Не се надявай да ги намерят,на ченгетата не им се занимава с такива дребни неща.Успех все пак де,дано при вас да е друго.
И аз имам косми по корема,килограми +8 или 10 вече.И ми се подуват глезенчетата.И ме боли опашката.И утре ми идва нова колежка заместничка да я обучавам-ужаааас! smile3511Как само не ми се занимава с такива неща-сега и учителка да ставам smile3516
Абе вие като ходите на море къпите ли се?Аз съм пред дилема-да карам милото да ходим или да не не го карам.Щото ако ходя няма как да не се къпя,просто няма да издържа да не се пльосна във водата.Но нали викат,че водата била мръсна и се хващали гъбички,та съм в чуденка.

# 172
  • Бургас
Мис , аз ходя на плаж почти всяка събота и неделя и се потапям,че не мога да плувам де,но за сега нищо ми няма/да чукна на дърво/!
Никози ,мила дано намерите документите и нещата бързо се стабилизират ,че само притеснения ти трябват сега Hug

# 173
Мис аз се къпах и в морето и в басейн на беба определено и хареса много Grinning

# 174
Miss Fairy, да аз влизах в морето. Не можех да плувам, явно не успях да се отпусна достатъчно, но за сметка на това с помощта на надуваема възглавнища се плициках на воля. Не съм стояла повече от 10-на минути, влизах по един път и то не всеки ден. Просто ти сама ще усетиш дали ти е комфортно или не. Моя съвет е, ако имаш възможност отивай, много освежаващо се отразява.

# 175
Miss Fairy, аз като морска да се изкажа;). Много е важно къде си на море! В никакъв случай не ходи на градски плажове! Аз когато ходя да плаж/който ми забраниха вече заради слънцето/ излизам някаде извън града. По курортите в общи линии водата бива и задължително след 17ч. или рано сутрин. Иначе водата е много полезна за родилната дейност, до колкото четох. Само гледай да няма много вълни да те блъскат и не се уморявай в никакъв случай! Това е моят съвет Peace, мисля че няма друг проблем с водата, голям кеф е да се топнеш Hug!

# 176
mylili, не знам каква е зависимостта между пола и коремчето, но моя е доста остър, а щъркелчето ни е синьо.

# 177
Голям сте майтап. Сега търсите зависимост между корем и пол. Ами няма такава бе, хора Simple Smile
Имам толкова познати с разнополови деца, при които разлика в коремите през бременността просто нямаше.
Поредната бабина деветина е това.

# 178
  • София
И аз се къпах в морето. Не много, защото нещо все ми беше студено, но нямах други притеснения.

И на мен не винаги ми отстъпват място в градския транспорт. Особено мъжете... Миналата седмица като се качих в трамвая си седях чинно права и до мен стоеше едно момиче което ме огледа, видя, че съм бременна и като се освободи мястото пред нас се настани най-невъзмутимо. Това вече ме изуми Shocked

Соня 2 години смука само на Авент бибите. Знам, че като си свикнат с едни, други не искат.

3-те точки, всички ни болят тазовите кости напоследък. Голям хит е тази болежка сред октомврийките. Mr. Green

# 179
От няколко дена все ще питам и все забравям  Crazy
Варненки, кажете добър педиатър! Районът няма голямо значение. Искам да не предписва за "добър ден" антибиотици и да не ме кара да захранвам в третия месец. Простички изисквания...

Общи условия

Активация на акаунт