Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Форумът предпочита да отдава апартаменти под наем на семейства с деца, тъй като те се считат за по-надеждни и отговорни наематели в сравнение със студентите или несемейните лица. Опитът показва, че семействата с деца са по-малко склонни към честа смяна на местоживеенето и осигуряват по-стабилна среда.
-
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
-
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
-
Какви са кошничките и столчетата за кола за бебета?
-
Каква е разликата между бебешките кошчета и детските столчета за кола?
, направо ми оправи и настроението и деня, това обезателно вкъщи на домашната компютъризаация ще си го метна за десктоп
. Детето става на 10 години и след обяд ще правим детско парти,
цели 11-12 такива като него, само че не у нас, а в едно заведение, за да могат да играят. Сего отивам да правя сандвичи и ви пожелавам приятен ден.
И аз стартирах с много кг + , резултат единствено от огромната ми лакомия.
Като отидох на първа ЖК, докторът ме премери и рече : " Олеле, ти ще си ми тежък случай ! " .
Викам си мале, как ще идвам всеки месец, те ще ми се карат...
В болницата гледам само едни слаааабички бременни, само една топка отпред имат и нищо друго !
Сега съм само 2 кг + , а си ям каквото ми душа поиска и не се ограничавам от НИЩО.
Ето снощи се зарових в готварския и ми се приядоха пържени филийки - станах и си направих.
Той се засмя и вика - ами така е, бременността при някои жени се отразява благотворно. Та така... Не ги слушай и не се шашкай, има време за диети ! 
Сега съм спокойна!
!Много да те слуша и наесен да помага за бебето!