....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 10

• 19 108
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
ами виж няма как да ти кажа защото то си зависи точно от картинката,от размера,от цветовете ,от времето за което ще бъде направена.Въобще много са факторите ,от които се определя цената.за това ти казах ,че е най добре един път да отидеш да говориш с него и ако решиш после да се правиш.Тъй или иначе на него графика му е пълен за около седмица- две напред.

# 61
ами виж няма как да ти кажа защото то си зависи точно от картинката,от размера,от цветовете ,от времето за което ще бъде направена.Въобще много са факторите ,от които се определя цената.за това ти казах ,че е най добре един път да отидеш да говориш с него и ако решиш после да се правиш.Тъй или иначе на него графика му е пълен за около седмица- две напред.

малиии, ние май с Руска ще трябва от сега да си запазим час Thinking

# 62
ха нали и аз тва ви казах да се организирате и да ви  запазим някой ден.Особено и ако искате в един ден да се правите и двете... Peace

# 63
Лео- наесен с песен викам аз, а? Whistling Mr. Green

# 64

Thinking Какъв е проблема сега?  Rolling Eyes

# 65

Thinking Какъв е проблема сега?  Rolling Eyes
е как къв бе, не трябва да я излагаш на слънце Whistling

# 66

Слънцето. Ама ти всъщност вече беше на море.....

# 67

Слънцето. Ама ти всъщност вече беше на море.....

Ми да, а и аз искам или на кръста или отпред  Thinking
няма да се излага на слънце Flutter

# 68
Сега разгледах линковете най-отпред. Харесах си писменост, има всички букви които ми трябват ,така че се връщам на първоначалната си идея- името на детето. Grinning  Живот и здраве по-нататък ще добавям. Whistling

Обаче нещо не мога да копирам буквите поотделно та да ви покажа как ще изглежда Rolling Eyes

# 69

малиии, ние май с Руска ще трябва от сега да си запазим час Thinking
Направо да си запазиме викам аз, а? Thinking

# 70
Bubi, Emily, благодаря за отговорите.  Hug Надявам се да имам късмет.  Simple Smile

# 71
emily вземи да си запазиш и ти час при мъжа си заедно с останалите желаещи   Mr. Green ти милото все си пренебрегнато покрай клиентите

# 72
Аз мисля да изчакам до септември, то вярно че моята ще е на гърба, ама все пак, току виж ми се отдаде възможност да се попека и трябва да си го крия.  Thinking

# 73
Аз мисля да изчакам до септември, то вярно че моята ще е на гърба, ама все пак, току виж ми се отдаде възможност да се попека и трябва да си го крия.  Thinking

И аз мисля така да направя Peace

# 74
bubi_f -мани мани...... Cry аз разказвах ли ви ,че преди време ме спря един човек на улицата ,за да ми каже ,че някой ме е надраскал с химикалка по гърба и да се изчиста.....представяте ли си -СРАМ!Ходи обяснявай после,че това са ми недовършените контури.... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт