....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 10

• 19 138
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
 Joy Joy Joy Ми загрижен  човечец, услужлив...... Hug

# 76

Тази ще си правя , но се замислих дали да не направя
 сърцето червено, а другото черно  Thinking
И дали да има черен контур около сърцето или
 да е само червено  Thinking Какво ще кажете? newsm78

Тези са другите, които си хересах , Ла Бомба си избра за нея първата Laughing
Остава и Руска да си хареса  Whistling Whistling

http://storage3.album.bg/94c/image.php_5b3c6_5487097.jpg

http://storage3.album.bg/c4f/ima3ge.php_3bb71_5487096.jpg

http://storage3.album.bg/db3/image3.php_97bb9_5487098.jpg

# 77

Тази ще си правя , но се замислих дали да не направя
 сърцето червено, а другото черно  Thinking
И дали да има черен контур около сърцето или
 да е само червено  Thinking Какво ще кажете? newsm78

Тези са другите, които си хересах , Ла Бомба си избра за нея първата Laughing
Остава и Руска да си хареса  Whistling Whistling

http://storage3.album.bg/94c/image.php_5b3c6_5487097.jpg

http://storage3.album.bg/c4f/ima3ge.php_3bb71_5487096.jpg

http://storage3.album.bg/db3/image3.php_97bb9_5487098.jpg

Да бе. За мене огризките, нали? Crossing Arms
...аз шси намеря нещо друго, ще видите вие Crossing Arms Whistling

Лео, направи си и контур. Peace

# 78
Най-накрая да намеря някой да снима моята. Дано я харесате Simple Smile
http://www.foto.bg/data/500/medium/06715.jpg

Мацка супер ти е. И мен ме кефят татоси на кръста ,но мъжо ме е предупредил само там да не правя, щото щял да ме изхвърли. Затуй третият татос ще е отзад на врата,не че е съгласен вече. Аз затова хич няма да му казвам, когато я види тогава. Mr. Green

# 79
Jeny Cherry татуировката ти показва ли същества или на мен въображението ми е малко развинтено  Crazy аз виждам 2 феникса, които оформят с криле/опашки сърце...това ли ти представлява татуировката?

а пък Емили направо ме разби  Sick този човек като не си е наплюнчил пръста и да те е затрил пак е добре работата  Mr. Green една съфорумка така разправяше, че направил мъжът й като видял последния и татус  Laughing

# 80
Jeny Cherry татуировката ти показва ли същества или на мен въображението ми е малко развинтено  Crazy аз виждам 2 феникса, които оформят с криле/опашки сърце...това ли ти представлява татуировката?

а пък Емили направо ме разби  Sick този човек като не си е наплюнчил пръста и да те е затрил пак е добре работата  Mr. Green една съфорумка така разправяше, че направил мъжът й като видял последния и татус  Laughing
Буби, всеки различно я тълкува.  HugДа, приличат на 2 феникса. Казвали са ми за сърце или пък амфора.  Grinning

# 81
Момичета, помагайте!!!!!!!!!Вчера ми продупчиха пъпа и първо много ме боля,после като ми сложи обицата мацката взе да ми обяснява,че нещо кожата ми била много разтеглива (това дали не означава че ми е направила дупките на по-голямо разстояние от дължината на обицата,та да ме подготви???).И накрая като я попитах какво да правя отговори лаконично да мажа със спирт  newsm78.
Хайде давайте съвети,на вас разчитам  Praynig Мога ли да се къпя свободно,че вчера се мих на части?Какво да се мажа и колко време? Ох,да ви призная не смея да си погледна пъпа а усещам че обицата се мърда,в смисъл снощи беше неподвижна а сега .........

# 82
jeny хубавото на тези татуировки, които не представляват нещо съвсем конкретно е че съдържат в себе си страшно много неща  Simple Smile
а като заговорих за въображение да ви кажа до къде стигнах  Sick
харесвам си разни форми, цветя, различни неща от мушами за маси, хавлиени кърпи...  Joy абе зле съм си ама аз си знам  Grinning но честно ако се загледате в някоя хавлия и си преставите заврънкулките с подходящите сенки примерно си излиза перфектна татуировка  Mr. Green

# 83
Момичета, помагайте!!!!!!!!!Вчера ми продупчиха пъпа и първо много ме боля,после като ми сложи обицата мацката взе да ми обяснява,че нещо кожата ми била много разтеглива (това дали не означава че ми е направила дупките на по-голямо разстояние от дължината на обицата,та да ме подготви???).И накрая като я попитах какво да правя отговори лаконично да мажа със спирт  newsm78.
Хайде давайте съвети,на вас разчитам  Praynig Мога ли да се къпя свободно,че вчера се мих на части?Какво да се мажа и колко време? Ох,да ви призная не смея да си погледна пъпа а усещам че обицата се мърда,в смисъл снощи беше неподвижна а сега .........
ммммм незнам кой те е дупчил,ама явно тр да се пробие неговия пъп и да го намаже със спирт smile3508.като се къпеш през първата седмица с банеоцин или гентамицин,а след това ако те е страх да не ти стане нещо го мажи с вазелин.......

# 84
Здравейте,да се похваля,че най-после ни активираха сайта/ама има още за дооправяне Embarassed/,но понеже чета ,че си избирате модели зa татуировки,да покажа и някой от  на мъжа ми,ако ви се разглежда Hug  www.eos-tattoo.com

# 85
Не съв влизала скоро във форума и гледам 10-ти сезон за дрънкулките и татусите излязъл  Laughing
В предната темичка, Русалката ме попита, какво значи този знак - Това е символ от келтската митология - по принцип са пет преплетени кръга, но може и да са три "леко клъцнати", както в моя случай.

# 86
Харесах си тази татуи … 74;ка, но не знам къде по-точно да я направя. На вас как ви се струва? Не е ли малко банална?   bouquet

# 87
Фъстъче, татусчето си е много хубавко, макар и да не е точно в моя стил.
Според мен, добре би стояло на плешка. А може и на коремчето но с по-малък размер. Все пак това си е моето мнение де. А и ако е цветна, ще е много красива.

# 88
Значи:
- в никакъв, ама в никакъв случай не я мажи със спирт.
Промивай раната с кислородна вода. По три пъти на ден.
Мажи я с Гентамицин. Задължително. Пак по три пъти на ден.
От четвъртия ден разреди на по два пъти, а от седмия- веднъж на ден.
Така десет дена. После продължавай да я промиваш с физиологичен разтвор.
Когато се сетиш. Колкото по- често, толкова по- добре. Peace

# 89
Здравейте,да се похваля,че най-после ни активираха сайта/ама има още за дооправяне Embarassed/,но понеже чета ,че си избирате модели зa татуировки,да покажа и някой от  на мъжа ми,ако ви се разглежда Hug  www.eos-tattoo.com
Ако Лео не се прояви, ще добавя линка в галерията следващата тема Hug

Не съв влизала скоро във форума и гледам 10-ти сезон за дрънкулките и татусите излязъл  Laughing
В предната темичка, Русалката ме попита, какво значи този знак - Това е символ от келтската митология - по принцип са пет преплетени кръга, но може и да са три "леко клъцнати", както в моя случай.

Shocked....Аааааа, тва ли билО?! ooooh!
Благодаря  Hug

Харесах си тази татуировка, но не знам къде по-точно да я направя. На вас как ви се струва? Не е ли малко банална?   bouquet
Честно ли?
Баналничка ми се струва,....ама ти си знаеш, де Hug

Общи условия

Активация на акаунт